- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sanki usten cizgi cikmis gibi yarin bir daha dene olmadi kan ver ins vardirKızlar 18.11.2019 beta hcg 0.373 değer ve iki gün sonra idrar testi
Evet var çizgi yani bata 13 gün kala çıktımı ? benmde bat 2 araalık bende mi yapsam :)Kızlar 18.11.2019 beta hcg 0.373 değer ve iki gün sonra idrar testi
Erken yumurtlama olduysa çıkabilirEvet var çizgi yani bata 13 gün kala çıktımı ? benmde bat 2 araalık bende mi yapsam :)
Ovulasyon testi istedim yetişmedi bu aya yarın daha elime ulaşıcak birde gebelik testi istedim:) yani 2 kasımda adet oldum 11 kasımdan beri 15 ine kadar akıntım vardı sonra 16 17 az daha devam etti .bende anlamadım ama 12 ve 15 yoğundu ağrım ve akıntım.o gündendir ara ara şiddetli kasıklarım özellikle sağ kasığım hatta böbreğim bile ağrıyor ve bolca üşüyorum.. cuma kan vermeye gidim dedim yarın test gelcek yapim dedim en sonda 2 gün kala yapim dayanırsam dedim her ay aynı şeyleri yaşamimEvet var çizgi yani bata 13 gün kala çıktımı ? benmde bat 2 araalık bende mi yapsam :)
Yumurtlaman ne zaman oldu biliyormusun ?Kızlar 18 aralıktaki kan değerim artmış olabilir mi birden iki katı artacak olursa daha 0.küsürlü değer olmalı ama bu teste göre durum böyle iki gün daha bekleyip tahlil mi yaptırmalıyım
Bence bekle 2-3 gün sonra yaptır tahli li.Kızlar 18 aralıktaki kan değerim artmış olabilir mi birden iki katı artacak olursa daha 0.küsürlü değer olmalı ama bu teste göre durum böyle iki gün daha bekleyip tahlil mi yaptırmalıyım
Canım yumurtlamam tam bugün oldu 14 ü ve ben 18 inde tahlile gittin 0.1 olan değer artmaya başlamış ki 0.373 çıktı yani 11 inde de kalmış olabilirim 14 ünde deYumurtlaman ne zaman oldu biliyormusun ?
Erken yumurtlama olmuş o zaman döngülerin 32,33 tü demi.?Canım yumurtlamam tam bugün oldu 14 ü ve ben 18 inde tahlile gittin 0.1 olan değer artmaya başlamış ki 0.373 çıktı yani 11 inde de kalmış olabilirim 14 ünde de
Evet canım 32 günErken yumurtlama olmuş o zaman döngülerin 32,33 tü demi.?
İnsallah yaklaşmışsndır canm yeni mi yaptn bunu
Belirtilerin var mı cnm? Mesela benim adet sancısı gbi kasık bel böbrek ağrısı. Üşüttm diye düşünüyorum gerçi benEvet canım 32 gün
Tekrarla canm testi bakalım belki daha belirgin çıkarİşte dün yatmadan yaptığım o zaman bişey yoktu
Sabah kalkınca baktım bir şeyler var gibi
Ama beklemeye yoruyırum artık
Net iki tane kırmızı görmeden ümit etmk yok artık
Tekrarla canm testi bakalım belki daha belirgin çıkar
8 kasımdan beri lekelenmem var bel ağrısı göğüslerim ağrıyor ve büyüdü ve baş ağrısı baş dönmesi birden kalkınca gözlerim kararıyor gece açıkıp kalkıyorum yemek yemeye o derece bir açlık hissim oluyor canımBelirtilerin var mı cnm? Mesela benim adet sancısı gbi kasık bel böbrek ağrısı. Üşüttm diye düşünüyorum gerçi ben
Yarn alda yap kızTestim yok ki dün bitane almıştım
Birkaç gün olmazsam bi daha alırım
Yarn alda yap kız
Yarn alda yap kız
Hayır olsun inşallah bu ay kırmızılar olarak çift kırmızı çizgi görürsünBenim adet ağrım yok bildiğin hayırlara vesile