- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.086
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.101
Maalesef 10 gun gecikme var cumartesi yaptim negatif bekliyorum. Havalardan mi anlamadim ama kirmizilar gelene kadar umit var
Bence artk kan ver kuzum için rahatlasnMaalesef 10 gun gecikme var cumartesi yaptim negatif bekliyorum. Havalardan mi anlamadim ama kirmizilar gelene kadar umit var
Aynen hafta ici musaitlikte verecegmBence artk kan ver kuzum için rahatlasn
Belli süre yattım ve hemen duş almadım canım ama hiç yastık falan uğraşmadımTopiğimin hamişleri bişey sormak istiyorum bebeğinize hamile kaldığınız ay ilişkilerden sonra yattınız mı hani diyorlar ya belli Bi süre yatın bacaklarınızı dikin poponuzun altın
Bende kızımda yatmıştım şimdi korunmuyorm ama hemen duş alıyorum ☺Belli süre yattım ve hemen duş almadım canım ama hiç yastık falan uğraşmadım
Hangi sehirdr cnm gecmis olsunDeprem oldu hissettim ve uyuyamıyorumsabah kızım dikilecek tepeme biliyorum ama ya tekrar olursa diye Bi türlü uyku tutmadı
Evet canım bende hissettim rabbim korusun yaDeprem oldu hissettim ve uyuyamıyorumsabah kızım dikilecek tepeme biliyorum ama ya tekrar olursa diye Bi türlü uyku tutmadı
Bursa. Sağol canmHangi sehirdr cnm gecmis olsun
Gunaydın canm. Amin inşallahgünaydınnn boncuk hellolargecmıs olsun canımm dıkkat edın kendnınıze rabbım korusun bızlerı hamıleler gozunuz aydın kızceler rabbım saglıklı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsnallah rabbım olmayanlarada nasıp etsınn
Tamam canımD deniz_busra burdan yaz kuzum
Hala küs değilsen değerlendir bence canımKızlar kasıklarım ağrıyo bugün yumurtlama olacak sanırım
Benim yumurtlama günümden beri kasık ağrım geçmedi bat 24 kasım az da kaldıHala küs değilsen değerlendir bence canımBenayın 12 sinden beri kasık bel ağrısından öldüm resmen. akıntım durdu gibi yine başladı hatta dün afedersiniz kahveye yakın koyu akıntım bilem oldu.kaç gün yumurtluyorum ağrı bitmez mi daha bilemedim.bat 2 aralık.
Bu arada burada daha önce dış gebelik geçirenler oldu mu belirtileri nelerdiBenim yumurtlama günümden beri kasık ağrım geçmedi bat 24 kasım az da kaldı
degerlendır bence canım ovulasyon kullanmıyormusun?Kızlar kasıklarım ağrıyo bugün yumurtlama olacak sanırım