Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hala küs değilsen değerlendir bence canım :olamaz: Benayın 12 sinden beri kasık bel ağrısından öldüm resmen. akıntım durdu gibi yine başladı hatta dün afedersiniz kahveye yakın koyu akıntım bilem oldu.kaç gün yumurtluyorum ağrı bitmez mi daha bilemedim.bat 2 aralık.
Küs değilim şuan canm bakalım Dr da prolaktin hormonu yüksek bebek olmaz şuan dedi 🙂 bakalım ne olacak

Ben gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var 😓
Herseyin hayirlisi bende 2 gun once ilk defa gordum inanamiyordum 7 haftalik ve o gun dustu herseyin Hayirlisi Allah yardimcin oLsun duyar ve gorursun insAllah canomm pozitif dusum pozitif olsun..

Canım benim kaç aydır yumurtlamadan sonra ağrılarım oldu hep ama her defasında da regl oldum maalesef. Bütün ağrı uyku halsizlik falan bütün belirtileri yaşıyodum her ay ama sonu hüsran oldu
Psikolojik te oluyo kuzum her ağrı da aynı olmuyo nasip bakalım 🙏

Kızlar bende durum bu 🤔

Eklentiler

• 59305ED6-EF7A-43AF-88C1-6B67DD70FDAE.jpeg
    59305ED6-EF7A-43AF-88C1-6B67DD70FDAE.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 48
inşallah ben de öyle olmasını çok isterim ama inş problemsizdir bazen nefesin kesiliyor ağrısından yarın hastaneye gidicem beklemedeyiz :işsiz:
Yunurtlama gününden beri geçmeyenler hamiş oluyo genelde ☺ oblomov21 oblomov21
Ayy inşllh sağlıkla olsun. Ya takvimde dün bugün yarın yumurtlama görünüyor ama ben 12 sinden beri tüm belirtiler yaşıyorum özellikle belim sağ kasığım böbreğimekadar ağrıoluyor .üşüttümmü acaba diyorum sonra.

Ayrıca geçen ayda ağrılarım vardı ama hasta oldum. dün baş ağrım fazla vardı stresli bir gündü.ağrı kesici arveles aldım döllenme varsa şayet acaba zararı olurmu ki :/

Ayy inşllh sağlıkla olsun. Ya takvimde dün bugün yarın yumurtlama görünüyor ama ben 12 sinden beri tüm belirtiler yaşıyorum özellikle belim sağ kasığım böbreğimekadar ağrıoluyor .üşüttümmü acaba diyorum sonra.
İnsallah kuzum benim de aynı takvimim birlikte beklicem batı desene ☺️

X