- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.061
Onemli değil kuzumHayır diğer belirti diyen arkadaşa hayır canım sana değil ben özür dilerim sana demiş gibi olmusum
Üstekinder var hibi cnm kac gün var adetineKızlar
Kuzum daha çok var adetime normalde yumurtlama zamanım ama lekelenmeler artınca telaşlandım acaba erken mi yumurtladım döllendide yerleşme mi yaşıyorum dedim ondan yaptım testleri hiç böyle lekelenmem olmazdı iki adet arasıÜstekinder var hibi cnm kac gün var adetine
Kızlar ben 5 kasımda hsg çekildim, adetime 9 gün var, birkaç gündür kanamam oldu ilk çok çok az geliyordu nokta kadar geçen akşam baya gelmişti bugün nerdeyse hiç gelmedi,bu neden olabilir, hsg den desem o gün olurdu hiç kanamam lekelenmem olmadı o gün, adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz, adet de değil yani bu olsa anlardım bir de çok erken adet için, sadece çamaşırıma geliyordu kan kağıtla silince hiçbirşey yok, yerleşme desem onun için de erken dimi kızlar, dün doktora gittim bana yumurtlama kanaması bu dedi alttan baktırmadım ultrasondan baktı ama pek güvenemedim doktora yumurtlama kanaması olsa bu kadar sürer mi yoğun gelir mi birde ben bu ay hsg den sonra ovulasyon testi kullandım teste göre benim yumurtlama günüm 8 kasımdı çizgi de çok belirgindi bunu doktora da söyledim, o testler bazen doğru sonuç vermeyebilir dedi inanamadım açıkcası, kanamayla birlikte ağrım da oldu sanki adet olacakmışım gibi karnıma kramplar giriyor kasıklarımda hiçbirşey yok sadece karnımda hissediyorum o ağrıyo hala da öyle şuanlık kanama yok ama ağrım devam ediyor inanın karmakarışığım kafamdaki soru işaretlerini gidereyim diye doktora gittim bin tane soru işaretiyle döndüm valla pazartesi başka doktora görünücem, sizce ne kanamasıdır bu böyle birşey yaşayan varsa bana yazabilir mi tedirginim bilmiyorum daha önce hiç böyle birşey yaşamadım, stres falan olsa stres yapacak bir durumum da yok yardımcı olun bana lütfen
[/QUOTE
Dün yumurtlama günümmüş dedi Hatta doktor bu akşam da ilişki olsun dedi, kanamam vardı nasıl ilişki olsun, yinede eşime doktor böyle böyle dedi belki doğrudur falan dedim, eşim olmaz dedi ben istediğim halde kıyamadı hiç kıyamaz banabaşka doktora gidelim dedi.
Canım ovu testi doğruysa ben erken yumurtluyorum, şimdiye kadar hep adet takvimiyle hareket ediyordum 12-14 günler arası ilişki oluyordu belki o yüzden tutmuyordu diye düşünüyorum,yumurtlama kanaması diyince çok şaşırdım yani, hsg de bir ihtimal ama ondan kanama olabilir demedi bana, gebelik varsa bile 4 aralıkta anca belli olur dedi kan testi de istemedi ben kan vermeye gitmiştim halbuki adetime 10 gün vardı. 10 gün kala da kanda gebelik varsa çıktıgını biliyorum, bana çıkmaz dedi,4 aralık çok geç bir tarih, erken gebelik testinde idrarda bile çıkıyor değil mi. Güvenemedim hiç ya. Dün birlikte olsaydık iyi olurdu, bugün de tamam diyecegini sanmıyorum kuzum ilk doktora gidelim dedi, pazartesiyi bekliyorumKuzum yerleşme kanaması olabilir gibi geldi bana. Ben yaşamadım ama erken yumurtlama olmuş olabilir 2.ye yumurtlama oluyo olabilir Dr onu görmüştür dün değerlendirme olmadıysa bugün değerlendir yine tutma ihtimali var. Ben hsg den kanama olduğunu düşünüyorum çünkü ondan sonra kanama yaşayan duymuştum hatta adet gibi oluyomş ama dediklerim varsayım bilgim yok yani eniyisi tekrar Dr a gitmenKocasininprensesi93
Benimde öyle canim salidan bu yana yasiyorum lekenmeyi bügünde kahve rengi acik kirmiziydi simdi hic yok mesala anlamadimKuzum daha çok var adetime normalde yumurtlama zamanım ama lekelenmeler artınca telaşlandım acaba erken mi yumurtladım döllendide yerleşme mi yaşıyorum dedim ondan yaptım testleri hiç böyle lekelenmem olmazdı iki adet arası
Yanlışın var canm gebelik yumurtlama gününden itibaren en erken 11.gün kanda düşük bir değerle öğrenilir yani adete 10 gün varken gebelik belli olmaz adet bitimi hemen yumurtlama olmuş olması lazım ki oda düşük ihtimal. İdrarda adete 3 4 gün varken öğrenilir ondada güvenilirlik yüzde 50Canım ovu testi doğruysa ben erken yumurtluyorum, şimdiye kadar hep adet takvimiyle hareket ediyordum 12-14 günler arası ilişki oluyordu belki o yüzden tutmuyordu diye düşünüyorum,yumurtlama kanaması diyince çok şaşırdım yani, hsg de bir ihtimal ama ondan kanama olabilir demedi bana, gebelik varsa bile 4 aralıkta anca belli olur dedi kan testi de istemedi ben kan vermeye gitmiştim halbuki adetime 10 gün vardı. 10 gün kala da kanda gebelik varsa çıktıgını biliyorum, bana çıkmaz dedi,4 aralık çok geç bir tarih, erken gebelik testinde idrarda bile çıkıyor değil mi. Güvenemedim hiç ya. Dün birlikte olsaydık iyi olurdu, bugün de tamam diyecegini sanmıyorum kuzum ilk doktora gidelim dedi, pazartesiyi bekliyorum
Kanda adete kaç gün kala ögrenebilirim, pazartesi doktora gittiğimde kandan baktırırım dedim , adetime 1 hafta kalmış oluyor o zaman çıkar mı canımYanlışın var canm gebelik yumurtlama gününden itibaren en erken 11.gün kanda düşük bir değerle öğrenilir yani adete 10 gün varken gebelik belli olmaz adet bitimi hemen yumurtlama olmuş olması lazım ki oda düşük ihtimal. İdrarda adete 3 4 gün varken öğrenilir ondada güvenilirlik yüzde 50
Erken yumurtlamışsan çıkabilir canmKanda adete kaç gün kala ögrenebilirim, pazartesi doktora gittiğimde kandan baktırırım dedim , adetime 1 hafta kalmış oluyor o zaman çıkar mı canım
Ne demek canmSağol canım
Allah razı olsun kuzumNe demek canm ☺her zaman yardımcı olurum elimden geldiğince
BEni de alırmısınnn canım :))Off çok sıkıcı Bi günevde kös kös otura otura canm çok sıkıldı hava güzel eve tıkıldık kaldık pazar günü
Tabiki canmBEni de alırmısınnn canım :))
Yaş 24Tabiki canmyaş kilo şehir kaçıncı gebelik bat veya sat
Vay hemşehrim nerdensinYaş 24
Kilo 58
Şehir Bursa
İlk gebelik
Sat: 8 Ekim
❤❤❤
Ay evet canım seni de Bursa görünce bi sevindirik oldumVay hemşehrim nerdensin☺