- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.086
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.081
YıldırımAy evet canım seni de Bursa görünce bi sevindirik oldum ☺ Osmangazi canım sen ?
Ah ah daha geçen yıla kadar yıldırımdı canım annemler orda :) evlendim osmangazideyim:)Yıldırım ☺grubumuzun ilk bursalı hamişsin
Hadi yaa yıldırım ın neresi kuzumAh ah daha geçen yıla kadar yıldırımdı canım annemler orda :) evlendim osmangazideyim:)
5+5 haftalık hamişim bacikkocum eklermisin listeye sana zahmetBacıkolar tablo oluşturdum gerekli bilgileri yazın
Bende 5+5 :))))5+5 haftalık hamişim bacikkocum eklermisin listeye sana zahmet
Tabiki bacikom yaş şehir kilo kaçıncı gebelik sat yaz gönder bana hemen ekleyeyim5+5 haftalık hamişim bacikkocum eklermisin listeye sana zahmet
Sana mesaj attım canım :)Tabiki bacikom yaş şehir kilo kaçıncı gebelik sat yaz gönder bana hemen ekleyeyim
Dönüş yaptım canımSana mesaj attım canım :)
Yaş 23 şehir malatya şuan kilom 69 ilk gebeliğim ve sat 8 ekim tatlım .Tabiki bacikom yaş şehir kilo kaçıncı gebelik sat yaz gönder bana hemen ekleyeyim
Yazabilirsin kuzumAy benimdemi özelden yazmam lazımdı
Ay bide açıklama yaparmışYazabilirsin kuzumhemşehrim çıktı da muhabbet etmek için özelden yazdı
Yapıcam tabi siz benim kıymetlilerimsinizAy bide açıklama yaparmışben yanlış anladım bebeğim özelden yazmam gerek sandım bilgileri
Sende bizim kıymetlimizsin BacikoYapıcam tabi siz benim kıymetlilerimsiniz❤❤
Merhaba cnm hayırlı olsun nasil ogrendin bebisi kav gun gecikmen olduAy bide açıklama yaparmışben yanlış anladım bebeğim özelden yazmam gerek sandım bilgileri
Hayırlı olsun cnm Allah anali babali büyütsün inşallah bizede nasip olur.kuzum benim adetim çok düzenlidir asla şaşmaz . Saati dahi bellidir
5 kasımda olmam lazımdı gece yarısı olurum sabaha karşı 5 le 7 arasıdır. Olmadım . öğlen oldu hala yok ama adet ağrım vardı 3 4 gün önceden. Akşam 6 da gittim acilde kan verdim 201 çıktı hamileydim. O adet ağrısı sandığımda yerleşme ve rahmin kendini bebeğe adapte etme ağrısıymış meğer. Ha bide aşırı üşüme var ateş yüksekliği ve ayaklarım buz kesiyordu buda belirtiymiş. Benim belirtiler bunlardı adetle hemen hemen aynı. Şuan 5+5 haftalık bitanem
Duygular karşılıklı kuzumSende bizim kıymetlimizsin Bacikohaksızmıyım kızlarrrr ??
Canım Tabloda kaydırma Yapmışsın bi göz gezdir İstersenDuygular karşılıklı kuzum
Kuzu o kendi kayıyor kaç kere düzelttim yine aynı oluyoCanım Tabloda kaydırma Yapmışsın bi göz gezdir İstersen