- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Gelen yorumlara hiiiic sasirmadimm, bizim buranin hanimlarinin hepsi sosyete altin mi o da neymiss iyy cok banaall
Kiz babasi ceyiz duzecek (ki yeri geliyor mobilyadan daha masrafli cikiyor), oturma grubu, yatak odasi, yemek odasi alacak, buyuk nisan yapacak, ekstra dugun salonu parasi verecek, erkek tarafi da bugun yarin diye dugunu oteleyecek.
Cok paragozsunuz diyenler, o acidiginiz erkek tarafi butun masrafi oglana yikip dugun olup bitince sagda solda gerine gerine anlatacaklar oglumuza anli sanli dugun yaptik gelinimize sunu bunu yaptik diye nabeerrr
Sorsaniza bir bakalim onlar 3 tane kizini gelin ederken erkek tarafindan hic bir sey beklememisler mi acabaa
aynı dediğiniz olayı ben yaşadım aklınıza ne geliyor bütün erkek tarafının yapması gereken herşeyi yaptılar allah için ama hepsini borca hepsini ve biz yıllarca düğün borcu ödedik osnra orda burda ben oğullarımı böyle böyle evlendirdim diye anlatıp gezdi kv kp ,
aman boşver bunlar hep aynı zihniyetteler ben ona aslan gibi oğlan verdim ,sankı anamız bizi ağaç kovugundan çıkardı ,