Çıldırıcam!!

Aaa düğünü onlar yapacaksa karışırlar yanlış anlamayın parayı veren düdüğü çalar yorumum değişir o zaman birşey yapamazsınız malesef

yalnız kadınlara aşırı yanlış şeyler tavsiye edilmiş gibi geliyor bana. benim hakkım olan çalındıktan ve hayatımdan da altı yıl birçok gerginlik ve huzursuzlukla gasp edildikten sonra gelen mesafeyi ben ne yapayım?

Aaa düğünü onlar yapacaksa karışırlar yanlış anlamayın parayı veren düdüğü çalar yorumum değişir o zaman birşey yapamazsınız malesef
Düğünü çocuğun kendisi değilde ailesi mi karsiliyormus? O zaman benim yorumda iptal maalesef. Parasını kim veriyorsa gayette bakma hakları var.

Şu görümcelere dış kapının dış mandalı gibi bakmak lazım bu yüzü nerden buluyorlar ya ? hadi kayınpeder kaynana baktı desek daha anlaşılır ama sen kimsin yani oğlanın anası değilsin babası değilsin.Bidaha böyle gelin gibi davranmaya çalışırlarsa kardeşinizin karısı siz olacaksınız herhalde derdim ,sağlam ayar vermek lazım anlamıyorlar diye bir şey yok anlayacaklar.

Bence de. Ben de eş ailesi konusunda şu an çok rahatım ama benim yeni evlilik, cicim ayları, evimde geçirebileceğim güzel zamanlar, lohusalık falan hep çöp oldu. Ben biraz saf davrandım, akıl verecek kimsem yoktu toy kaldım, baştan göremedim yoksa şu anki aklımla geriye dönebilsem baştan biterdi yıllarım da bana kalırdı. Hiç gerek yok insan ömrü kelebek misali. Şimdi rahat olsam ne yazar.

Çok haklısınız. Gönül isterdi ki hiç böyle stresli gerginlik dolu yıllar yaşanmamış olsun. Zaten olması gereken de buydu. Ama sonuçta yaşanmış olan bir gerçeklik var, ben istemeden başıma gelmiş durumlar var ve ben de bunun kazanımlarına odaklanmak ve olumlu tarafından bakmak zorundayım. Başka türlü yaşayamam:)

kumar oynadınız yani :)

Senden önce nişanlının bir el atması gerek bence.
Yer tutulmasına nişanlının tepkisi ne oldu?

kumar oynadınız yani :)

Sanmıyorum. Kendimden ve sonucundan emin olduğum bişeyi kumardan sayamam. Belki sürecimi tam anlatamadım, belki de siz hikayedeki boşlukları yorumlamış olabilirsiniz. Hikayem çok uzun. Siz kafanızı yormayın buna :)

Kaos bayılırım, önce nişanlına güzel bir göz dağı lazım çünkü onları durduracak köprü o, baktın ki olmuyo ikisini karşına alıp elekten geçirme ve kapanış. Ama bunlar evlenince de herşeyin içinde olacaklar bunlar işaret haberın olsun

Yoo fazlasıyla aldım önceki mesajları okumadığınız ne kadar belli ona gülüyorum hem meraktan ölüyorsunuz hem de okumuyorsunuz çok acayip

meraktan öldüğümden sormuyorum. başka kadınlara tavsiye verirken sizin altı yılınız için ne kadar bedel ödediğinizi size sorgulatmak istiyorum. hayatınızı, size saygı duymayan ve haklarınızı gasp eden ailesine karşı sizi korumayı becerememiş bir adamla geçiriyorsunuz ve başarı hikayesi olarak anlatıyorsunuz.
neyse, sizinle anlaşamayacağız.

düğüngünü tuttukları yerde kendileri eğlensinler o zaman.
sen kendi beğendiğin yeri tut.
böyle emrivaki yapamazlar

Başarı hikayesi mi ? bu sizin kullandığınız bir ifade. Ben bu şekilde anlatmıyorum, başarı hikayesi anlatacak olsam emin olun çok daha fazla donem var elimde. Ben buna başarı demek için sıra gelmez. Ben konu sahibine zaten düzelmeyeceklerini söylemişim, dayan ne olursa olsun katlan mı diyorum sanki. Yol yakınken vazgeç diyorum. Vazgeçmezsen benim gibi olursun diyorum. Başarı hikayesi değil ancak ibretlik bir hikaye olabilir benimki. Diyorum ya işte okumamışsınız. 1 tane yorumdan 6 seneyi analiz etmişsiniz kendinizce. Anlamak istemeyene anca bu kadar anlatabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…