Çıldırıcam!!

Bencede yanlış ama bu mantikda insanlar var işte yukarda açıkladım yorumumu

Söylemen değil olay gitmemen.
Baştan dersin ben nişanlım istediğimiz yerlere bakacağız bitti.

Şu durumda nişanlıyla konuşup sadece nikah tarafına geri çekilmeye mi çalışsanız, istediğiniz gibi olmayacaksa onların istediği hiç olmasın. Kimse burnunu sokmamış olur.

Ben sizi anlıyorum benzer çok fazla yorum gelmiş bende dediğim gibi sinirle tam derdimi de anlatamamışım konuyu açarken o yüzden bu yorumla birlikte o konuyu da açıklayayım istedim

Görümceleriniz nikahta gelinlik giyip gelirlermiş birde

2 görümcem var 2 eltim var artı birde görümce adayıyım böyle birşey yok vallah görmemişem. Nirvana seninkiler ilerde başın ağrır. Tek tavsiyem nişanını gözlemle. Cevabınıda beğendim hadsize lafını bildireceksin

Ben bekliyorum o tarz bir hareket Belki benim yerime cevap bile verebilirler fhjdjd

Şu durumda nişanlıyla konuşup sadece nikah tarafına geri çekilmeye mi çalışsanız, istediğiniz gibi olmayacaksa onların istediği hiç olmasın. Kimse burnunu sokmamış olur.
Kesinlikle bende bu şekilde düşünüyorum benim istediğim olmayacaksa hiç olmasın daha iyi. Boşu boşuna bir ton sinir harbi yaşayacağım birde bunun için çaba sarf edeceğim bir şeyin içine girmek istemiyorum

Benim damarıma basmaları onların zararına olur o kadar parayı dökerler ama ben o düğüne gitmem günün sonunda onlar zararlı çıkar

Böyle sert adımlar sağlam bir evlilik kurulmasında büyük engel
Bu tarz insanlar ile asla bu şekilde baş edemezsin sakinlik en büyük silahın olmalı ama uygulamada bildiğini okumalısın
Daha yolun çok başındasın gün sonunda asıl zararlı çıkan sen olursun düğün kalabalık olur aynı şeyi onlarda yaparsa eşin tek kalırsa ne hisseder onu düşün işleri büyütme net çözümler iste akıllı adımlar at. Burada gaza getiren çok yorum görüyorum bu aile ile gaz ile basetmek imkansız umursamaz net ama varlıklarını kabul edecek şekilde bir yol bulmalısın

Benim damarıma basmaları onların zararına olur o kadar parayı dökerler ama ben o düğüne gitmem günün sonunda onlar zararlı çıkar

Böyle sert adımlar sağlam bir evlilik kurulmasında büyük engel
Bu tarz insanlar ile asla bu şekilde baş edemezsin sakinlik en büyük silahın olmalı ama uygulamada bildiğini okumalısın
Daha yolun çok başındasın gün sonunda asıl zararlı çıkan sen olursun düğün kalabalık olur aynı şeyi onlarda yaparsa eşin tek kalırsa ne hisseder onu düşün işleri büyütme net çözümler iste akıllı adımlar at. Burada gaza getiren çok yorum görüyorum bu aile ile gaz ile basetmek imkansız umursamaz net ama varlıklarını kabul edecek şekilde bir yol bulmalısın

Daha yolun başında senin hayatını kontrol etmeye çalışan iki tane garip görümce ile evlenince ne yapacaksın düşündün mü ? Kesinlikle nişanlın sert çizgiler çekmeli , sen yüz göz olmamalısın bu kadar . Nişanlın da sen de mesafe koyup asla işlerinize karıştırmayacaksınız yoksa evliliğinde çoook sorun olur. İş nişanlında bitiyor o çeki düzen verecek bacılarına.

Kesinlikle katılıyorum sert tepki daha da azdırıyor bu tipleri umursamaz olacaksın zaten bi süre sonra vazgeçiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…