Çıldırıcam!!

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı.
İçimin yağları eridi 🤣 çok güzel demişsiniz.

Bu konuyu siz çözemezsiniz. Bu konuyu çözmesi gereken kişi nişanlınız. O ne yapıyor tüm bunlar yaşanırken ?

Kesinlikle. Moralini bozmak istemem ama senin görümceler daha başlamamiş bile.
Bu tip insanlarin hadsizliği sınır tanimiyor.
Benim KV yatak odandaki preservatifleri sayiyormuş. Birgün ağzindan kacirdi bu hafta cok kullanmişsiniz diye.
Ben işten gec geldiğim icin evimde yatak odami didiklediğini bilmiyordum bile.
Yukarda yazdiğim olaylarin "komik" olanlarindan biri. (Asla komik değil ama okadar cok sacmalik yaşadimki artik gülüyorum)
Oha :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sen nişanlının gözünü bir korkut lütfen. Bi kafasına yüzüğü yesin ciddiye alsın. Yoksa gerçekten ileride bu kadınlar çok karışacaktır size. Benim görümcem ufak bir öneride bulunmuştu dekorasyonla ilgili eşim sen evimizin içine karışma dedi ve bitti ki çok üzülmüştüm fevri tavrına. Bu netlikte değilse hiç uğraşmayın gerçekten çok samimi söylüyorum.
Bi gün burada bi görümceye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi 🤣🤣🤣

Kendi düğününüzü kendiniz yaparsanız hiç böyle sorunlarla uğraşmazsınız. Madem siz sadece nikah istiyordunuz o zaman düğün diye tutturmalarına boyun eğmemeliydiniz. Ama hala geç değil, nikah yapmaya karar verdik diyebilirsiniz. Düğün parasını ödetmeye gelince geleneksel, yerini seçmeye gelince modern olmuyor işte.

Ben de ilk 8 ay görüşmedim. Benim doktora eğitimimden dolayı düğünümü 3 ay ertelemiştim. Ve bunu da düğün tarihini kararlaştırdan bir hafta sonra yaptım yani hiçbir hazırlık yapılmamıştı bile. Bunu yaptığım için bana düşman oldular. Oğullarını yüz üstü bırakmaya çalıştığımı ima ettiler. Düğün benim istediğim tarihte oldu diye düğünde toplanan her şeye el koyup bize vermediler. Ek olarak da hem eşyaları kendileri seçtiler hem de bize ödettiler. Eşim çok pasif kaldı. Hala unutamıyorum o günleri. Tüm bunlardan sonra inat ettim görüşmemek için. 8 ay sonunda eşim beni boşamakla tehdit etti. Ben ailemin yanına sensiz gidiyorum beni rezil ediyorsun dedi. Allahtan ayrı şehirlerdeyiz. Eşimle anlaşma yaptık sadece bayramlarda giderim dedim. Derken derken, şuan normal gidip geliyoruz. Olmuyor canım. Malesef. Hani diyorsun ben yetişkin insanım istediğimle görüşürüm istemediğimle görüşmem. Bi süre sonra eşin nereye sen oraya olmak zorunda kalıyor. Hani şunu da anlıyorsun sen gitmesen eşin tek gitse onu doldurup gönderiyorlar. Sen yanlarındayken en azından konuşamıyorlar eşini dolduramıyorlar diye gidiyorsun işte. Ah çok üzgünüm.
Eee eşin olacak şahıs bey ne dedi bu takılar işine ? Gecenin bi vakti sinirlerim bozuldu. Dövelim biz bunları tek tek, başka oluru yok bu işlerin ahxjdhshahs

Ayy okurken kriz geçirdim. Ben olsam daha çok delirirdim. Bence az bile yapmışsın. Nişanlın bütün bunlar olurken nerede peki? İki laf edip durduramamış mı bacılarını? Valla ben hem görümcelerimi hem de nişanlımı paralardım beni böyle bir şeyle uğraştırdığı için. 🤭

Eee eşin olacak şahıs bey ne dedi bu takılar işine ? Gecenin bi vakti sinirlerim bozuldu. Dövelim biz bunları tek tek, başka oluru yok bu işlerin ahxjdhshahs

Ben düğünden önce öngörmüştüm hallerinden tavırlarından. Nişanlıma dedim ki sizinkiler bize takı makı bişey bırakmayacak buraya yazıyorum çok garip davranıyorlar dedim. Benim ailem beni yarı yolda bırakmaz dedi. Gün geldi çatt dediğim çıktı. Düğünden sonra 1 hafta boyunca eşimin depresyonuyla uğraştık. 1 hafta sonunda ailesini aradı sordu. Noldu bizim altınlar paralar dedi. Sen babana para hesabı sormaya utanmıyor musun dediler eşime :) eşim de oturdu aşağı. Ay anlatırken bak ben de krize girdim yine üstünden 6 sene geçmiş. Ay ben ne uyuz bi adamla evlenmişim kızlar.

Ben düğünden önce öngörmüştüm hallerinden tavırlarından. Nişanlıma dedim ki sizinkiler bize takı makı bişey bırakmayacak buraya yazıyorum çok garip davranıyorlar dedim. Benim ailem beni yarı yolda bırakmaz dedi. Gün geldi çatt dediğim çıktı. Düğünden sonra 1 hafta boyunca eşimin depresyonuyla uğraştık. 1 hafta sonunda ailesini aradı sordu. Noldu bizim altınlar paralar dedi. Sen babana para hesabı sormaya utanmıyor musun dediler eşime :) eşim de oturdu aşağı. Ay anlatırken bak ben de krize girdim yine üstünden 6 sene geçmiş. Ay ben ne uyuz bi adamla evlenmişim kızlar.
Boşarsan yanındayız……… İkinci düğünde topluca altın takmayada geliriz 😇

Boşarsan yanındayız……… İkinci düğünde topluca altın takmayada geliriz 😇

Valla o gün boşayayımdım iyiydi. Ama şöyle bi iyi yanı oldu. İlk 1-2 yıl ailesiyle ilgili çok sancılı geçti ama bugün geldiğim noktada 6. Yıldayım ailesiyle aramda efsane güzel bir mesafe oluşturdum. Bana asla bir şey diyemiyorlar. Emek emek dokudum kilim gibi :) evime gelmek istediklerinde müsait değilsem müsait değilim diyorum tamam kızım diyorlar asla ısrar edemezler. Aranırsam açmam neden açmadın diyemezler. Aylarca gitmem neden gelmedin diyemezler. hala konusu açılırsa yakın arkadaşlarıma şey diyorum, düğünde parası neyse verdim sonrasında da bedeli neyse ödedim bu günlere bedava gelmedim diyorum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim normalde yatıp uyumam lazim sinirden uyuyamadım bana bir akıl verin vallahi kafam durdu. Konu biraz uzun olabilir ama en baştan başlayacağım olabildiğince toparlayıp anlatmayı deneyeceğim.

Nişanlıyım ve haliyle evlilik, düğün hazırlığı vs yapıyoruz ama yani inanın 2 tane görümcem var her konu hakkında insanın ancak bu kadar fikri olabilir vallahi sinirden kafayı toplayamıyorum. Öncelikle bizim eşya alışverişimize başlı başına karıştılar ben çalışıyorum nişanlımda haliyle çalışıyor. Bunlar kimseye sormadan o dönem kendilerince dükkan dükkan gezip banamobilya baktılar sonrada beni tek tek gezdikleri yerlere götürüp onlara göre benim beğeceğimi düşündükleri mobilyaların hepsini gösterdiler bunun adına da yardım dediler. O dönem için zar zor istediğim mobilyayı aldım bu durumu da çok sıkıntı etmedim heves etmişlerdir diye. Ama bu insanlar bu ve buna benzer her konuda aynı şekilde bana sormadan sürekli hareket etmeye başladılar. Gittim konuştum onlardan yardım istemediğimi de dile getirdim ama anlaşamadık. Ve dediğim gibi buna benzer çok olay yaşadık ve sonunda tatsizliklar oldu ister istemez.

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR. Cıldırdım en sonunda gittim bir güzel kavga ettik.

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı. 😂😂 Ama yok sinirim geçmiyor geçmiyor bu insanlar her şeye burnunu sokuyor. Ne olur tecrübeli olanlar bana bir akıl verin ben bu ikisiyle nasıl başa çıkacağım vallahi kafam durdu artık.

Konuyu da toparlayıp anlatamadım sinirden kusura bakmayın..
sen çalişiyosun her halde yardim ediyolar sana. duyunede gitme evde otur damadi bekle gorumceler hall eder her seyi 🤣

''Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim''
Bu cümleye güldüm . İyi demişsin arkadaşım.
Kendini kesinlikle ezdirme, Şimdi böyleler ise evlendiğiniz zaman kim bilir ne kadar daha arttıracaklardır baskıyı vesaire.

Bu insanlar topluca kafayı yemiş gerçekten. Ben halı hazırda da görüşmüyorum zaten onlarla mecburi denk geldiğimizde de onlardan rahatsız olduğumu ya dile getiriyorum ya belli ediyorum kimse kusura bakmasın canımın sıkıldığı kadar canını sıkmayı tercih ediyorum karşı tarafın. Bilemiyorum kafam çok karışık düğün dönemi gerginliği desem yok değil yani her şey yolunda ben stresliyim gibi bir durumum da yok. Sakinde bir insanimdir normalde inanın nişanım evde olacaktı son dakika değişti yer tutulsun olayı oldu 1 hafta içinde elbisemden Nisan yerime kadar şehir dışından halledip çiçek gibi nişanlandim ama bu olmuyor işte o da dediğiniz gibi nişanlım da bitiyor

''Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim''
Bu cümleye güldüm . İyi demişsin arkadaşım.
Kendini kesinlikle ezdirme, Şimdi böyleler ise evlendiğiniz zaman kim bilir ne kadar daha arttıracaklardır baskıyı vesaire.
Kesinlikle öyle ben uğraşmak istemiyorum susup oturmakta istemiyorum. Tamam sürekli bir kavga halinde olamayız ama yapacak bir şey yok

Tabii ki saygı duyarım. Ama benimki değil bayılmak hastanelik olsa çok tatlı diyip sakin sakin yanlarında duramam herhalde
Neden eşinle iyi geçinmek istemiyormusun biriyle evlenince ay kardeşleri ile duramam annesi ile duramam deme şansı yokki cokk büyük bişey olmadığı taktirde

Cildiracak bisey yok...Magaza magaza onlarla gezmeyecektiniz, biz sectik sagolun diyecektiniz..Dugun yerini ayarladik dediklerinde de hmmm bosuna zahmet etmissiniz biz ayarladik diyecektin...sallamiycaktin

Kardeşlerinin bir ağırlığı yok bu nedenle sizide takmiyorlar tartışmış nisanliniz tartisma öyle olmaz.Nasil olacağını yazmiyim.Gorumceler çok abartmış kayinvalidenizi de geçmişler bu ne böyle kendi çocukları bile karıştırmaz bu kadar hiç de normal bulmadım iyilik adı altında burnunu herşeye sokmak denir buna iyi niyet falan değil bu işgüzarlik

X