Çıldırıcam!!

Karşi tarafin caninin sıkıldıgını hic sanmiyorum. Bu tip insanlar asla yorulmuyorlar. Yaptiklari sacmaliklar zamanla sadece Level atliyor. Istersen senede 2 defa görüş. Uzakdan bile seni bunaltmayi başariyorlar.
37 yaşima girdim ve bugüne kadar bu tip insanlarin bunaldiğini görmedim.
Sonunda evirip cevirip sen suclu cikiyorsun.
Neyse, hakkinda hayirlisi olsun.

Öyle mi diyorsunuz.. Bana da öyle gibi geliyor her seferinde daha başka daha saçma bir şeyle karşıma çıkıyorlar çünkü. Ama sinirimi de kusmam lazım sonuçta ben böyle sürekli içimde tutamam ki

Ay sizin yazdıklarınızı çok beğendim. Gerçekten hiç de canım sıkıldığı kadar can sıkarım özgüveni işe yaramıyor. Kendi kendini yıprattığınla kalıyorsun. Ruhun nefretten besleniyor. Korkunç bişey. Huzurun zerresi kalmıyor. İş yerinde okulda ne bileyim ev dışı bir sosyal çevrede verilen basit bir tepki gibi değil bu iş. Bedelleri ağır, hesaplaşması var, aile içi bir meseleye dönüşen dinamikleri var. Ömür boyu savaş imkansız.

Öyle mi diyorsunuz.. Bana da öyle gibi geliyor her seferinde daha başka daha saçma bir şeyle karşıma çıkıyorlar çünkü. Ama sinirimi de kusmam lazım sonuçta ben böyle sürekli içimde tutamam ki

Kesinlikle. Moralini bozmak istemem ama senin görümceler daha başlamamiş bile.
Bu tip insanlarin hadsizliği sınır tanimiyor.
Benim KV yatak odandaki preservatifleri sayiyormuş. Birgün ağzindan kacirdi bu hafta cok kullanmişsiniz diye.
Ben işten gec geldiğim icin evimde yatak odami didiklediğini bilmiyordum bile.
Yukarda yazdiğim olaylarin "komik" olanlarindan biri. (Asla komik değil ama okadar cok sacmalik yaşadimki artik gülüyorum)

Ay çok geçmiş olsun. Ama benim sonunda buna benzer bir şeye dönecek işte biliyorum. Of şu çocukla son kez konuşayım ya kendine çeki düzen versin ya da ben böyle bir hayatı surduremem yani kendi ailem beni o kadar elinde avucunda tutamamış elalemin kadınları mı tutacak?

İşte ben KV bizdeyken işe giderken yatak odamı gizlice kilitliyorum. Bana hesap da soramıyor neden kilitli diye. Sorsa diyeceğim çünkü yatak odasına mı girmeye çalıştınız ne işiniz vardı diye. Girmeye çalışmadıysa da zaten kilitli olduğunu da farketmeyecek. Ne kadar haklı bişey yaptığımı farkettim.

Arkadaşlar bunlar çok korkunç şeyler farkında mısınız

Nişanlinin kesinlikle tavir koymasi lazim. Kisa ve net.
Umarim herşey gönlünce olur.

Nişanlinin kesinlikle tavir koymasi lazim. Kisa ve net.
Umarim herşey gönlünce olur.
Peki son bir şey soracağım hadi oldu da nişanlım tavrını koydu bu olayı da böylece atlattık ya sonrası? Bu insanlar bir kez tavır görünce düzelecek türden değil herhalinden belli biz her şekilde bir ömür bu kavgayı sürdüreceğiz anladığım kadarıyla değil mi?

Valla çok zor bir süreç Allah kolaylık ve sabır versin. Eğer her ikiniz için de hayırlı ise bu süreç sonuçlansın.
Fikrim şu daha en başta güzel geçecek süreç niye bu hale geldi? Sonrası ne olacak?
Ülkecek çift olarak değil sülalecek evlendiğimiz için (her aile değil ama) başta böyle ise ilerde de farklı olmama ihtimali yüksek..
Aklınız başınızda cevaplar yazmışsınız.
Aile işi sanırım nişanlınızın para kazandığı yer ,yanlış anlamadı isem yazılanlardan ve ortak kazanç umarım yarın size sorun çıkarmaz, mutlu aile şirketidir umarım
Çok ciddi bir olay çıkmadığı sürece bağ kesme görmezden gelme durumu olamaz. Ne yazıkki sürekli etkileşim olur.
Size negatif gelen her şey diğer taraf için iyi niyetli davranış olduğu için maalesef kıymet bilmeyen insan olarak yorumlanmanıza sebep olacak.
Para yönetimi ve tercihler konusunda ister çalışın ister çalışmayın ve hatta parayı onlar ödeyecek olsun, sizin tercihleriniz aslında önemli nişanlınız ile. Yani der ki aile ben düğün salonu 15 ila 25 bin ayırdım o aralıkta yerlere bir bakın istediğinizi tutalım dense anlarım ben. Veya eşyaya er ki benim bütçem 200 bin eşyanızı gidin ona göre seçin ... tecrübesizler diyemem yaştan ötürü ama ne yapmaya çalışıyorlar çözemedim , hatta eşleri niye sen karışma abartma bu kadar demiyor onu da anlamadım. Süreç döngü böyle devam eder siz de soğuk savaş öodunda kendinizle mücadele edersiniz hissiyatı uyandı mesajlardan ve yazılanlardan
Ben olsam eğer kafanız karışık ise diğer tarafa da kendi tarafınıza da masraf yaptırmadan düğün salon takı eşya kıyafet gibi bu süreci ya askıya alın ya da bitirin. Her iki taraf için de eziyet olacak , veya o kadar şey yapıldı diye kendinizi mecbur hissetme durumuna girebilirsiniz "elalem ne der" algısı insanı hataya sürükler.
Sakinleştikten sonra nişanlınız ile şapkaları önünüze koyun güzelce konuşun. Bu işin şakası yok evlenecek aile kuracaksınız o bu davasından size sıra gelmezse her ikinize yazık olur

Malesef.. özel hayatımı bir şekilde izole etmek zorundayım yoksa donlarıma kadar bakar benim KV :)
Ben gerçekten inanamıyorum yani evet insanlar her zaman böyle şeyler anlatıyordu ama içinde değildim ya yok ya o kadar da değildir gibi geliyordu bana hep. Yani neden merak edesin ki gelinin bile olsa başka bir kadının donunu?

Böyle ultra feminist bir tip miyim bilemiyorum ama ben her daim kadının, kadının yanında olması destek olmasını gerektiğini savunuyorum. Başlı başına kadın denen varlığa tüm benliğimle hayranlık duyuyorum kendim dahil. Bu tarz kadınların varoluşu bana masal gibi gelirdi -cadilar gibi- yüzyüze geldikçe şok geçiriyorum

Yok artık ya tövbeler olsun Çok ayıp ya özel hayat mayat yalan olmuş.

Benim KV resmen Level atliyor. Her gün yeni bir Skandal :)

Türk KVlerine taş cikartir (eşim Italyan). Kadin resmen KV olmak icin doğmuş

Ben yine pacayi kolay kurtardim. Eltim hala ugraşiyor. Kizin resmen gözünün feri söndü

Ben söyliyim 6 yılda doktora tezimle birlikte kayınvalidemin de tezini yazdım:) en birinci sebep kıskançlık. Beni oğluna denk görememe. Bu denk görememe dış görünüşle veya maddiyatla meslekle alakalı değil. Feriştahı da gelse denk göremiyor oğluna bu tarz KV kişileri. Çünkü kocasından hiç sevgi görmemiş. Siz de gözlemleyin, kayınpederiniz katı mı, ki zaten türk aile yapısında ataerkil toplum yapısı olduğu için baba figürü genelde sevgisini belli etmeyen karısını çocuğunu sevemeyen bir profiidir. Kocasından yeterli ilgi alaka göremeyen kadın bu alakayı oğlundan görmeye başlayınca çıldırıyor:) yanlış anlaşılma olmasın bilinç altı düzeyinde eşinin yerine oğlunu koyuyor diyebiliriz. Bu sebeple de gelin en büyük rakibi oluyor. Rakibinin yaptığı yemeğe de karışıyor temizliğine de karışıyor iç çamaşrını da merak ediyor vs vs...

Çok haklısınız bende anlamıyorum işler nasıl bu hale geldi ya da neden geldi inanın bilmiyorum. Kıymet bilmeme kısmına gelince inanın bunu nişanlıma da söyledim ailesinin beni sevip sevmemesi hiç hiç umrumda değil tabi ki görüşmem diyorum bu sinirle ama illa bir araya gelinecek sadece karislikli birbirimize saygı duyalım yeter. Ben kimseden sevgi beklemiyorum açıkçası.

Bana kalırsa bu işi nikah yapıp bırakmak en mantıklısı geliyor yani onlar yeri ayirtmis olabilir ama gerçekten zerre umrumda değil tutulan yer nikahtan sonra kendileri gidip orada eglenebilir ben gitmeyeceğim bu konuda çok netim kimse kusura bakmasın yanlış ya da doğru.

Ama bu süreçte ne ben aşırı yipranmak istjyorum ne de yıpratmak istiyorum işin aslı. Çok istediğim gibi de ilerlemiyor zaten o yüzden oturup nişanlımla son kez konuşacağım şayet evliliğimizde tüm bunlara karşı bana duvar olabilecekse dumduz bir nikahla evlenelim bitsin. Ama yok ben zorlanirim diyorsa ikimizde üzülmeyelim yolumuza devam edelim istiyorum.

Şimdi her kadın sağlıklı düşünen bir psikolojik mekanizmaya sahip değil bazıları "oğluşum da oğluşum" modunda olan ve biricik aşklarını elinden alan gelinlere gıcık olan bir kitle var :) eşleri ile yaşayamadıkları bağı oğlu ile kuran bir dünyaya sahipler aslında geçmişinden yaralı ama başkasının da hayatını zehir eden ve bunu kabul etmeyen dolu kadın var :) kaynana terörü kısacası

Kayinpederim sizlere ömür hiç tanıma şansim olmadı ruhu şad olsun eminim iyi biridir yorum yapamam. Zaten sıkıntı yaşadığım kişi şu an için kayınvalidem de değil gorumcelerim aksine kayınvalidem garip bir şekilde çok iyidir. Ama belki de iyi polis kötü polisi oynuyorlardır bilemem

Kesinlikle düzelmiyorlar ama senin icin soğuyor.
Ben şuan görüşmuyorum. Şimdide ucan kuşa kötülüyor. Yani bir yolunu buluyor. Artik takmiyorum. Gülüp geciyorum ama bu seviyeye gelebilmek icin 24 seans terapi gördüm. Beni resmen hayata küstürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…