Çıldırıcam!!

Kesinlikle düzelmiyorlar ama senin icin soğuyor.
Ben şuan görüşmuyorum. Şimdide ucan kuşa kötülüyor. Yani bir yolunu buluyor. Artik takmiyorum. Gülüp geciyorum ama bu seviyeye gelebilmek icin 24 seans terapi gördüm. Beni resmen hayata küstürdü
Çok çok çok geçmiş olsun niyetim size hatırlatıp kötü hissettirmek değildi kusura bakmayın soruya bogdum sizi de çıkış yolu arayacağım derken. Tekrar kusura bakmayın. Umarım her şey gönlünüzce olsun bundan sonrasında 💮

Kayinpederim sizlere ömür hiç tanıma şansim olmadı ruhu şad olsun eminim iyi biridir yorum yapamam. Zaten sıkıntı yaşadığım kişi şu an için kayınvalidem de değil gorumcelerim aksine kayınvalidem garip bir şekilde çok iyidir. Ama belki de iyi polis kötü polisi oynuyorlardır bilemem

Eşi erken vefat eden KVler de oğullarını eşlerinin yerine koyabiliyorlar. Ama belki sizde böyle değildir herkes aynı olacak değil :) görümceler de kıskanıyor. Benim görümcem eşinden ayrılmak için dava süreci devam ederken boşanıyorum çok mutsuzum falan anlattı. Sonra şey dedi, senin benim kardeşimi hakedecek neyin var ki şans işte demişti 😂 o an acısına verip bişey demedim ama acısıyla tüm düşüncesini etrafa dökmüştü sonuçta

Topluca konuşun, yani şu olmasın. Ya abla işte kız şöyle şöyle dedi yapmayın ben arada kalıyorum, sizin ağzınızdan onlara konuşmasın. Bizzat herkes olsun ve toplu şekilde konuşulsun nişanlınız da demesi gerekenleri "ben istemiyorum" şeklinde söylesin. Yoksa arada pinpon topuna dönecek bu iş.. nikah olayına da acele etme bence , çok net söylüyorum evlenmekten daha zor boşanmak :)
Birebir konuşma sonrası olumlu giderse tavrınızın net olduğunu çift olarak görmeleri lazım🌸

Eşi erken vefat eden KVler de oğullarını eşlerinin yerine koyabiliyorlar. Ama belki sizde böyle değildir herkes aynı olacak değil :) görümceler de kıskanıyor. Benim görümcem eşinden ayrılmak için dava süreci devam ederken boşanıyorum çok mutsuzum falan anlattı. Sonra şey dedi, senin benim kardeşimi hakedecek neyin var ki şans işte demişti 😂 o an acısına verip bişey demedim ama acısıyla tüm düşüncesini etrafa dökmüştü sonuçta
Ay ne erkek evlatmış ya bütün kadınlar aldı bitirdi yedi yine de bitiremedi off

Topluca konuşun, yani şu olmasın. Ya abla işte kız şöyle şöyle dedi yapmayın ben arada kalıyorum, sizin ağzınızdan onlara konuşmasın. Bizzat herkes olsun ve toplu şekilde konuşulsun nişanlınız da demesi gerekenleri "ben istemiyorum" şeklinde söylesin. Yoksa arada pinpon topuna dönecek bu iş.. nikah olayına da acele etme bence , çok net söylüyorum evlenmekten daha zor boşanmak :)
Birebir konuşma sonrası olumlu giderse tavrınızın net olduğunu çift olarak görmeleri lazım🌸
Bilemiyorum birde onu denerim belki.. Kafam çok karışık

Hey Allahım ya Rabbim, sınıyor işte insanları böyle böyle 😅 her girdiğimde foruma yeni ibretlik bir şey öğreniyorum, Allah size de sabır versin😁

Ay ne erkek evlatmış ya bütün kadınlar aldı bitirdi yedi yine de bitiremedi off

Evett bide nişanlıyken herkesin içinde KV şunu dedi, ben öpmelere kıyamadığım oğlumu sana veriyorum dedi. Siz hiç merak etmeyin anneciğim ben bundan sonra sizin yerinize de öperim dedim. Ortam buzzzz 😂

Evett bide nişanlıyken herkesin içinde KV şunu dedi, ben öpmelere kıyamadığım oğlumu sana veriyorum dedi. Siz hiç merak etmeyin anneciğim ben bundan sonra sizin yerinize de öperim dedim. Ortam buzzzz 😂
Ahahah işte insan bir yerden sonra tutamıyor dilini anlatmak istediğim bu patlıyor elbet bir yerden insansın sonuçta 😂😂

Sakinleş, zaten muhtemelen sen yaşayacaklarını biliyorsun sindirme sürecindesin. Seni senden iyi bilen de kimse olamaz nişanlın dahil.
Ömür kısa, ona göre düşün karar ver 🌸
İlk karar olarak şimdi gidip nişanlımı uyandıracağım çünkü ben burda sinir harbi yaşarken onun uyuması sinirimi daha çok bozdu kalksın benimle konuşsun ben çok bunaldım. Sonrasına bakacağız

İlk karar olarak şimdi gidip nişanlımı uyandıracağım çünkü ben burda sinir harbi yaşarken onun uyuması sinirimi daha çok bozdu kalksın benimle konuşsun ben çok bunaldım. Sonrasına bakacağız
:KK70: yüreğine iner miner
Boşver sen uykunu al , yat dinlen gündüz güzelce konuş. Senin kafan da dağınık, istemeden kötü konuşabilirsin gerek yok bence. Üzülmen normal, düğün süreci stresli olur kaldı ki senin ekstra görümcesel problemler mevcut.

Ahahah işte insan bir yerden sonra tutamıyor dilini anlatmak istediğim bu patlıyor elbet bir yerden insansın sonuçta 😂😂

Elbette:) ama ne işe yarıyor desen için rahat ediyor evet. Yine yapacak olan yapacağını yapıyor. Ama Umarım senin için çok daha güzel olur her şey. Şunu da unutma, düğün zamanı her KV her görümce biraz saçmalıyor. Düğünden sonra normale dönenler de var. İmkansız değil. Her şey gönlünce olsun inşallah

:KK70: yüreğine iner miner
Boşver sen uykunu al , yat dinlen gündüz güzelce konuş. Senin kafan da dağınık, istemeden kötü konuşabilirsin gerek yok bence. Üzülmen normal, düğün süreci stresli olur kaldı ki senin ekstra görümcesel problemler mevcut.
Uyuyamıyorum ki bütün gün gözümden uyku aktı eve gelip uyumanın hayalini kurdum bu saat oldu hala oturuyorum... sabah yine işe gideceğim bir de

Elbette:) ama ne işe yarıyor desen için rahat ediyor evet. Yine yapacak olan yapacağını yapıyor. Ama Umarım senin için çok daha güzel olur her şey. Şunu da unutma, düğün zamanı her KV her görümce biraz saçmalıyor. Düğünden sonra normale dönenler de olabilir. İmkansız değil. Her şey gönlünce olsun inşallah
Amin cümlemizin inşallah ne diyeyim artık zamanla göreceğiz..

Ben söyliyim 6 yılda doktora tezimle birlikte kayınvalidemin de tezini yazdım:) en birinci sebep kıskançlık. Beni oğluna denk görememe. Bu denk görememe dış görünüşle veya maddiyatla meslekle alakalı değil. Feriştahı da gelse denk göremiyor oğluna bu tarz KV kişileri. Çünkü kocasından hiç sevgi görmemiş. Siz de gözlemleyin, kayınpederiniz katı mı, ki zaten türk aile yapısında ataerkil toplum yapısı olduğu için baba figürü genelde sevgisini belli etmeyen karısını çocuğunu sevemeyen bir profiidir. Kocasından yeterli ilgi alaka göremeyen kadın bu alakayı oğlundan görmeye başlayınca çıldırıyor:) yanlış anlaşılma olmasın bilinç altı düzeyinde eşinin yerine oğlunu koyuyor diyebiliriz. Bu sebeple de gelin en büyük rakibi oluyor. Rakibinin yaptığı yemeğe de karışıyor temizliğine de karışıyor iç çamaşrını da merak ediyor vs vs...

100% haklisin.

Benim Kayinbabam genc vefat etmiş. KV için oğullari onun kocişkosu.

Kaynima ayri bir düşkünlügü var.
Yani eltimin durumu daha vahim. Kiz Cocuğunu 1 yaşinda Kreşe verdi yoksa KV hic cikmiyordu evinden. Sabah 7de gidip akşam 8de cikiyordu. Cocuk bakiyormuş.

Kiskanmak bir yana firsati olsa beni ve eltimi bir kaşik suda boğar. Oğullari mutsuz olmuş, boşanmiş hic umrunda değil.

Uyuyamıyorum ki bütün gün gözümden uyku aktı eve gelip uyumanın hayalini kurdum bu saat oldu hala oturuyorum... sabah yine işe gideceğim bir de
Dert bitmiyor, arasan daha çok sinirlenirsin çünkü uyku sersemi ve erkek bakış açısı ile tam anlamı ile sana empati yapamayabilir 😅 hemen hemen hepimiz düğün sürecinde abuk sabuk sebeplerden sinirlenmişizdir. Bir yönden aslında iyi sülalecek evlendiğimiz için ön fragman oluyor iş işten geçmeden olayı görmek için.
Diğer taraf ile de sakince konuş nişanlın ile de kendi ailen ile de müzakere yap en son aklının sesini dinle içinden geleni yap 🌸

100% haklisin.

Benim Kayinbabam genc vefat etmiş. KV için oğullari onun kocişkosu.

Kaynima ayri bir düşkünlügü var.
Yani eltimin durumu daha vahim. Kiz Cocuğunu 1 yaşinda Kreşe verdi yoksa KV hic cikmiyordu evinden. Sabah 7de gidip akşam 8de cikiyordu. Cocuk bakiyormuş.

Kiskanmak bir yana firsati olsa beni ve eltimi bir kaşik suda boğar. Oğullari mutsuz olmuş, boşanmiş hic umrunda değil.

Bir italyandan bu performansı hiç beklemezdim doğrusu. Çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun size de. Ben de terapi görüyorum bu arada. Başka türlü mücadele edemiyor insan bu kadar patolojik vakalarla. Arkama dönüp baktığımda neler başarmışım nelerin üstesinden gelmişim veya gelememişim diyorum. Umarım bundan sonra her şey sizin için de çok güzel olsun.

Bir italyandan bu performansı hiç beklemezdim doğrusu. Çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun size de. Ben de terapi görüyorum bu arada. Başka türlü mücadele edemiyor insan bu kadar patolojik vakalarla. Arkama dönüp baktığımda neler başarmışım nelerin üstesinden gelmişim veya gelememişim diyorum. Umarım bundan sonra her şey sizin için de çok güzel olsun.

Inşallah, hepimiz icin her şey cok güzel olsun bundan sonra.

Italian mama :)

Eklentiler

• 1000074066.jpg
    1000074066.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim normalde yatıp uyumam lazim sinirden uyuyamadım bana bir akıl verin vallahi kafam durdu. Konu biraz uzun olabilir ama en baştan başlayacağım olabildiğince toparlayıp anlatmayı deneyeceğim.

Nişanlıyım ve haliyle evlilik, düğün hazırlığı vs yapıyoruz ama yani inanın 2 tane görümcem var her konu hakkında insanın ancak bu kadar fikri olabilir vallahi sinirden kafayı toplayamıyorum. Öncelikle bizim eşya alışverişimize başlı başına karıştılar ben çalışıyorum nişanlımda haliyle çalışıyor. Bunlar kimseye sormadan o dönem kendilerince dükkan dükkan gezip banamobilya baktılar sonrada beni tek tek gezdikleri yerlere götürüp onlara göre benim beğeceğimi düşündükleri mobilyaların hepsini gösterdiler bunun adına da yardım dediler. O dönem için zar zor istediğim mobilyayı aldım bu durumu da çok sıkıntı etmedim heves etmişlerdir diye. Ama bu insanlar bu ve buna benzer her konuda aynı şekilde bana sormadan sürekli hareket etmeye başladılar. Gittim konuştum onlardan yardım istemediğimi de dile getirdim ama anlaşamadık. Ve dediğim gibi buna benzer çok olay yaşadık ve sonunda tatsizliklar oldu ister istemez.

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR. Cıldırdım en sonunda gittim bir güzel kavga ettik.

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı. 😂😂 Ama yok sinirim geçmiyor geçmiyor bu insanlar her şeye burnunu sokuyor. Ne olur tecrübeli olanlar bana bir akıl verin ben bu ikisiyle nasıl başa çıkacağım vallahi kafam durdu artık.

Konuyu da toparlayıp anlatamadım sinirden kusura bakmayın..
Yani kusura bakmada gorumcenler demekki uygun yeri tutacak butcedeler 20,30 bin diyorsun salonda bukadar parayı harcayan gelin kusura bakmada başka şeylerde neler harcar bilemiyorum maden rahatsız olacaksınız karismalarindan "sorun olacaksa "gibi bir söylemle insanları utandirmadan herseyimizi kendiniz yapın bı zahmet

Yani kusura bakmada gorumcenler demekki uygun yeri tutacak butcedeler 20,30 bin diyorsun salonda bukadar parayı harcayan gelin kusura bakmada başka şeylerde neler harcar bilemiyorum maden rahatsız olacaksınız karismalarindan "sorun olacaksa "gibi bir söylemle insanları utandirmadan herseyimizi kendiniz yapın bı zahmet

Konu sahibesi ay galiba görümcen geldi kız 😂

X