Çıldırıcam!!

Bak benim görümcem bana bir sürü hediye aldı mesleği ile ilgili şeyler profesyonel makyaj seti parfümler vs
Eşim o zmn dedi ki makyaj setini oyuncak ver parfümü tuvalete sık ben sana istediğini alirim hayır be sacmalama bir gelsin bakarız dedim hersey zevkle seçilmişti ama eşim nasıl dengeledi ise en fazla onu yaptı bohcaya aldığı habersiz hediyelerdi simdi ne istersem onu yapar yine eşim dengedir o süslü sever benim cizgim başkadır ama bana göre karar verir yapar.
Bunlar onu da yapmadı hdjdsksk. Bu zamana kadar hep bir orta yol buldu nişanlım da hakkını yiyemem. Nişan tarihimiz konusunda da ablaları benim istediğim günü istemediler bir ton saçmasapan muhabbetler döndü o zaman olmaz bu zaman olsun vs. O zaman nişanlım biz nişanı şu gün yapıyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin istemeyen de evinde otursun dedi ve konu kapandı.

Acaba şimdi maddiyattan mı sıkıştırıyorlar onu ondan mı bu kadar şey yapıyor anlamadım

Ya bu asla sağlıklı bir düşünce değil kimse kusura bakmasın

Toplumda genel algı bu ama, bakın savunma değil benim ki
Daha yeni Nisan yaptık gelin karşı taraf nasıl isterse öyle olur ben karışamam diyor yine başka ertelenen bir düğünü sordum aynı muhabbet geçti tam anlatamıyorum aslında karar verme değil özen ve çaba olarak görülüyor ve iyi Bir şey olarak algılanıyor.

Bunlar onu da yapmadı hdjdsksk. Bu zamana kadar hep bir orta yol buldu nişanlım da hakkını yiyemem. Nişan tarihimiz konusunda da ablaları benim istediğim günü istemediler bir ton saçmasapan muhabbetler döndü o zaman olmaz bu zaman olsun vs. O zaman nişanlım biz nişanı şu gün yapıyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin istemeyen de evinde otursun dedi ve konu kapandı.

Acaba şimdi maddiyattan mı sıkıştırıyorlar onu ondan mı bu kadar şey yapıyor anlamadım

Sanki konu acmismiydiniz karıştırıyor muyum
Nisanliniz cozerse çözer yoksa mevzu çözülmeyecek konu değil ama bu tavır ile olmaz.

İleride boşanmış hayal kırıklığına uğramış kadın olmak istemiyorsanız bence yol verin gitsin.Aile profili belli.Sizin görmediklerinizi biz görebiliyoruz şimdiden.Bu mesajımı ekran görüntüsü alın ileride keşke dinleseydim diyeceksiniz belki.
Bu ablalarla değil siz,kiminle evlenirse evlensin kimse mutlu olamaz. Hadsiz insanlar “iyi niyet””yardım”adı altında her şeye karışma hakkı görüyorlar kendilerinde. Bunlar daha çiçekler sonra daha sapı var
Ay ağzımı bozduracaklar bana 😂 Tam olarak dediğiniz gibi iyi niyet adı altında her şeye karisiyorlar yetmiyor diretiyorlar Allah sonumu hayır etsin

Evliliğimin 6. Yılından yazıyorum. O kadar çok travmam var ki eş ailesiyle ilgili, düğün öncesi düğün sonrası yakın zamana kadar. Kaynanasıydı görümcesiydi. Bu tarz konular görünce direkt nabzım artıyor tansiyonum yükseliyor artık. Kimsenin kaderini etkilemek istemem ama ben şu an ki aklımda o düğün öncesi zamanı yaşayabilsem heralde vazgeçerdim.

O da söylüyor ama ne bileyim ben vallahi anlamadım hani bende söylüyorum yok çözüm olmuyor ya cidden dediginiz gibi nişanlım da ben yokken bunlara he he diyor yani aklima başka hiçbir şey gelmiyor benim
Sen nişanlının gözünü bir korkut lütfen. Bi kafasına yüzüğü yesin ciddiye alsın. Yoksa gerçekten ileride bu kadınlar çok karışacaktır size. Benim görümcem ufak bir öneride bulunmuştu dekorasyonla ilgili eşim sen evimizin içine karışma dedi ve bitti ki çok üzülmüştüm fevri tavrına. Bu netlikte değilse hiç uğraşmayın gerçekten çok samimi söylüyorum.

Sanki konu acmismiydiniz karıştırıyor muyum
Nisanliniz cozerse çözer yoksa mevzu çözülmeyecek konu değil ama bu tavır ile olmaz.
Evet evet o zamanda çıldırıp konu açmıştım buraya uzun uzun konuşmuştuk cozdukte gunun sonunda. Dediğiniz gibi nişanlım çözmüştü yine. Ama diyorum ya maddiyat mı sıkıştırdı yoksa aile sevgisi mi ağır basıyor vallahi düşünemiyorum artık

Evliliğimin 6. Yılından yazıyorum. O kadar çok travmam var ki eş ailesiyle ilgili, düğün öncesi düğün sonrası yakın zamana kadar. Kaynanasıydı görümcesiydi. Bu tarz konular görünce direkt nabzım artıyor tansiyonum yükseliyor artık. Kimsenin kaderini etkilemek istemem ama ben şu an ki aklımda o düğün öncesi zamanı yaşayabilsem heralde vazgeçerdim.
Şu an için net evlenirim diyemiyorum ama olur da evlenirsek ailesiyle net bir şekilde görüşmeyeceğimi söyleyebilirim

Sen nişanlının gözünü bir korkut lütfen. Bi kafasına yüzüğü yesin ciddiye alsın. Yoksa gerçekten ileride bu kadınlar çok karışacaktır size. Benim görümcem ufak bir öneride bulunmuştu dekorasyonla ilgili eşim sen evimizin içine karışma dedi ve bitti ki çok üzülmüştüm fevri tavrına. Bu netlikte değilse hiç uğraşmayın gerçekten çok samimi söylüyorum.
Of ben yarin tekrar bir kavga edeyim olmadı vallahi kavga et et yoruldum sonu yok gibi 😂 O zamanda gözünü korkutmuştum düğünü erteleyelim diye şimdi de evlenmiyorum diyeyim bari her güne yeni bir tehdit

Toplumda genel algı bu ama, bakın savunma değil benim ki
Daha yeni Nisan yaptık gelin karşı taraf nasıl isterse öyle olur ben karışamam diyor yine başka ertelenen bir düğünü sordum aynı muhabbet geçti tam anlatamıyorum aslında karar verme değil özen ve çaba olarak görülüyor ve iyi Bir şey olarak algılanıyor.
Tam olarak böyle algiliyorlar özen ve çaba adı altında canları ne isterse onu yapıyorlar

Şu an için net evlenirim diyemiyorum ama olur da evlenirsek ailesiyle net bir şekilde görüşmeyeceğimi söyleyebilirim

Ben de ilk 8 ay görüşmedim. Benim doktora eğitimimden dolayı düğünümü 3 ay ertelemiştim. Ve bunu da düğün tarihini kararlaştırdan bir hafta sonra yaptım yani hiçbir hazırlık yapılmamıştı bile. Bunu yaptığım için bana düşman oldular. Oğullarını yüz üstü bırakmaya çalıştığımı ima ettiler. Düğün benim istediğim tarihte oldu diye düğünde toplanan her şeye el koyup bize vermediler. Ek olarak da hem eşyaları kendileri seçtiler hem de bize ödettiler. Eşim çok pasif kaldı. Hala unutamıyorum o günleri. Tüm bunlardan sonra inat ettim görüşmemek için. 8 ay sonunda eşim beni boşamakla tehdit etti. Ben ailemin yanına sensiz gidiyorum beni rezil ediyorsun dedi. Allahtan ayrı şehirlerdeyiz. Eşimle anlaşma yaptık sadece bayramlarda giderim dedim. Derken derken, şuan normal gidip geliyoruz. Olmuyor canım. Malesef. Hani diyorsun ben yetişkin insanım istediğimle görüşürüm istemediğimle görüşmem. Bi süre sonra eşin nereye sen oraya olmak zorunda kalıyor. Hani şunu da anlıyorsun sen gitmesen eşin tek gitse onu doldurup gönderiyorlar. Sen yanlarındayken en azından konuşamıyorlar eşini dolduramıyorlar diye gidiyorsun işte. Ah çok üzgünüm.

Bak aşiri yanliş bir yaklaşim.
Bende eşimin ailesinle görüşmüyorum ama yillarca cabaladiktan sonra.
Evinde huzur kalmaz. Öyle, ilk evlenim sonra miktiri cekerim olmuyor malasef.
Belkide oluyordur ama başaranini görmedim.
Sen miktiri cekmeden önce güzel bir sinir hastasi oluyorsun. Karşi taraf poposunda sinekler ucura ucura uyuyor. Hic takmiyorlar senin sinir harplerini. En güzel yillarin bu dengesizlerle uğraşmakla harap oluyor.

Iyi düşün

Bu çok yanlış
Hem adam karşına geçip ne var bizim için uğraştılar diyecek
Hem daha baştan böyle bir şey böyle bir düzen bu toplumda imkansız eşin asla huzurlu olmaz sana da huzur vermez
İlla evleneceğim diyorsan o zm kavgayı bırakıp saf duygusal role geçecek ağlayacak sizlayacaksin eşin de üzüntüden mahvoldun diye onlara saracak. Ben onları çok seviyorum yoruluyorlar vsden yürüyüp ama burayı istiyordum diye honkurerek devam edip bu yolu deneyeceksin :KK70:
Yoksa bu sekilde tek suçlu sen ilan edilirsin kimse de bsy anlamaz huzurda kalmaz

Bak aşiri yanliş bir yaklaşim.
Bende eşimin ailesinle görüşmüyorum ama yillarca cabaladiktan sonra.
Evinde huzur kalmaz. Öyle, ilk evlenim sonra miktiri cekerim olmuyor malasef.
Belkide oluyordur ama başaranini görmedim.
Sen miktiri cekmeden önce güzel bir sinir hastasi oluyorsun. Karşi taraf poposunda sinekler ucura ucura uyuyor. Hic takmiyorlar senin sinir harplerini. En güzel yillarin bu dengesizlerle uğraşmakla harap oluyor.

Iyi düşün
Bu insanlar topluca kafayı yemiş gerçekten. Ben halı hazırda da görüşmüyorum zaten onlarla mecburi denk geldiğimizde de onlardan rahatsız olduğumu ya dile getiriyorum ya belli ediyorum kimse kusura bakmasın canımın sıkıldığı kadar canını sıkmayı tercih ediyorum karşı tarafın. Bilemiyorum kafam çok karışık düğün dönemi gerginliği desem yok değil yani her şey yolunda ben stresliyim gibi bir durumum da yok. Sakinde bir insanimdir normalde inanın nişanım evde olacaktı son dakika değişti yer tutulsun olayı oldu 1 hafta içinde elbisemden Nisan yerime kadar şehir dışından halledip çiçek gibi nişanlandim ama bu olmuyor işte o da dediğiniz gibi nişanlım da bitiyor

Kızlar merhaba gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim normalde yatıp uyumam lazim sinirden uyuyamadım bana bir akıl verin vallahi kafam durdu. Konu biraz uzun olabilir ama en baştan başlayacağım olabildiğince toparlayıp anlatmayı deneyeceğim.

Nişanlıyım ve haliyle evlilik, düğün hazırlığı vs yapıyoruz ama yani inanın 2 tane görümcem var her konu hakkında insanın ancak bu kadar fikri olabilir vallahi sinirden kafayı toplayamıyorum. Öncelikle bizim eşya alışverişimize başlı başına karıştılar ben çalışıyorum nişanlımda haliyle çalışıyor. Bunlar kimseye sormadan o dönem kendilerince dükkan dükkan gezip banamobilya baktılar sonrada beni tek tek gezdikleri yerlere götürüp onlara göre benim beğeceğimi düşündükleri mobilyaların hepsini gösterdiler bunun adına da yardım dediler. O dönem için zar zor istediğim mobilyayı aldım bu durumu da çok sıkıntı etmedim heves etmişlerdir diye. Ama bu insanlar bu ve buna benzer her konuda aynı şekilde bana sormadan sürekli hareket etmeye başladılar. Gittim konuştum onlardan yardım istemediğimi de dile getirdim ama anlaşamadık. Ve dediğim gibi buna benzer çok olay yaşadık ve sonunda tatsizliklar oldu ister istemez.

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR. Cıldırdım en sonunda gittim bir güzel kavga ettik.

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı. 😂😂 Ama yok sinirim geçmiyor geçmiyor bu insanlar her şeye burnunu sokuyor. Ne olur tecrübeli olanlar bana bir akıl verin ben bu ikisiyle nasıl başa çıkacağım vallahi kafam durdu artık.

Konuyu da toparlayıp anlatamadım sinirden kusura bakmayın..
Tüm herkes tek yürek aynı soru "Nişanlınız bu sürecin neresinde?" 😁

Bu çok yanlış
Hem adam karşına geçip ne var bizim için uğraştılar diyecek
Hem daha baştan böyle bir şey böyle bir düzen bu toplumda imkansız eşin asla huzurlu olmaz sana da huzur vermez
İlla evleneceğim diyorsan o zm kavgayı bırakıp saf duygusal role geçecek ağlayacak sizlayacaksin eşin de üzüntüden mahvoldun diye onlara saracak. Ben onları çok seviyorum yoruluyorlar vsden yürüyüp ama burayı istiyordum diye honkurerek devam edip bu yolu deneyeceksin :KK70:
Yoksa bu sekilde tek suçlu sen ilan edilirsin kimse de bsy anlamaz huzurda kalmaz
Ooof ağlayıp sızlamak istemiyorum o benimde aklıma geldi ne yalan söyleyeyim 😂 Ama sonra onlarin canını sıkma isteğim ağır bastı ben keyif alamiyorsam onlarda almasınlar tek başıma ben yanmak istemiyorum sonuçta hep birlikte çıktık bu yola

Ooof ağlayıp sızlamak istemiyorum o benimde aklıma geldi ne yalan söyleyeyim 😂 Ama sonra onlarin canını sıkma isteğim ağır bastı ben keyif alamiyorsam onlarda almasınlar tek başıma ben yanmak istemiyorum sonuçta hep birlikte çıktık bu yola

Çok dikkatli ilerle çok tehlikeli sulara çekmişler seni

Tüm herkes tek yürek aynı soru "Nişanlınız bu sürecin neresinde?" 😁
Sinirden ben yazmayı unutmuşum onları o da tartıştı ama tam anlamadığım şekilde sanırım işin ucunda para da var diye onu da bastırıyorlar bir şekilde ben öyle düşünüyorum artık. Çünkü öncesinde çokta güzel susturmustu ailesini ama şimdi garip bir haller vallahi anlamadım

Çok dikkatli ilerle çok tehlikeli sulara çekmişler seni
Bende farkındayım çok çok tehlikeli şu an cidden pamuk ipliğinde her şey. Ya ben istediğimi yapıp mutlu mesut yoluma devam edicem ya da hep birlikte rezil olucaz hayrolsun gerçekten. İşin kötüsü bende bu yolları bilmiyorum deneye yanıla bulacagiz bakalım

X