Çıldırıcam!!

Zaten onların kalabalık olduğu şehirde yapıliyor düğün ve hayır daha önce orada onlardan kimsenin düğünü yapılmamış ya yapılsa da bana bir sorsalardi ben derdim yok siz ödemeyin o zaman ben düğünü kendim yaparım diye kendileri tutturdu düğünü biz yapacağız diye

Onlar odeyecekmis lafta yabi onlar da değil aslında zaten evli barkli insanlar neden odesinler de işte aileden çıkacak para kısmı aklıma yanayım aklıma düğünü ben yapsaydım keşke
Kayınvalide kayınpeder ne yapıyor bu durumda? Kim odeyecekse muhatabıniz onlar olsun bunu da nisanliniz konuşsun zaten. Evli gorumceleriniz neden sizin düğün masrafinizi ödesin ki anne baba odeyecektir muhtemelen. Onları muhatap alın

Onlar odeyecekmis lafta yabi onlar da değil aslında zaten evli barkli insanlar neden odesinler de işte aileden çıkacak para kısmı aklıma yanayım aklıma düğünü ben yapsaydım keşke
Düğünü yapsanız yine karışacak bir şey bulurlardı. Camilla gibi düğüne beyaz abiye giyip gelmezler umarım

Babası yok ki zaten bence ana sorun burdan kaynaklı başı boş öyle takılıyorlar başlarinda susturacak bir büyük yok. Annesi de öyle düz duruyor açıkçası

Düğün yerini arayıp ipta edin, görümcelere tutacağınız salonu atın. Burada düğünüm olacak sorun istemiyorum yazın susun.

Tekrar yer ayırtırlarsa giden para da onlardan olur

Evet bende böyle bir yorum arıyordum. Muhtemelen anne babaya yardım asıl amaç. Burada asıl suçlu damat kendi niyetini tarihi iletmiyorsa ztn daha herseyin başı demektir.
Genel algı düğünü erkek tarafı yapar onu da istediği yerde yapar tabi ki düşüncesi hakim

Baba yokmuş. Anne koşturmayacagi için burunlarını sokuyorlar para kaynağı gerçekten aile mi?
En güzeli nikah yapıp bitirin.

- kendi düşüncem değil toplum algısı.
Ben şimdiye kadar nişanlımi paralamistim arada duvar ormedigi için

Nişan yüzüğünü sakince cikart ve seni bu tip dengesizlerle yüzgöz eden Adamin eline ver.
Görümceler dengesiz ama asil sorun nişanlinda. Bu Adam seni daha çoooooook yüzgöz eder.
Nişanlımı çok seviyorum ama ne yalan söyleyeyim artık bende böyle düşünüyorum sevgi karın doyurmuyor hesabi

Eminim dünyanın en minnoş insanısınızdır lafım asla yaşlarına değil kendilerine katamadıklarında
Bu görümcelerle daha çok konu açacaksınız gibime geliyor düğünden sonra da
keşke nişanlınıza karşı bir şey hissetmeseniz de evlenmeseniz.ama işte sevgi var emek var vs

babasız büyüyen kardeşler,kızlar evli ufak erkek kardeş evleniyor -profil belli onlar birer küçük kaynana rölü üstlenecekler ileride. nişanlınız da pasif.her ne kadar kızdı etti desenizde.yeterince kızamamış ki sözü geçmiyor

Onu da paraladim da ne bileyim ben anlamadım o da gidip ne anlatıyor ben yokken bilemiyorum ki anca bana söyleneni biliyorum işte

Yahu babasız da büyümedi ki bu adam 4 sene önce kaybetti babasını keza bende aynı şekilde ben 27 yaşımda bu olgunluğu gösterebiliyorsam karşı tarafında gösterebiliyor olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…