Çıldırıcam!!

Yahu babasız da büyümedi ki bu adam 4 sene önce kaybetti babasını keza bende aynı şekilde ben 27 yaşımda bu olgunluğu gösterebiliyorsam karşı tarafında gösterebiliyor olması gerekiyor
Tamam iş yok diyorum nişanlınızda ileride çok başınız ağrıcak

Bu görümcelerle daha çok konu açacaksınız gibime geliyor düğünden sonra da :KK43:
keşke nişanlınıza karşı bir şey hissetmeseniz de evlenmeseniz.ama işte sevgi var emek var vs

babasız büyüyen kardeşler,kızlar evli ufak erkek kardeş evleniyor -profil belli onlar birer küçük kaynana rölü üstlenecekler ileride. nişanlınız da pasif.her ne kadar kızdı etti desenizde.yeterince kızamamış ki sözü geçmiyor
Yahu babasız da büyümedi ki bu adam 4 sene önce kaybetti babasını keza bende aynı şekilde ben 27 yaşımda bu olgunluğu gösterebiliyorsam karşı tarafında gösterebiliyor olması gerekitor

Gercekten para kaynağı ne toplu bir miras mı kredi mi? Yoksa takılar mi?
Hayır aile işleri var ama 2 erkek ortaklar sadece nişanlım da yaklaşık 2 senedir içerden para almıyor düğün yapılacağı için oda onun akilsizligi başta paraları alıp kenara koysa bunlarda düğün ordan yapılıyor kafasına girmeyecekti

Nişanlımı çok seviyorum ama ne yalan söyleyeyim artık bende böyle düşünüyorum sevgi karın doyurmuyor hesabi

Kesinlikle net ol. Bu tip insanlar hayat törpüsü. Sinir hastasi olursun.
Nişanlinin gözünde minnoş ablalari yardim ediyor. Sevi sevdikleri icin ilgililer. Bu ikili evlilik hayatini bitirir. Giydiğin dona bile karişirlar. Sakın altdan alma. Ilceldiği yerden kopsun.

Sevgi iyi hoş ama insan evinde huzur istiyor. Huzur olmayan yerde sevgi fissss

Yahu babasız da büyümedi ki bu adam 4 sene önce kaybetti babasını keza bende aynı şekilde ben 27 yaşımda bu olgunluğu gösterebiliyorsam karşı tarafında gösterebiliyor olması gerekitor

İstediğiniz yerde güzel bir düğün ihtimali sıfır gözüküyor
Tamam erkek tarafı yapsın ama nisanliniz öyle bir ayarlamali ki herkes kendi istedigi oldu zannetmeli

Hayır aile işleri var ama 2 erkek ortaklar sadece nişanlım da yaklaşık 2 senedir içerden para almıyor düğün yapılacağı için oda onun akilsizligi başta paraları alıp kenara koysa bunlarda düğün ordan yapılıyor kafasına girmeyecekti

Yani ne kadarlık mekan bu? 200 bin mi 300 mu neyin kavgası bu yemekli düğün mü
Daha düğün yapamazsaniz ömür nasıl geçecek?

Kesinlikle net ol. Bu tip insanlar hayat törpüsü. Sinir hastasi olursun.
Nişanlinin gözünde minnoş ablalari yardim ediyor. Sevi sevdikleri icin ilgililer. Bu ikili evlilik hayatini bitirir. Giydiğin dona bile karişirlar. Sakın altdan alma. Ilceldiği yerden kopsun.

Sevgi iyi hoş ama insan evinde huzur istiyor. Huzur olmayan yerde sevgi fissss
Kendi adıma net olduğumu düşünüyorum ama yani nasıl anlatsam ki size sanki duvara konuşuyorum. Duvara söylesem dile gelir aradan çekilirdi bunlar iyice yuzsuzlesiyor

Kızlar merhaba gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim normalde yatıp uyumam lazim sinirden uyuyamadım bana bir akıl verin vallahi kafam durdu. Konu biraz uzun olabilir ama en baştan başlayacağım olabildiğince toparlayıp anlatmayı deneyeceğim.

Nişanlıyım ve haliyle evlilik, düğün hazırlığı vs yapıyoruz ama yani inanın 2 tane görümcem var her konu hakkında insanın ancak bu kadar fikri olabilir vallahi sinirden kafayı toplayamıyorum. Öncelikle bizim eşya alışverişimize başlı başına karıştılar ben çalışıyorum nişanlımda haliyle çalışıyor. Bunlar kimseye sormadan o dönem kendilerince dükkan dükkan gezip banamobilya baktılar sonrada beni tek tek gezdikleri yerlere götürüp onlara göre benim beğeceğimi düşündükleri mobilyaların hepsini gösterdiler bunun adına da yardım dediler. O dönem için zar zor istediğim mobilyayı aldım bu durumu da çok sıkıntı etmedim heves etmişlerdir diye. Ama bu insanlar bu ve buna benzer her konuda aynı şekilde bana sormadan sürekli hareket etmeye başladılar. Gittim konuştum onlardan yardım istemediğimi de dile getirdim ama anlaşamadık. Ve dediğim gibi buna benzer çok olay yaşadık ve sonunda tatsizliklar oldu ister istemez.

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR. Cıldırdım en sonunda gittim bir güzel kavga ettik.

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı. 😂😂 Ama yok sinirim geçmiyor geçmiyor bu insanlar her şeye burnunu sokuyor. Ne olur tecrübeli olanlar bana bir akıl verin ben bu ikisiyle nasıl başa çıkacağım vallahi kafam durdu artık.

Konuyu da toparlayıp anlatamadım sinirden kusura bakmayın..
Benim görümcem de bana seçtiği perdeleri gösterip arasından birini seç demişti bende güzel olanı seçince herkese perdesine kadar benim istediğim oldu demiş 😃 hatta kinamda ki organizasyona kadar kendi ayarlamışti ha bu arada asla hiçbir konuda kendine yardım ettirmez kimseye fikir dahi sormaz çünkü herşeyin en iyisini biliyor 😃

Yani ne kadarlık mekan bu? 200 bin mi 300 mu neyin kavgası bu yemekli düğün mü
Daha düğün yapamazsaniz ömür nasıl geçecek?
Kesinlikle öyle. Yani para da çok anlamsız geliyor bana şükür güzel geliri olan bir işim var belki hazırlık yapmadığımdan bu sene olmaz ama seneye ben kendimde yaparım o düğünü ha öyle bir zahmete gerek var mı dwrseniz bence yok. Zaten ben en başında nikah yapalım dedim onlar tutturdu düğün yapalım diye sonrası da malum işte

Nişan yüzüğünü sakince cikart ve seni bu tip dengesizlerle yüzgöz eden Adamin eline ver.
Görümceler dengesiz ama asil sorun nişanlinda. Bu Adam seni daha çoooooook yüzgöz eder.
İşin esprisi her konuşulan bir kenara ama bence kesinlikle haklısınız. Balık baştan kokar. Benim eşim ailesine çat çat herşeyi söyler ona rağmen karışmaya çalışırlar böyle mıymıntı adamla ömür mü geçer allaasen.

Benim görümcem de bana seçtiği perdeleri gösterip arasından birini seç demişti bende güzel olanı seçince herkese perdesine kadar benim istediğim oldu demiş 😃 hatta kinamda ki organizasyona kadar kendi ayarlamışti ha bu arada asla hiçbir konuda kendine yardım ettirmez kimseye fikir dahi sormaz çünkü herşeyin en iyisini biliyor 😃
Allah sabır versin. İnşallah görüşmüyorsunuzdur artık?

Bak benim görümcem bana bir sürü hediye aldı mesleği ile ilgili şeyler profesyonel makyaj seti parfümler vs
Eşim o zmn dedi ki makyaj setini oyuncak ver parfümü tuvalete sık ben sana istediğini alirim hayır be sacmalama bir gelsin bakarız dedim hersey zevkle seçilmişti ama eşim nasıl dengeledi ise en fazla onu yaptı bohcaya aldığı habersiz hediyelerdi simdi ne istersem onu yapar yine eşim dengedir o süslü sever benim cizgim başkadır ama bana göre karar verir yapar.

İşin esprisi her konuşulan bir kenara ama bence kesinlikle haklısınız. Balık baştan kokar. Benim eşim ailesine çat çat herşeyi söyler ona rağmen karışmaya çalışırlar böyle mıymıntı adamla ömür mü geçer allaasen.
O da söylüyor ama ne bileyim ben vallahi anlamadım hani bende söylüyorum yok çözüm olmuyor ya cidden dediginiz gibi nişanlım da ben yokken bunlara he he diyor yani aklima başka hiçbir şey gelmiyor benim

O kadar haklısınız ki günlerdir bende bunu düşünüyorum acaba yolun basindayken dönsem mi diye evet zor olacak benim için ama bu insanlarla da bir ömür geçmez ki
İleride boşanmış hayal kırıklığına uğramış kadın olmak istemiyorsanız bence yol verin gitsin.Aile profili belli.Sizin görmediklerinizi biz görebiliyoruz şimdiden.Bu mesajımı ekran görüntüsü alın ileride keşke dinleseydim diyeceksiniz belki.
Bu ablalarla değil siz,kiminle evlenirse evlensin kimse mutlu olamaz. Hadsiz insanlar “iyi niyet””yardım”adı altında her şeye karışma hakkı görüyorlar kendilerinde. Bunlar daha çiçekler sonra daha sapı var

X