Çıldırıcam!!

Onunla da kavga ettim o da gitti onlarla tartıştı o tartışmanın ertesi gününde gidip yer ayırtmışlar. Konuya yazmayı unutmuşum şaka gibi gerçekten

Tövbeee bu ne yüzsüz arsızlık ya ağız bozdurur Allah kolaylık versin cahillerle uğraşmak zor anlamayana cahil denir. !🤭

Bir de, düğün salonu tuttuk denilerek tutulmayacak illa ki. Kapora ödemek gerekecek mesela. Siz kendi bulduğunuz salonu tutun gayet rahat bir şekilde. Sizin üzerinize bir ödeme çıkaramazlar kendi başlarına tuttukları salondan. Yeter ki kendi sınırlarınızı çizin.

Seni adına salon bakıp tutamazlarda, ayırtamazlarda!
Senin adına oturacağın evin eşyalarına bakamazlar! Ne münasebet? Valla normalde abartıyorsunuz derdim ama bu öyle bir şey değil.
Ağırlığını çok sağlam koyman gerekicek yoksa yolun sonu şimdiden gözüküyor.
Bende bu şekilde düşünüyorum onlar hadsizse ben çok daha hadsizim hiç kusura bakmasınlar burnumdan geldi bütün süreç bıktım artık

Ilk tanistiginizdan nisanliliginiza kadar olan surede de boyle seyler yapiyorlar miydi ? Araniz nasildi ?
Hayır zaten onlarla çok geç tanıştım işler ciddiye binene kadar ailelerle asla görüşmedim. İlk zamanlar ağzımın içine bakıyorlardı bir laf söylesem de yapsalar diye sonra bir şey oldu ama ne oldu bilemiyorum bu hale gelindi

Kızlar merhaba gerçekten sinirden kafayı yemek üzereyim normalde yatıp uyumam lazim sinirden uyuyamadım bana bir akıl verin vallahi kafam durdu. Konu biraz uzun olabilir ama en baştan başlayacağım olabildiğince toparlayıp anlatmayı deneyeceğim.

Nişanlıyım ve haliyle evlilik, düğün hazırlığı vs yapıyoruz ama yani inanın 2 tane görümcem var her konu hakkında insanın ancak bu kadar fikri olabilir vallahi sinirden kafayı toplayamıyorum. Öncelikle bizim eşya alışverişimize başlı başına karıştılar ben çalışıyorum nişanlımda haliyle çalışıyor. Bunlar kimseye sormadan o dönem kendilerince dükkan dükkan gezip banamobilya baktılar sonrada beni tek tek gezdikleri yerlere götürüp onlara göre benim beğeceğimi düşündükleri mobilyaların hepsini gösterdiler bunun adına da yardım dediler. O dönem için zar zor istediğim mobilyayı aldım bu durumu da çok sıkıntı etmedim heves etmişlerdir diye. Ama bu insanlar bu ve buna benzer her konuda aynı şekilde bana sormadan sürekli hareket etmeye başladılar. Gittim konuştum onlardan yardım istemediğimi de dile getirdim ama anlaşamadık. Ve dediğim gibi buna benzer çok olay yaşadık ve sonunda tatsizliklar oldu ister istemez.

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR. Cıldırdım en sonunda gittim bir güzel kavga ettik.

Size de birer gelinlik alalım çünkü belli ki bu düğüne gelin olarak katılıyorsunuz ben altinlarinizi takarım dedim ortalık karıştı. 😂😂 Ama yok sinirim geçmiyor geçmiyor bu insanlar her şeye burnunu sokuyor. Ne olur tecrübeli olanlar bana bir akıl verin ben bu ikisiyle nasıl başa çıkacağım vallahi kafam durdu artık.

Konuyu da toparlayıp anlatamadım sinirden kusura bakmayın..
Bence ayrıl direk hiç düşünme eşin olacak kişi ses çıkartmıyorsa evlenince dahs büyük sorun olur

Düğün mekanı parasını onlar mı odeyecek ki kafalarına göre ayirtiyorlar? Onlar odemeyecekse herhangi bir resmiyeti de yok zaten siz nisanlinizla yine gezin beğenin tutun, onlar da kenarda evcilik oynasın. Ha onlar odeyecekse tuttukları tarihte gidip kendi kendilerine eglensinler orda 😅 deli heralde bunlar umursamayin

Bu yüzü nerden buluyolar peki? Nişanlı napıyor tüm bunlar olurken? Yer ayırtırlarsa bunun ellerinde patlayacağının bilince değiller çok rahat davranıyorlar demekki yeterince hadler bildirilmemiş
Yani susmadim hiç bu zamana kadar mobilya konusu hariç ama anlamadım ki bende

Şu an asıl konu bana sormadan benim için düğün yeri bakmışlar. Yetmemiş gün ayrmışlar! Arkadaşlar kafayı yiyeceğim gelin olan ben değil miyim ben yanlış mı biliyorum bir bana sorsalar ne bileyim bende bir gidip baksam????? Bu arada benim gidip beğendiğim bir yer var ve onların baktığı yerle arasında 20-30 bin lira gibi bir fiyat farki oluyor eğer sorun olacaksa aradaki farkı ödemeyi teklif ettim ama gidip oradan YER TUTMUSLAR.
Düğün salonunun yerine şöyle karisabilirler. (Zamanina değil tabi ki) Düğünü erkek tarafı yapıyor ise , erkek tarafının nüfus yoğunluğu o bölgede ise ve düğün salonunda daha önce genellikle o aileye ait başka düğünler de yapıldıysa ki benim cevremde bunun örneği çok fazla evet tuttuklari mekan için pek söz hakkınız olmuyor. Düğün icin yapilacak tüm masraflarını nisanliniz ve siz ustlenseydiniz evet karışmak konusunda kendilerinde hak görmezlerdi.

Çözüm nişanlınızda, üzgünüm. Eğer yeterince net biri olsaydı ağızlarını böyle açamazlardı. Onlardan yaşça çok mu küçük? Kavga etmesi belli ki işe yaramamış. Tavrını net çizecek. Eğer çözüm bulamıyorsa perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diyorum.

Düğün mekanı parasını onlar mı odeyecek ki kafalarına göre ayirtiyorlar? Onlar odemeyecekse herhangi bir resmiyeti de yok zaten siz nisanlinizla yine gezin beğenin tutun, onlar da kenarda evcilik oynasın. Ha onlar odeyecekse tuttukları tarihte gidip kendi kendilerine eglensinler orda 😅 deli heralde bunlar umursamayin
Onlar odeyecekmis lafta yabi onlar da değil aslında zaten evli barkli insanlar neden odesinler de işte aileden çıkacak para kısmı aklıma yanayım aklıma düğünü ben yapsaydım keşke

X