- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi patiliseker
başka neler söyledi cnm doktorujnKızlar doktor ile görüştüm , çikolata kistini baskılama da resveratrol bulunan istediğiniz markayi alabilirsiniz. Güzel sonuçlar veriyor dedi. Sizinle de paylaşmak istedim. Elimdeki vitaminler bitsin solgar ın resveratrol alicam
başka neler söyledi cnm doktorujn
Benim de tek sorunum çikolata kisti ya. Hormon değeri falan olsa Bi şekilde ilaçla halloluyo ama bu kist ne lanet bişeyİki doktor ile de görüştüm ama kafam ümit hanıma daha yattı. Çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz olabilecegini bı nedenle , verdiği takviyeler ile 3ay kullanımından sonra yumurta toplama işlemi yapılacak, 2/3ay geçici menepoz ile kisti baskılama yapip snra transfer olcak. Çikolata kisti konusunda ümit hanımın bilgisi cezbetti. Kan testlerini bile sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Muayeneye gelmene gerek yok yine aynı şeyleri soylucem degismicek dedi. Hiç para goz değildi. Sağ tüpüm acıkmış bu 3ay içinde normal yolla da kalabilirmisin
Doktor diyor ki çikolata kisti ile hamile kalınır ama yumurtalar kaliteli olmadığı için düşükle sonuçlanıyor yada çikolata kisti nin yaydığı sıvıda zehirliyor tutanamiyor dedi. Rahat hareket eden tüylü şeyler varmis ismini hatırlayamadım şimdi , çikolata kistine yapışmış ise hareket edemezse hamilelik gerçekleşmez dedi. Çikolata kisti olanlara tüp Bebek tavsiye ediyoruz diye soyledi kuzum. Normal doğum la temizleniyor , 2yasina kadar emzirme çikolata kisti oluşumunu engelliyor fazla uzatmadan 2yil sonra tekrar bebek tavsiye ediyoruz dediBenim de tek sorunum çikolata kisti ya. Hormon değeri falan olsa Bi şekilde ilaçla halloluyo ama bu kist ne lanet bişey
Bizde yaza kadar beklicez olmazsa tüp bebek denicez. İşte şanslı olanlar var kalıyo demek etkilememiş hamile kalanları kistin zararları. Valla yaşım 30 zaten arayı çok uzatmak istemiyorum 2.bebek için tabi ilki olursaDoktor diyor ki çikolata kisti ile hamile kalınır ama yumurtalar kaliteli olmadığı için düşükle sonuçlanıyor yada çikolata kisti nin yaydığı sıvıda zehirliyor tutanamiyor dedi. Rahat hareket eden tüylü şeyler varmis ismini hatırlayamadım şimdi , çikolata kistine yapışmış ise hareket edemezse hamilelik gerçekleşmez dedi. Çikolata kisti olanlara tüp Bebek tavsiye ediyoruz diye soyledi kuzum. Normal doğum la temizleniyor , 2yasina kadar emzirme çikolata kisti oluşumunu engelliyor fazla uzatmadan 2yil sonra tekrar bebek tavsiye ediyoruz dedi
Allah yardımcımız olsun cnm cidden çok zorBenim de sorunum çikolata kisti.. 3negatifle aonuçlanan denemem var. 4.yü bülent tıraşta deniyoruz şuan, 7 yumurtam toplanmıştı 5.güne sadece 1 kaldı onu da tek seferde genetiğe göndermeyelim tekrar bi opu yapalım diye dondurduk.. güya öncesinde 3-4 ay takviyeler aldım ama bu çikolata kisti ne illetse bi türlü embriyolarımı sağlıklı bırakmıyorne yapıcaz nasıl yapıcaz kızlar ya , manevi olarak da çöktüm artık 5 yıldır sürekli bi uğraş içinde
İnşallah canım ya ama bu dediğimBizde yaza kadar beklicez olmazsa tüp bebek denicez. İşte şanslı olanlar var kalıyo demek etkilememiş hamile kalanları kistin zararları. Valla yaşım 30 zaten arayı çok uzatmak istemiyorum 2.bebek için tabi ilki olursa
Bu resveratrol çok iyiymiş canım ondan mutlaka sende kullan iki doktorda aynı şeyi tavsiye ettiBizde yaza kadar beklicez olmazsa tüp bebek denicez. İşte şanslı olanlar var kalıyo demek etkilememiş hamile kalanları kistin zararları. Valla yaşım 30 zaten arayı çok uzatmak istemiyorum 2.bebek için tabi ilki olursa
Çok geçmiş olsun , tuplerine baktılar mi peki ?Benim de sorunum çikolata kisti.. 3negatifle aonuçlanan denemem var. 4.yü bülent tıraşta deniyoruz şuan, 7 yumurtam toplanmıştı 5.güne sadece 1 kaldı onu da tek seferde genetiğe göndermeyelim tekrar bi opu yapalım diye dondurduk.. güya öncesinde 3-4 ay takviyeler aldım ama bu çikolata kisti ne illetse bi türlü embriyolarımı sağlıklı bırakmıyorne yapıcaz nasıl yapıcaz kızlar ya , manevi olarak da çöktüm artık 5 yıldır sürekli bi uğraş içinde
3yıl önce laparoskopiyle kistleri aldırmıştım. 1 yıl önce de sol tüpüm alındı bu kistler, amelyat vs sebeplerle zarar görmüş. Bu ay hsgde iyapışıklıklarım çıktı yine, t rahim bide.genetiğe embriyo gönderebilirsek ve sağlıklı gelen olursa transfer öncesi histereskopi olacak bakalım inşallah...Çok geçmiş olsun , tuplerine baktılar mi peki ?
Tamam canım Bi bakayımİnşallah canım ya ama bu dediğim
Bu resveratrol çok iyiymiş canım ondan mutlaka sende kullan iki doktorda aynı şeyi tavsiye etti
neden gecikti acaba, ilaç, işlem falan mı olduGünaydın cnm. Bugün gecikmemin 10.günündeyim ilk kez böyle oldum kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yarın doktora gidicem bakalım
Rahim filmi çekildim cnm ondan heraldeneden gecikti acaba, ilaç, işlem falan mı oldu
Cikolata kisti ile iki negatif asilama bir kimyasal gebelikle sonuclanan asilama ilk tup bebek tuttu 11. Haftada kalbi durdu. 7 yumurtam toplanmisti sanirim 5 kadari gelismisti ve 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti. Dondurma yapmamistik geri kalan embriyolarin dondurulacak duzeyde iyi olmadigi soylenmisti. Sanirim iyi derecede olanlari donduruyorlarKızlar çikolata kistiniz varken tüp bebek, aşılama sonuçlarınızı yazar mısınız çok rica etsem ? Kaç yumurta toplandı ve kaliteleri oratalam nasıl çıkıyor.. Birde ameliyat olan varsa ameliyat onlara nasıl sonuçlar getirdi ?
Evet cnm. Propolis karisimlari daha etkili.Kızlar yumurta kalitesi için propolis i duydunuz mu