Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

Cok gecmis olsun, ben de 2015 yilindan beri kistim duruyor, once visanneyle tedavi uygulandi ama kuculmedi. Sobra da takibi biraktim... kistlerinizin en buyugu 4cm demistiniz sanirim ben de ilk gorusmeye pazartesi gunu gidecegim ve cok heyecanliyim.. cok merak ediyorum acaba ne diyecekler nasil bir tedavi uygulayacaklar.. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve bu cikolata kistlerinin kotuluklerinden korusun... Famara ve catlatma ignesini asilama icin mi kullanmistiniz?

Çikolata kisti çok değişik dr dediği daha büyük boyutla hamile kalanda var senin gibi küçük boyutla uğraşanda demişti ama 1 tane ile 4 tane arasında fark yok demişti . Yok aşılamayı hiç önermediler canım. Femara ile yumurta geliştirdik sonra çatlatma iğnesi oldu 2 ay kullandım hiç işe yaramadı. İlk 6 ayda bi gebelik oldu kimyasal oldu yani sağlıksız sonra bir daha hiç olmadı . Dediler kimyasaldan sonra hemen olur olmadı . Rahim filmi çekindim onun arkasına da olur dediler olmadı . O olanda nasıl oldu anlamadık zaten bir yıl oluncada üstüne başladık tedaviye.bu kistte herkeste farklı tedavi uygulanıyor . Mesela ben hiç menopoza felan sokulmadım

selam kızlar bende 9 cmlik kistle tüp bebeğe başladım geçen yıl ilk deneme tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci deneme 3 aylık menapozdan sonra tutmadı tüpün birinde şişme varmış ondan olmamış diğeride işlevini kaybetmiş doktor tüplerle birlikte kistin bir kısmını almış yumurta rezervi düşmesin diye ama kist organlara yapışmış mahvetmiş hep 5.5 saat sürmüş ameliyat şimdi lucrinle geçici menapozdayım ondan sonra transfer olucam inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız son bulur bu sıkıntılar umarım

Cevaplarinizla yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim insallah guzel haberler alirsiniz ve hayirlisiyla kavusursunuz bebeginize..

Kac yumurta toplandi canm

Canım çok iyi anliyoruz seni. Kendini çok yıpratma ,bende zamn zaman boşluğa düşüyorum ve çok üzülüyorum elimizde değil tabi ki ... Bı gün bizimde olcak inşallah

3 tane lucrin depotun etkisi bende o kadar sürdü açıkçası:)) 3 aylık iğne sayesinde 8 ay adet olmadım. Transfere hazır olduğumda herşey uygun denildi bilemiyorum inş güzel olur sonuç.
Hayirli olsun transferiniz.bende ikinci lucrini yaptigim zaman adet oldum ?cok yogun degildi ama az da olsa 1hafta kanama oldu ,sizde boyle bir durum olmus muydu acaba?

Hayirli olsun transferiniz.bende ikinci lucrini yaptigim zaman adet oldum ?cok yogun degildi ama az da olsa 1hafta kanama oldu ,sizde boyle bir durum olmus muydu acaba?
Sagolun bende ilk lucrini vurduktan 10 gün sonra olmuştu. Birdaha olmadı. Doktor normal bekleriz böyle kanamaları demişti.

Çok geçmiş olsuun , peki bu şişme var mı yok mu diye hsg yapılmadı mı ?

Çok geçmiş olsuun , peki bu şişme var mı yok mu diye hsg yapılmadı mı ?
yapılmıştı aslında tüp bebeğe başlamadan çok ileri derecede olmadığı için ameliyata gerek görülmemişti birkaç doktora daha gittim onlar tutunma zor çok ileri boyut değil ama riske gerek yok dediler öyle ameliyat oldum ama iyiki olmuşum kist mahvetmiş bağırsağı mesaneyi

yaaa geçmiş olsun iyi ki olmuşsunuz. kistiniz kaç cm di?

yaaa geçmiş olsun iyi ki olmuşsunuz. kistiniz kaç cm di?
teşekkür ederim 9 cmdi başta 3 ay baskılandı sonra tekrar büyüdü fln ameliyata girmeden 8 cmdi diğer tarafta 4 cmdi ama doktor tamamını almamış tüplerde sorun yoksa kistle hamile kalan çok var ama büyük kistler riskli tabi benim mesaneye çok baskı yapıodu inşallah hepimiz hamile kalırızda kurtuluruz bu dertten ya

9 cm lik kist varlığını hissetttiriyor muydu? karında sertlik v.s gibi

ben bekarken ameliyat oldum bnmde bağırsağıma yapışıktı , büyük aabdestimde mahvolurdum . Bilirim sizin ağrılarınızı , bnmde 10cm ve diğeri 5cm di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…