- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.505
-
- Konu Sahibi patiliseker
Ya düşük yapınca bu kistler hemen büyüyor , bnmde 2mm olan kistim 6 ayda 4cm olmuştuİkinci deneme pozitifti ama düşük yaptım, tüp bebek sürecinden sonra büyüme oldu kistte. Çok teşekkür ediyorum bu arada
hormonlardan mı acaba, baya hızlı büyümüş 2 mm minikmiş ne güzel.Ya düşük yapınca bu kistler hemen büyüyor , bnmde 2mm olan kistim 6 ayda 4cm olmuştu
Düşükle alakası var mı bilmiyorumYa düşük yapınca bu kistler hemen büyüyor , bnmde 2mm olan kistim 6 ayda 4cm olmuştu
adet günün geçmeden umutlar bitmez cnm, hatta kırmızı kart görmede hiç bitmezBu arada bugün 7. Günüm yine test yaptım ve yine negatif. Umudumu iyice kaybettim artık
evet çok hızlı büyüdüler , hatta eylülde 4cm di, kasımda 4,5 oldu. Benm o yüzden vaktim kısıtlı hemen tedaviye başlamam lazım. Bir daha ameliyat olmak çok riskliymiş yapışıklıklar artıyormuş. Allah hepimizin kucağını boş bırakmasınhormonlardan mı acaba, baya hızlı büyümüş 2 mm minikmiş ne güzel.
amh ve hsg yaptırdın mı canım sen?Bu arada bugün 7. Günüm yine test yaptım ve yine negatif. Umudumu iyice kaybettim artık
amh 0,5 hsg normalamh ve hsg yaptırdın mı canım sen?
yumurta geliştirici kullanıyor musun peki ek takviye olarakamh 0,5 hsg normal
evolition diye bir vitamin verdi, omega 3 zaten klasik yıllardır kullanırımyumurta geliştirici kullanıyor musun peki ek takviye olarak
evolition a baktım seninki de güzel ama içeriği zengin olanlar var , prowomen promotilwoman gibi ve burda faydasını görenler çok olmuş amh düşüklüğünde. bnde promotil kullanıyorumevolition diye bir vitamin verdi, omega 3 zaten klasik yıllardır kullanırım
Myo-Inositol | 2000 mg | * |
L-Arginin | 500 mg | * |
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) | 100 mg | * |
Co Enzim Q10 | 100 mg | * |
Ginseng Ekstraktı | 50 mg | * |
Damiana Ekstraktı | 50 mg | * |
PABA | 25 mg | * |
Vitamin C | 200 mg | 250% |
Vitamin E | 12 mg | 100 % |
Beta karoten | 2 mg | 41% |
Folat | 400 mcg | 200 % |
6S-5- MTHF glukozamin tuzu | 741 mcg | * |
Vitamin B12 | 10 mcg | 400 % |
Vitamin D | 10 µg | 200 % |
Evet tüpler açık çıktıamh ve hsg yaptırdın mı canım sen?
İlaçları kullanırken adet olmam mümkün değil zaten ben hissediyorum olmadığını, olsaydı silik de olsa çıkardı testteadet günün geçmeden umutlar bitmez cnm, hatta kırmızı kart görmede hiç bitmez
evolition a baktım seninki de güzel ama içeriği zengin olanlar var , prowomen promotilwoman gibi ve burda faydasını görenler çok olmuş amh düşüklüğünde. bnde promotil kullanıyorum
bak prowoman içeriği;
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
Inositol 500 mg **
L-Arjinin 0.25 g **
Koenzim Q10 200 mg **
Vitamin E 110 mg **
Vitamin C 75 mg **
Çinko 15 mg **
Niasin 10 mg **
Vitamin B1 5 mg **
Vitamin B2 3 mg **
Vitamin B6 3 mg **
Beta Karoten 5 mg **
Selenyum 75 μg **
Vitamin D3 10 μg **
Astaksantin 1 mg **
Folik Asit 400 μg **
Vitamin B12 10 μg **
bu da promotil;
Myo-Inositol 2000 mg * L-Arginin 500 mg * Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) 100 mg * Co Enzim Q10 100 mg * Ginseng Ekstraktı 50 mg * Damiana Ekstraktı 50 mg * PABA 25 mg * Vitamin C 200 mg 250% Vitamin E 12 mg 100 % Beta karoten 2 mg 41% Folat 400 mcg 200 % 6S-5- MTHF glukozamin tuzu 741 mcg * Vitamin B12 10 mcg 400 % Vitamin D 10 µg 200 %
ne ilacı anlamadımİlaçları kullanırken adet olmam mümkün değil zaten ben hissediyorum olmadığını, olsaydı silik de olsa çıkardı testte
ayy ne güzel umudunu hiç kesme bak tüplerde açıkmışEvet tüpler açık çıktı
aynen canım , ama mesela bilindik markalar daha iyi sonuç veriyor , diğerleri muadil piyasada çok kalıcı olmuyorlar. Benim eczacım var , doktor bi ilaç verdi mi ben sana bunu vericem bunu kullan sen der, diğeri muadili der.canm zaten bunların içinde önemli olan kısım inositol o da ikisinde de güzelce mevcut, hepsi aynı işi görüyor sadece doktordan doktora farke ediyor, bazı dr onu yazıyor bazı doktor başka yazıyor.. mümessil doktor ilişkisi diyelim
Ben transferin 7. Günündeyim transfer sonrası kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyorne ilacı anlamadım
tamam daha çok erken hemen üzülmeye başlama :) bende kistler varken transfer yapılırsa olumsuz etkisi ne kadar olur onu merak ediyorumBen transferin 7. Günündeyim transfer sonrası kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor
4. Denemem bu, bence olumsuz etkiliyor. Bu da olmazsa ameliyat olacağım mecburentamam daha çok erken hemen üzülmeye başlama :) bende kistler varken transfer yapılırsa olumsuz etkisi ne kadar olur onu merak ediyorum