- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi patiliseker
Ari sutu en etkilisiKızlar yumurta kalitesi için propolis i duydunuz mu
Propolia gelmiş bu bi.e , internetten araştırdım 50/60tl fiyatı hep , bizim burası yeni açıldığı için 12tl tanesi , 3 kutu bana 3kutu eşime aldımEvet cnm. Propolis karisimlari daha etkili.
Ona da bakayım canimAri sutu en etkilisi
nerde indirim?Propolia gelmiş bu bi.e , internetten araştırdım 50/60tl fiyatı hep , bizim burası yeni açıldığı için 12tl tanesi , 3 kutu bana 3kutu eşime aldımsanki stoklarda klamicakmis gbi . Benim bal a karşı alerjim var , eve gelince hemen tükettim test ettim boğazım kasindi orijinal kızlar. Bütün magazalarda indirim Var mi bilmiyorum ama kacirmayin
günaydın canımmmm nasılsınGünaydın hayırlı cumalar
Bende aynı snein gibi hissediyorum cnm ama zamanı gelmeyince olmuyo malesef elbet bir gün olucak bizim de imtihanımız buymuş demekKızlar günaydı, bugün çok üzgünüm. Aslınada hiç böyle şeyler hissetmezdim ama neden böyle oldu bilmiyorum. 3 arkadaşım vardı beraber gebe kalmaya çalışıyorduk, onlarında uzun süredir olmuyordu ve şimdi üst üste bana hamile haberlerini verdiler. Yanlış anlamayın kıskanmadım üzülmedim de ama içim buruldu kendimi çok yalnız hissettim bir an. Şuan içimde bir boşluk hissi var. öyle işte...
inşallah hayırlı sonuçlar yazarsın.. Kaç cm kistin, amh kaçtı, kaç yumurta toplandı ve kistler için bir tedavi uygulandı mı yazar mısın :)) kistler varken mi transfer yapıldıDün transferimi oldum sonuçlandığında yine bu sayfaya yazarım inş. Çikolata kıstım ve pcom var.bu arada iki adet transfer oldum.
Teşekkür ederim inş. Kist en son 4.5 cm di tüp bebek tedavisi olurken büyüme falan olmuştu transfer öncesi böyleydi yani. Ben Amh ölçturmedim çünkü pco oldugu için çok yumurtam oluyor. 21 tane toplanmıştı 13 tanesi doldurulmuştu. 7-8 ay lucrin ile adetlerim kesildi. 1 sene sonra transfer olabildim yumurta dondurduktan sonra. Kıstım varken transfer oldum yani sadece lucrin ile baskılama yoluna gittik.inşallah hayırlı sonuçlar yazarsın.. Kaç cm kistin, amh kaçtı, kaç yumurta toplandı ve kistler için bir tedavi uygulandı mı yazar mısın :)) kistler varken mi transfer yapıldı
baskılandı mı? 7-8 ay uzun değil miTeşekkür ederim inş. Kist en son 4.5 cm di tüp bebek tedavisi olurken büyüme falan olmuştu transfer öncesi böyleydi yani. Ben Amh ölçturmedim çünkü pco oldugu için çok yumurtam oluyor. 21 tane toplanmıştı 13 tanesi doldurulmuştu. 7-8 ay lucrin ile adetlerim kesildi. 1 sene sonra transfer olabildim yumurta dondurduktan sonra. Kıstım varken transfer oldum yani sadece lucrin ile baskılama yoluna gittik.
3 tane lucrin depotun etkisi bende o kadar sürdü açıkçası:)) 3 aylık iğne sayesinde 8 ay adet olmadım. Transfere hazır olduğumda herşey uygun denildi bilemiyorum inş güzel olur sonuç.baskılandı mı? 7-8 ay uzun değil mi
Tebrik ederim çok güzel değeriniz. Sağlıkla ilerlesin inş. Kaç tane embriyo konuldu kaliteleri konusundada bilgi verebilirmisiniz. Ilk denemenizmi. Herkes ilkinde çok zor diyor kistlerleGünaydın kızlar daha öncede yazmıştım 2018 amh 1.67 tedaviye başladığımda 2.93 çıktı 4 tane en büyüğü 4 cm çikolata kisti ile 14 aralık transfer oldum 5. Gün 19 7. Gün 45 şeklinde değerlerim devam ediyor . Bende baskılama felan yapılmadı . Dr kistlerimin küçükken gebeliği oluşturmak avantaj olur dedi . İlaçlar büyüme yapmadı kistlerim
Tek emriyo konuldu canım kalite olara 5bb transfer edildi bu da en iyisiydi . İlk denemem canım. Kistlerden dolayı bende çok korkmuştum ama dr beni rahatlatmak adına farz et kistlerin bu odada biz bebeğimizi başka odaya koyacağız demişti. Evet çok uğraşanda var ilk seferde sonuç alanda var sabredin herşey güzel olacakTebrik ederim çok güzel değeriniz. Sağlıkla ilerlesin inş. Kaç tane embriyo konuldu kaliteleri konusundada bilgi verebilirmisiniz. Ilk denemenizmi. Herkes ilkinde çok zor diyor kistlerle
Teşekkürler içimi rahatlattiniz. Tamamen kader kısmet aslında kaliteydi şuydu buydu bahane. Herkes mutlu haberler alsın inş. Sizinde değerleriniz katkat artsın. TakipteyimTek emriyo konuldu canım kalite olara 5bb transfer edildi bu da en iyisiydi . İlk denemem canım. Kistlerden dolayı bende çok korkmuştum ama dr beni rahatlatmak adına farz et kistlerin bu odada biz bebeğimizi başka odaya koyacağız demişti. Evet çok uğraşanda var ilk seferde sonuç alanda var sabredin herşey güzel olacak
Günaydın kızlar daha öncede yazmıştım 2018 amh 1.67 tedaviye başladığımda 2.93 çıktı 4 tane en büyüğü 4 cm çikolata kisti ile 14 aralık transfer oldum 5. Gün 19 7. Gün 45 şeklinde değerlerim devam ediyor . Bende baskılama felan yapılmadı . Dr kistlerimin küçükken gebeliği oluşturmak avantaj olur dedi . İlaçlar büyüme yapmadı kistlerim
Canım ben 1.5 yıllık evliyim bekarlıktan beri mücadele etmeme rağmen 1 ken 2 oldu evlendiğimde 3 oldu tedaviye başladığım ay ilk muayenem 4 olduğunu öğrendim bende büyümüyor ama çoğalıyor. 2 ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 1. Yılımızda bi dr göründüm bu tedaviyi boşuna olduğumu bende kist olduğundan ya tüp bebek ya da beklemek dedi . Bu ilaçlar seni kistini azdırır fayda göremezsiniz dedi . Ben biraz beklemeyi tercih ettim o sürede oluşmayınca beklemek istemedik çünkü bu kist kalitesini düşünebiliyor ki hiç AA kalite emriyonun da olmadı canım . 15 yumurtadan 1 tane 3 gün 3 tane 5 gün emriyonun donduruldu 5 en iyi kalite 5bb transfer edildiMerhaba, guzel sonuclar alanizi diliyorum.. bende de 4 cm cikolata kisti var ve tup bebek dusunuyoruz. Tup bebek tedavinizi nerde oldunuz acaba?oncesinde ne sekilde bir tedavi uygulandi?