Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

kaç cm ile yapıyorlar transferi, hangi hastanede tedavilerin sürüyor,, yumurtaları topladıktan sonra herhangi bir baskılama uygulamıyorlarmı ya da içini boşaltsalardı
6 cm şu an, son iki seferdir opu sorasında kistleri boşalttı doktorum ama 10 gün içinde geri dolar dedi. Baskılama iğnesi kistin yanında yumurtalıkları da baskılar diye iğne yapmadı. Malatya Doğu fertilde tedavi görüyorum doktorum Uğraş Uçar

yumurtaları toplayıp baskılayacaktı 3 ay, bu arada donduracaktı kistler küçüldüğünde de transferi yapacaktı, öyle olmadı mı

Merhaba,henuz sonuc alabilmeniz icin erken degil mi? En az 10 gun gecmesi gerekiyor diye biliyorum, umarim guzel sonuclar alirsiniz. Bu arada tup bebek oncesi hsg istediler mi sizden? Kistiniz tek tarafli mi acaba? Benim de sol tarafta bir cik. Kistim var

Evet istiyorlar. Sağ tarafta kistim iç içe geçmiş toplam 6 cm. Dua edin lütfen bu son denemem olsun. Çok yoruldum artık

Evet istiyorlar. Sağ tarafta kistim iç içe geçmiş toplam 6 cm. Dua edin lütfen bu son denemem olsun. Çok yoruldum artık

Dualarim sizinle, umarim bu kez bebisiniz olur ve umuyorum ki guzel haberi en kisa zamanda alacaksiniz ben de hsg'den cok korkuyorun, anestezisiz olamam orasi kesin.. tup bebek ignelerinden de korkuyorum, ne olacak bilmiyorum

Dualarim sizinle, umarim bu kez bebisiniz olur ve umuyorum ki guzel haberi en kisa zamanda alacaksiniz ben de hsg'den cok korkuyorun, anestezisiz olamam orasi kesin.. tup bebek ignelerinden de korkuyorum, ne olacak bilmiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Ben de hsg den çok korkuyordum devlet hastanesinde anestezi ile çektirdim. Tüp bebek tedavisi sırasında da iğnelere alışıyorsunuz inanın uçları çok ince zaten

Evet randevu almıştım normalde anestezi verilmiyor devlette ama eşim arkadaşını devreye soktu o şekilde anestezi aldım çok korkuyordum çünkü

Kızlar doktor ile görüştüm , çikolata kistini baskılama da resveratrol bulunan istediğiniz markayi alabilirsiniz. Güzel sonuçlar veriyor dedi. Sizinle de paylaşmak istedim. Elimdeki vitaminler bitsin solgar ın resveratrol alicam

ben kullanıyorum canm solgar, zaten daha öncede buraya yazmıştım. Siyah üzüm çekirdeği özü

ben kullanıyorum canm solgar, zaten daha öncede buraya yazmıştım. Siyah üzüm çekirdeği özü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…