Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

Benim dr larım klomen bile başlasalar her ay e2 ve fsh klasik istiyorlar.. Amh birkez yeterli. Mesela bir arkadaşımın fsh normal ama amh yerlerde, belli olmuyor cnm

Nurov canım fsh degerine baktıysalar amhye
Mesela benim amh degerim olmadan tüp bebek yaptiryrm 2senedir gttgm hicbidoktor amh istemedi. Bence fsh normal olunca onlar yumurta bollugundan ultrasonda görüyo mesela bi cok kück kück yumurta üretiyoruz ama bitanesi büyüyo
Fsh degerinden dolayi degil ,ultrasonda gordukleri yumurta taslaklarindan istemiyorlar amh .ayrica istemmelerine yas faktorude giriyor 30 yas alti ise ultrason goruntusunde yumurta taslagi iyi ise istenmiyor.

Fsh degerinden dolayi degil ,ultrasonda gordukleri yumurta taslaklarindan istemiyorlar amh .ayrica istemmelerine yas faktorude giriyor 30 yas alti ise ultrason goruntusunde yumurta taslagi iyi ise istenmiyor.
Evet mantık o bencede onu demek istedim bende. Yani yaptirmak cokta gerekli degl özeller yapiyo galiba amh

Nurov canım fsh degerine baktıysalar amhye gerek yok kafan karışmasın. Fshda bi sıkıntı cikmayinca amhyle baglantili onlar devlet amh testi yapmiyo galiba
Baktırmadım canım kistle uğraştığımdan, amaan hayırlısı bakalım isterlerse baktırırım yoksa dursun

Mesela benim amh degerim olmadan tüp bebek yaptiryrm 2senedir gttgm hicbidoktor amh istemedi. Bence fsh normal olunca onlar yumurta bollugundan ultrasonda görüyo mesela bi cok kück kück yumurta üretiyoruz ama bitanesi büyüyo
Benim doktorum istemedi kendim yaptırdım özelde 250 lira vermiştim. Bence her doktor anlamıyor yaptırmak gerekli

Merhaba hsg cektirmeden tüp bebek basladik transfer olacagim. İlla cikolata kisti olanlarda tüplerde sorun olmus olabilirmi acaba kafama takılıyor bu durum.

Merhaba hsg cektirmeden tüp bebek basladik transfer olacagim. İlla cikolata kisti olanlarda tüplerde sorun olmus olabilirmi acaba kafama takılıyor bu durum.
Hayır cnm illa olmuyo benimde kistim var ama çok şükür hormonlarım da tüplerin de gayet iyi

Hayır cnm illa olmuyo benimde kistim var ama çok şükür hormonlarım da tüplerin de gayet iyi
Bunu duymak içimi rahatlattı çok sagolun. Zaten tıkalı olsa bile benim icin tüp bebekte bi sorun değil sadece hidrosalpinks çikolata kisti olanlarda daha yüksekmis internette yazanlar kafamı karıştırıyor ister istemez :))

Ah ah neler yazıyo internette ama takmamak lazımm ilk aydan hamile kalan bile var bu kistle

bünyeden bünyeye değişiyo tabii bu durum ama benim 2000 yılında olduğum açık çikolata kisti ameliyatı gerçekten heder etmiş bünyemi. iki tüpüm de fena durumda.
geçmiş olsun herkese

Kızlar bende geldim aranıza , şubatta yaptığım düşük yüzünden ve çikolata kistlerinin hortlamasından dolayı tüpler tıkanmış. Tüp bebeğe geçiş yapıyorum. Bu haftasonu 2 doktorla görüşmem var bakalım hayırlısı

Hay allah. Kac cm kistlerin cnm. Daha once ameliyat mi olmustun ozaman acikmiydi tuplerin. Belki benimde tikanmistir 1. 5yil oluyor hsg cekileli

Hay allah. Kac cm kistlerin cnm. Daha once ameliyat mi olmustun ozaman acikmiydi tuplerin. Belki benimde tikanmistir 1. 5yil oluyor hsg cekileli
aynen canım açıktı , şubatta hamiştim hatta ama düşükle sonuçlandı. Sonra denemeye başladık ama olmadı , olmayınca en son gittiğim doktor herşeyi istedi, iyi ki de istemiş. İki tüpte tıkalı, ancak sağ tarafı kısmi şekilde açabilmiş, doktora gidicem işte cumartesi o kadar açıklık ile aşılama şansım var ise bir kereliğine deneyim diyorum olmazsa tüp bebek. Kistim solda 4,5cm yanında 2 tane daha minnoş kistler var, sağ tarafta 1,5 cm kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…