Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

Önemliyse doktorlar ölçlerdi ya anlamadımki ben gerçekten çocuk konusunda ne doğru dürüst bilgilendiren var ne yönlendiren ya haram olsun aldıkları paralar
Bende de çikolata kisti var bende tedavi oluyorum benim dr ilk kontrolde yumurta rezervini az gördüm bi test yapalım dedi ve 2.93 çıktı korktuğun olmadı değeriniz iyi dedi. Çikolata kisti yumurta rezervini ve kalitesini etkileyen bişey . Mesela benim 15 yumurta 10 olgun çıktı 7 si döllendi 3 tanesi gelişimi geridendi 5 güne gitmedi 1 tane garanti olsun diye 3. Gün donduruldu 3 tane 5. Gün donduruldu. 5 gün dondurulanların biri iyi diğer ikisi 5 günle uyumlu ama küçük dendi.

Hangi doktorlara gittin şimdiye kadar yada kaç doktora? Valla iyi doktorlar bunu yaptırır. Yumurta rezervini ölçüyo eğer düşükse zaman kaybetmeyi tüp bebeğe yönlendiriyor menapoz değeri demek
3 tane doktora gittim hepsi özel ve iyi doktorlar sözde, zaten mardindeyim hepsi de burda mecburen

Ben diyarbakırda zeki beye gidiyorum bi araştırın isterseniz
Bilgi verirmisin canım fiyat nedir, ağrı sızı oluyormu ne kadar sürüyo süreç başarı oranları iyimi doktorun yazmıyoki bi yerde böyle detaylar sanki bedavaymış gibi,

Ben ailem felan ankara da ama ben görevim nedeniyle yakın bir yer olsun istedim birazda nasip araştırdım çevremde bi kaç kişi önerdi ankarada bir dr gitmiştim bunada muayene gidip karar vermek istedim .benim arkadaşım önerdi onun tanıdığı iki kişi ilk seferde olumlu sonuç almış. Bende gittim işte memnun kaldım dr ( tabi dr iyi olması bence göreceli ve ne beklediğine bağlı) işte zaten adetli gitmiştim hemen iğneler başladım 5 gün sonra kontrole gittim yumurtalarım 12 mm-14 mm arası 16 yumurta dedi 4 gün sonra tekrar çağırdı gonalf 450 300 ml ve cetrodel iğneye devam ettim 4 gün gittim dr dediği 3 tane 17 mm üstüne çıkınca tedavi bitircez dedi benim çoğu yumurtam geçti hemen o gün akşam kendiler iğne verdi çatlatma iğnesi ve bir gün aradan sonra opu girdim oraya dair hiç bişey hatırlamıyorum sadece iki gün tuvalete gidince ağrı hissettim oda zamanla kalmadı 15 yumurta toplandı zeki beyin ultrason görüntü alma konusunda baya başarılıymış ki 15 dedi 15 yumurta topladı

Kac cm kıstınız tek tarafli mi. Transferiniz oldu mu

Ben cikolata kisti ameliyatı oldum 6 ay önce 8 cm 2 kist vardı. Laparoskopi ameliyatı oldum kistleri Esra Çabuk Cömert aldı.İyileşme süüresi olumlu geçse de çocuğumuz olmuyordu.Tüp bebek için başvurduk gene Esra Hanıma gittik.Şuan hamileyim Allah kucağıma almayı nasip etsin.Umarım size de Allah hayırlısıyla nasip eder.

bende opu olduktan sonra aldırıp öyle transfer düşünüyorum, Hayırlı olsun sinizde bebişiniz. Öncesinde ne kadar olmadı

Merhaba kızlar, bende de bu sorun var. İlk 2016 da ameliyat oldum en büyüğü 8cm 2 kist alındı. Geçen yıl denememize rağmen hamile kalamayınca doktora gittik amh değerim 0,46 çıktı ve hamile kalamama sebebim belli oldu.. işin kötü tarafı bir de üstüne tekrar kistler çıkmıştı 3 tane en büyüğü 4cm olan. Önce prp yaptırdım sonra yumurta toplama derken bir de miyomlar çıktı başıma.. Sonuç olarak yumurtalar toplanıp donduruldu, milyonlar alındı yeni çıkan çikolata kistlerinin içi boşaltıldı ce dün 2 iyi kalite embriyom transfer edildi, sonucu bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah hepimiz gebe kalırız ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Dua edicem

benimde amh değerim 0,48 ultrasnda bu ay hiç folikül sayamadı ve e2 değerim 176 çıktı. 1 ay yasmin kullanacağım düşünce tekrar gideceğim Acıbadem'e. hakkımızda hayırlısı olsun

Benim de başta 1 tane sayılmıştı, toplamaya yakın 6 tane toplanabilecek olduğunu söylemişti ama opuda 4 tane toplayabilmişler ve bunların 2 tanesi embriyo oldu. 3. Günde dondurdular ve iyi kalitedeydiler. İnşallah bu 2 embriyo yeterli olur gebe kalmam için.. ilaçlar başlayınca olmayan foliküller ortaya çıkmaya başlıyor, ilk kontrolde görülmemiş olması çanınızı sıkmasın inşallah siz de kolayca bu süreci atlatır başarıya ulaşırsınız.

Nurov canım fsh degerine baktıysalar amhye gerek yok kafan karışmasın. Fshda bi sıkıntı cikmayinca amhyle baglantili onlar devlet amh testi yapmiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…