- 26 Aralık 2016
- 1.643
- 511
- Konu Sahibi patiliseker
Benim dr larım klomen bile başlasalar her ay e2 ve fsh klasik istiyorlar.. Amh birkez yeterli. Mesela bir arkadaşımın fsh normal ama amh yerlerde, belli olmuyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela benim amh degerim olmadan tüp bebek yaptiryrm 2senedir gttgm hicbidoktor amh istemedi. Bence fsh normal olunca onlar yumurta bollugundan ultrasonda görüyo mesela bi cok kück kück yumurta üretiyoruz ama bitanesi büyüyoBende öyle sanıyodummama istisnalar gördüm bence baktırmalı
Nurov canım fsh degerine baktıysalar amhye
Fsh degerinden dolayi degil ,ultrasonda gordukleri yumurta taslaklarindan istemiyorlar amh .ayrica istemmelerine yas faktorude giriyor 30 yas alti ise ultrason goruntusunde yumurta taslagi iyi ise istenmiyor.Mesela benim amh degerim olmadan tüp bebek yaptiryrm 2senedir gttgm hicbidoktor amh istemedi. Bence fsh normal olunca onlar yumurta bollugundan ultrasonda görüyo mesela bi cok kück kück yumurta üretiyoruz ama bitanesi büyüyo
Evet mantık o bencede onu demek istedim bende. Yani yaptirmak cokta gerekli degl özeller yapiyo galiba amhFsh degerinden dolayi degil ,ultrasonda gordukleri yumurta taslaklarindan istemiyorlar amh .ayrica istemmelerine yas faktorude giriyor 30 yas alti ise ultrason goruntusunde yumurta taslagi iyi ise istenmiyor.
Baktırmadım canım kistle uğraştığımdan, amaan hayırlısı bakalım isterlerse baktırırım yoksa dursunNurov canım fsh degerine baktıysalar amhye gerek yok kafan karışmasın. Fshda bi sıkıntı cikmayinca amhyle baglantili onlar devlet amh testi yapmiyo galiba
Benim doktorum istemedi kendim yaptırdım özelde 250 lira vermiştim. Bence her doktor anlamıyor yaptırmak gerekliMesela benim amh degerim olmadan tüp bebek yaptiryrm 2senedir gttgm hicbidoktor amh istemedi. Bence fsh normal olunca onlar yumurta bollugundan ultrasonda görüyo mesela bi cok kück kück yumurta üretiyoruz ama bitanesi büyüyo
canım fsh dedgm hormon testi ya hormon testsiz aşilama yapmazlar zaten baktirmisindr onuBaktırmadım canım kistle uğraştığımdan, amaan hayırlısı bakalım isterlerse baktırırım yoksa dursun
Hayır cnm illa olmuyo benimde kistim var ama çok şükür hormonlarım da tüplerin de gayet iyiMerhaba hsg cektirmeden tüp bebek basladik transfer olacagim. İlla cikolata kisti olanlarda tüplerde sorun olmus olabilirmi acaba kafama takılıyor bu durum.
Bunu duymak içimi rahatlattı çok sagolun. Zaten tıkalı olsa bile benim icin tüp bebekte bi sorun değil sadece hidrosalpinks çikolata kisti olanlarda daha yüksekmis internette yazanlar kafamı karıştırıyor ister istemez :))Hayır cnm illa olmuyo benimde kistim var ama çok şükür hormonlarım da tüplerin de gayet iyi
Ah ah neler yazıyo internette ama takmamak lazımm ilk aydan hamile kalan bile var bu kistleBunu duymak içimi rahatlattı çok sagolun. Zaten tıkalı olsa bile benim icin tüp bebekte bi sorun değil sadece hidrosalpinks çikolata kisti olanlarda daha yüksekmis internette yazanlar kafamı karıştırıyor ister istemez :))
Malesef ben o kategoride değilim(Ah ah neler yazıyo internette ama takmamak lazımm ilk aydan hamile kalan bile var bu kistle
Bunu duymak içimi rahatlattı çok sagolun. Zaten tıkalı olsa bile benim icin tüp bebekte bi sorun değil sadece hidrosalpinks çikolata kisti olanlarda daha yüksekmis internette yazanlar kafamı karıştırıyor ister istemez :))
Hay allah. Kac cm kistlerin cnm. Daha once ameliyat mi olmustun ozaman acikmiydi tuplerin. Belki benimde tikanmistir 1. 5yil oluyor hsg cekileliKızlar bende geldim aranıza , şubatta yaptığım düşük yüzünden ve çikolata kistlerinin hortlamasından dolayı tüpler tıkanmış. Tüp bebeğe geçiş yapıyorum. Bu haftasonu 2 doktorla görüşmem var bakalım hayırlısı
Insallah pozitif sonucu alirsn canm guzel haberlerini bekliyoruz. Digerleri neden negatif oldu, kist hep 6 cm miydiMerhabalar ben de 6 cm çikolata kistimle 4. Transferimi oldum bugün 6. Günüm
İkinci deneme pozitifti ama düşük yaptım, tüp bebek sürecinden sonra büyüme oldu kistte. Çok teşekkür ediyorum bu aradaInsallah pozitif sonucu alirsn canm guzel haberlerini bekliyoruz. Digerleri neden negatif oldu, kist hep 6 cm miydi
aynen canım açıktı , şubatta hamiştim hatta ama düşükle sonuçlandı. Sonra denemeye başladık ama olmadı , olmayınca en son gittiğim doktor herşeyi istedi, iyi ki de istemiş. İki tüpte tıkalı, ancak sağ tarafı kısmi şekilde açabilmiş, doktora gidicem işte cumartesi o kadar açıklık ile aşılama şansım var ise bir kereliğine deneyim diyorum olmazsa tüp bebek. Kistim solda 4,5cm yanında 2 tane daha minnoş kistler var, sağ tarafta 1,5 cm kistHay allah. Kac cm kistlerin cnm. Daha once ameliyat mi olmustun ozaman acikmiydi tuplerin. Belki benimde tikanmistir 1. 5yil oluyor hsg cekileli
Bence de çektir canım , boşu boşuna oyalanma için rahat eder en azındanHay allah. Kac cm kistlerin cnm. Daha once ameliyat mi olmustun ozaman acikmiydi tuplerin. Belki benimde tikanmistir 1. 5yil oluyor hsg cekileli