- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
-
- Konu Sahibi patiliseker
Bugün beni alt-üst etti dr um inan anlamadım ne demek istediğini benim amh em 1.61 gelmiş 35 yaşındayım bu yasa göre iyi dedi bugün adetin 3. Günü gel dedi muayene için gittim moralimi bozdu haberler kötü dedi bi tarafından hayır yok diğer yumurtaliginda küçük kist hormon testlerini yanıltıyor olabilir 4-5 yumurta anca olur dedi çok üzüldüm yani benim toplamda 4-5 yumurtammi kalmış anlamadımBenim bildiğim yumurta kalitesini etkiliyor yanıltır mı bilmiyorum cnm. Yani doktorum bana kisitmin olmadığı taraftan hamilelik olur diyo ama ben inanmıyorum buna çünkü kisti tarafından yumurtlayıp hamile kalanlar var
Bilemiyorum kistli tarafı iyi bulmadı o normal sonuç da ben önceden ameliyat geçirdim ama diğer tarafı da beğenmiyor Iyi ce umutsuz hale geldimBenim bildiğim yumurta kalitesini etkiliyor yanıltır mı bilmiyorum cnm. Yani doktorum bana kisitmin olmadığı taraftan hamilelik olur diyo ama ben inanmıyorum buna çünkü kisti tarafından yumurtlayıp hamile kalanlar var
Kistin mi alındı cnmBilemiyorum kistli tarafı iyi bulmadı o normal sonuç da ben önceden ameliyat geçirdim ama diğer tarafı da beğenmiyor Iyi ce umutsuz hale geldim
Şu an tek taraflı var tedaviden önce aspirasyon yapilacakKistin mi alındı cnm
Çikolata kistin mi alındı ameliyat geçirdim demişsin yaŞu an tek taraflı var tedaviden önce aspirasyon yapilacak
Onu 12 yıl önce geçirdim zaten rezervi bitiren o ameliyat olmuş...Çikolata kistin mi alındı ameliyat geçirdim demişsin ya
Bana da doktorum ameliyat diyo da ondan sordum cnm önermiyosun o zaman demiOnu 12 yıl önce geçirdim zaten rezervi bitiren o ameliyat olmuş...
Kist kaç cm bu çok önemli. Ayrıca ben ameliyat olduğumda bekardım yani evli olsam o anda belki doğal gebelik bile olurdu yada hemen tüp bebek tedavisi denerdim yani çikolata kistinde ameliyat sonrası sıcağı sıcağına biseyler yapılması önemli o yüzden doğru yada yanlış diyemem ama bi kaç dr a danışmanı öneririm çok büyükse ameliyat zaten kaçınılmazBana da doktorum ameliyat diyo da ondan sordum cnm önermiyosun o zaman demi
Adetken 5 cm diğer zamanlar 3 4 cme düşüyoKist kaç cm bu çok önemli. Ayrıca ben ameliyat olduğumda bekardım yani evli olsam o anda belki doğal gebelik bile olurdu yada hemen tüp bebek tedavisi denerdim yani çikolata kistinde ameliyat sonrası sıcağı sıcağına biseyler yapılması önemli o yüzden doğru yada yanlış diyemem ama bi kaç dr a danışmanı öneririm çok büyükse ameliyat zaten kaçınılmaz
Çok büyük değilmiş bence başka bir dr a daha görünAdetken 5 cm diğer zamanlar 3 4 cme düşüyo
Gidicem zaten çünkü amhyi düşürüyormuş. Senin kistin tekrarladı mı pekiÇok büyük değilmiş bence başka bir dr a daha görün
2 kez tekrarladı su an yine var.yaşin kaç canimGidicem zaten çünkü amhyi düşürüyormuş. Senin kistin tekrarladı mı peki
31 cnm. Hiç bebeğim yok.. Senin durumun ne2 kez tekrarladı su an yine var.yaşin kaç canim
Yeniledi mi peki kistin cnmBen de aynı dert sahibiyim. Şuan 35 yaşım, 5 yıldır uğraşıyorum, 32mde laparoskopik amelyatla aldırmıştım kistlerimi, sonra yaklaşık 1 sene doğal yolla olması için bekledik. Şimdiki aklım olsa direk tüp bebek denerdim. Şimdi sürekli kist yenileniyor, o şekilde 3 deneme yaptık malesef olmadı. Şuan 4.denemeyi yapıyoruz, belki vakti şimdidir.. bence de alanda uzman birkaç doktorla görüşmekte fayda var. Ameliyat rezervlerimizi etkiliyor evet ama ameliyatın kaçınılmaz olduğu durumlar da var. Bu nedenle süreci en iyi yönetebilecek doktor seçimİ önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Çikolata kisti doktorların dediğine göre adetle beslenen kendini sürekli yenileyen bir kist. Bende de yeniledi , şuan sağ tarafımda iki tane ufak boyutlarda varmış. Sol tüpümü de 2sene önce histereskopi yaptırmıştm o doktor almak durumunda kaldığını, ilk ameliyat sonrasında büyük ihtimallr hasar aldığını söyledi. İki tarafta da durum sıkıntılı anlayacağın. Bazılarımızda bu kist hiç sıkıntı yaratmazken , benim gibi bazılarımızda da başka problemler doğuruyor.. umarım seni çok uğraştırmadan başarıya götüren cinstendir senin kistlerin canım , pozitif kalmak lazım her durumdaYeniledi mi peki kistin cnm
İnş hayırlısıyla hepimiz kalırız hamile cnm. En çok da ameliyatın yan etkilerinden korkuyorum zaten bak tüpün alınmış. Ama bu kistle de hamile kalmak zor oluyor..Çikolata kisti doktorların dediğine göre adetle beslenen kendini sürekli yenileyen bir kist. Bende de yeniledi , şuan sağ tarafımda iki tane ufak boyutlarda varmış. Sol tüpümü de 2sene önce histereskopi yaptırmıştm o doktor almak durumunda kaldığını, ilk ameliyat sonrasında büyük ihtimallr hasar aldığını söyledi. İki tarafta da durum sıkıntılı anlayacağın. Bazılarımızda bu kist hiç sıkıntı yaratmazken , benim gibi bazılarımızda da başka problemler doğuruyor.. umarım seni çok uğraştırmadan başarıya götüren cinstendir senin kistlerin canım , pozitif kalmak lazım her durumda
Benim durumum baya ağır aslında 35 yaşındayım rezerv olarak iyi durumda değilim hiç gebeliğim olmadı ilk kez tedavi olacağım31 cnm. Hiç bebeğim yok.. Senin durumun ne
Vakti geldiğinde herkesin bir şekilde anneliği tadacağına inanıyorum ben, hayırlısını versin yaradan..İnş hayırlısıyla hepimiz kalırız hamile cnm. En çok da ameliyatın yan etkilerinden korkuyorum zaten bak tüpün alınmış. Ama bu kistle de hamile kalmak zor oluyor..
Nasip herşey cnm inş zamanı gelince olcakBenim durumum baya ağır aslında 35 yaşındayım rezerv olarak iyi durumda değilim hiç gebeliğim olmadı ilk kez tedavi olacağım