Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

Merhaba sureciniz ne oldu
Kusura bakmayın biraz geç cevap vermiş oluyorum ama yeni gördüm iletinizi. Şu an 30+ 5’teyim, her şey yolunda gidiyor çok şükür. Kist ne durumda bilemiyorum, rahmin arkalarına itildiği için üstten ultrason ile görüntülenemiyor. Umarım yok olmuştur ya da en azından küçülmüştür

Ben de bişey sormak istiyorum

Endometriozis teşhisi kolay kondu mu sizlere

Benim adet öncesi bir haftalık lekelenme sürecim oluyor sonra yoğun kanamam oluyor beş yıldır çocuk da olmadı başta eşimin değerleri düşüktü
Dayanılmaz adet sancılarım var diyemem
Ama bu leke kafamı karıştırıyor
Tüm tahliller yapıldı kaç defa ultrasona girdim öyle bir şey görmediler ama laporskopi faln da olmadim
Acaba bende de vardır da doktorlar göremiyor müdür ultrason ve rahim.filmleriyle ...
Sizin teşhis sonradan başka yontemlerle konduğu oldu mu ultrasonda falan çıkmayıp da

1 hafta lekelenme normal degil.endometrioziz konusunda uzman bir doktora gorunun
Önce 5 gündü geçen ay bı hafta sürdü şimdi de 10 kusur gün sürecek gibi
Ama bunu doktorlar neden göremiyor anlamadım. Gerçi bı senedir falan gitmiyorum iki aydır randevu alamadım bakalım ben de merek ediyorum bence de norml degil ama bişey yok diyip yollamışlar di simdiye kadar

Endometriosizin tanisi zor konuyor.Her doktor farkedemiyor.Endometriozis cikolata kisti yapmaya baslayinca farkina variliyor.Siz endometriozis konusunda uzmana gidin,normal kadin dogumcularda vakit kaybetmeyin.benim o sekilde 6yilim gitti,en son endometriosis konusunda uzman farketti 3qy gecici menopoz sonrasi transfer oldum ve tuttu

Sizin nasıl farketti uzman ? Zeynep Kamil kadın Hastanesnden endometriozis bolumunden randevu aldim önceden tanı koyulmadigi için bakarlar ins. İlla laparoskopi mi olmak lazım
Bir de aşırı adet sancısı ya da ilişkide ağrı olmuyor ama bu lekeler kafamı karsitiryor

Benim kist olusmus 17mm di oyle anlasildi ama o kistte ayni hastanedeki 3 doktordan 2si polip benzeri birsey derken ,3.doktorum endometriosis dernek baskani ayni zamanda cikolata kisti tanisi koydu

Kimler hangi merkezlere gttiler acaba? Cikolata kisti olduğunu dusunerek dr secilmeli sanrm..kim iyidr bu konuda..Ankaradym.burayi okuyunca cogu kisi hamile kalms gbi gozkuyor ama acaba nasil? Cok merak ettim..

Kimler hangi merkezlere gttiler acaba? Cikolata kisti olduğunu dusunerek dr secilmeli sanrm..kim iyidr bu konuda..Ankaradym.burayi okuyunca cogu kisi hamile kalms gbi gozkuyor ama acaba nasil? Cok merak ettim..
Ben Acibadem hastanesine gittim canim, ama dollenme olmadi transfer asamasina gelemedik. Yumurtalar kalitesiz kistten dolayi ondan olabilir demisti dr bey, ama sperm de etkenmis bu konuda.. tabi benim gunah kecim cikolata kisti

Ama 3 arkadasm var kocamn cikolata kistlerle dogal yoldan hamile kaldilar..kac kere denednz 1 kez mi?
Evet 1 kez denedim, belki onlarin hormonlari, yasi,amh degeri v.s musaittir. Bende duyuyorum kist ile hamile kalan hatta kist oldugunu gebe kalip dr a gidince ogrenen ama bende olmuyor olmuyor

Evet 1 kez denedim, belki onlarin hormonlari, yasi,amh degeri v.s musaittir. Bende duyuyorum kist ile hamile kalan hatta kist oldugunu gebe kalip dr a gidince ogrenen ama bende olmuyor olmuyor
Ama daha 1 kere denemssnz ..bn de denycm umidim de yok ama ilkinde tutmycgndan da nerdeyse emn gbiyim. Genelde 2.de 3.de tutms..kndinizi toparlynca belki denemk istersnz..10 yil sonra cocugum yoksa da en azndan elimden geleni yaptm diyeblmk istyorum. Yoksa gercekten zor..anlayablyorum..hakknzda hayrlisi olsun insallah..

Senin degerlerin ne durumda, ne zamandir deniyorsunuz

2 yil olmstr..araliklarla da olsa..2 yldr korunmuyoruz.amh 1.07 yas 37..durumlar vahim yani :) anatolia tupu araştırıyordum..tam karar vermstm..bazi konularinin kapatildigini farkettim simdi..yine guvenm sarsildi basa döndüm
Yasimiz ayni, ama benim amh degerim 0.8 cok dusuk. Kist tek tarfli mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…