- 26 Aralık 2016
- 1.643
- 511
- Konu Sahibi patiliseker
of kızlar oofffff Allah deransız dert vermsin de bu kist nerden buldu bizi.. Doktorum kist dışında herşey çok güzel dedikçe sinir oluyorum bütün hormonlar rahim tüpler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok lanet Bi kist bu malesefof kızlar oofffff Allah deransız dert vermsin de bu kist nerden buldu bizi.. Doktorum kist dışında herşey çok güzel dedikçe sinir oluyorum bütün hormonlar rahim tüpler
kistin nasil anlaşıldıBende laparoskopi ameloyati oldum bundan 7 ay once 10 cm kocamam bi kistim wardi tuplerim acikti simdide tup bebek sayesinde ilk denemede hamile kaldim Allah yardimciniz olsun cok zor bu kistle hamile kalmak
canım kist dışında herşeyin güzel olması çok güzel ne güzel kist hasar bırakmamış demekkiof kızlar oofffff Allah deransız dert vermsin de bu kist nerden buldu bizi.. Doktorum kist dışında herşey çok güzel dedikçe sinir oluyorum bütün hormonlar rahim tüpler
ben uzun süre böbreğim ağrıyor sandım, bir gece aşırı sancı ile hastaneye gittim orda bi baktılar ki 4 cm kist varmış solda ve kanamış, sağda da 2,5 cmkistin nasil anlaşıldı
Bendede ağrı cok kasiigmda ama bana var demedilerben uzun süre böbreğim ağrıyor sandım, bir gece aşırı sancı ile hastaneye gittim orda bi baktılar ki 4 cm kist varmış solda ve kanamış, sağda da 2,5 cm
Adet agrilarim cok fazlaydi zaten doktorada gittimde ultrasonda ciktikistin nasil anlaşıldı
evet o çok kötü oluyor tedavide bi de yumurtalar büyüdükçe kiste baskı yapıodu benimOfff kizlar, kistin yaninda folikül gelismeye başlayınca ikisi birlesinde cok agri oluyor ya. Mahvoldum iki gundur
cikolata kisti normal dogumla temizleniyormuymus duymamistim daha once duymak iyi geldi aslinda. sezeryan olunca temizliyorlar diye duymustum belki o da dogrudur.Doktor diyor ki çikolata kisti ile hamile kalınır ama yumurtalar kaliteli olmadığı için düşükle sonuçlanıyor yada çikolata kisti nin yaydığı sıvıda zehirliyor tutanamiyor dedi. Rahat hareket eden tüylü şeyler varmis ismini hatırlayamadım şimdi , çikolata kistine yapışmış ise hareket edemezse hamilelik gerçekleşmez dedi. Çikolata kisti olanlara tüp Bebek tavsiye ediyoruz diye soyledi kuzum. Normal doğum la temizleniyor , 2yasina kadar emzirme çikolata kisti oluşumunu engelliyor fazla uzatmadan 2yil sonra tekrar bebek tavsiye ediyoruz dedi
Hayirli olsuuuuunnn tedaviye baslarken ve transver olurken kistler kacar cm di canm3 cikolata kistiyle ilk tup bebek denemeyle dün pozitif sonuç aldım. Allahım size de o duyguyu yaşatır inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu çünkü zorluğunu stresini ağrısını yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum sizi.
Teşekkür ederim 2.5 3 cm di canımHayirli olsuuuuunnn tedaviye baslarken ve transver olurken kistler kacar cm di canm
Sonucunuz belli oldu muMerhaba kızlar, bende de bu sorun var. İlk 2016 da ameliyat oldum en büyüğü 8cm 2 kist alındı. Geçen yıl denememize rağmen hamile kalamayınca doktora gittik amh değerim 0,46 çıktı ve hamile kalamama sebebim belli oldu.. işin kötü tarafı bir de üstüne tekrar kistler çıkmıştı 3 tane en büyüğü 4cm olan. Önce prp yaptırdım sonra yumurta toplama derken bir de miyomlar çıktı başıma.. Sonuç olarak yumurtalar toplanıp donduruldu, milyonlar alındı yeni çıkan çikolata kistlerinin içi boşaltıldı ce dün 2 iyi kalite embriyom transfer edildi, sonucu bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah hepimiz gebe kalırız ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Normal doğumla temizlenmesi şöyle , geçici menepoza gireceğim için kistler uyutulacak kistler işlevini kaybedecek. Gebelik oluşursa yine uyumaya devam ediyorlar , normal doğum ile de temizleniyor. Kistler uyutulmadan hamile kalanların dediğin gibi sezeryan ile alıyorlar ama normal doğmla gidiyor mu bilmiyorm.cikolata kisti normal dogumla temizleniyormuymus duymamistim daha once duymak iyi geldi aslinda. sezeryan olunca temizliyorlar diye duymustum belki o da dogrudur.
Bende 2 gündür mahvoldum cnm tarlusal la adet oldum yarın yada perşembe gidicem bakalım ne alemde kistim.. E 2 değeri ney belirliyor cnm4 gündür ağrısını çekiyorum, hatta apandisit sandım artık biara neyseki kist küçülmeye çalışıyormuş yasmin yüzünden ağrım olmuş bu ay bukadar.. e2 hormonumda yerlerde, tedavi yine bidahaki aya kaldı
Benim hormonlarımın yaşıma göre iyi olduğunu söyledi fakat ultrason görüntüsünü beğenmedi kistli ,ameliyatlı tarafta hayır yok diğer tarafta küçük 4-5 yumurta anca çıkar dedi çikolata kisti hormon sonuçlarını yanıltıyor olabilir dedi olabilir mi böyle biseyHayır cnm illa olmuyo benimde kistim var ama çok şükür hormonlarım da tüplerin de gayet iyi
Benim bildiğim yumurta kalitesini etkiliyor yanıltır mı bilmiyorum cnm. Yani doktorum bana kisitmin olmadığı taraftan hamilelik olur diyo ama ben inanmıyorum buna çünkü kisti tarafından yumurtlayıp hamile kalanlar varBenim hormonlarımın yaşıma göre iyi olduğunu söyledi fakat ultrason görüntüsünü beğenmedi kistli ,ameliyatlı tarafta hayır yok diğer tarafta küçük 4-5 yumurta anca çıkar dedi çikolata kisti hormon sonuçlarını yanıltıyor olabilir dedi olabilir mi böyle bisey