hayır ihtycı felan yok canm annemin yaptıgı tek sey çeyrek atmak o kadar.. dedigin gibi konuşmayı deneyceğim baklım allah kimseyi benim düşürdüğüm duruma düşürmesin inan cok zormuşBence vermeyin biraz idare etsin sonuçta 100 tl onu zengin yapmaz. Açık açık çok zorlanıyorum biraz idare edermisin bir sürü masraf var sonuçta. Ya o sizin anneniz tabi ki idare etmeli. İhtiyacı vardır ona birşey diyemem maaş konusunda ama en azından 500 tl bile alsa hahli hayli yeter ona sadece birikim yapıyor. Konuşun bence.
Çok haklısınız ama sizin bulduğunuz bütün çözümlerde tek bir mağdur var o da çocuğunuz. Çocuğa iyi bakılmıyor. Tv bağımlısı olmuş çocuk. Belki yemeklerine bile dikkat etmiyordur anneniz. Oyun ihtiyacı karşılanmıyor. Çocuk biraz daha büyüyünce bunların olumsuz etkileri ortaya çıkmaya başlar. O zaman ben ne yaptım desenizde boş. Anneniz bari aldığı paranın hakkını versin. Hiç mi uyarmıyorsunuz ilgilen çocukla diye?peki 2300 tl ne kadar nereye kadar gecinilebilir bunun kışı var dogal gazı varvarda var
sanrm en iyi çözüm bu gibi sagolasın cileklim beni en iyi bilen sensin ..Canım, işten çıkma! Sana dediklerimi de unutma. Senin anneni çok iyi tanıdım ben ama yapacak bir şey yok. Tamam ?
Zammını ver, kreş zamanına kadar da idare et.
Eninde sonunda ileride ise gireceksin suanki isini hatirliyorum 9-6 eve cok yakin (yol masrafin yok)oglen eve gidebiliyorsun (karisanin yok cocugunu azda olsa gorebiliyorsun) gun icinde fiziksel veya zihinsel seni hirpalayan bir is degil haftasonuda senin belani arama derim ladybakıcı artık olmaz bu saatten sonra ya sabredip zam isterse istediğin verip 3 yaşına kadar idare etmek yada işten cıkmak önümde 2 yol var s,zce hangisi.. olana bitene boyun büküp decvam etmek mi
2300 tl gecnmeyi göze alıp işten cıkmak mı dersiniz..
Neye göre kime göre doğru değil?
sanrm en iyi çözüm bu gibi sagolasın cileklim beni en iyi bilen sensin ..insan annesinden nefret edermi evet ediyormuş ;/
Nasıl birlikte yaşayabilirler ki? Annesi başka bir adamla evli evine bile gidemiyorlar. Kadın birikim yapmak istiyor olabilir ilerde yalnız kalma ihtimaline karşı. Anne böyle bir kadın onu böyle kabullenmek dışında konu sahibinin yapabileceği bir şey yok. Her anne fedakar değil düşünceli değil.bana göre doğru değil
bize göre doğru değil
bir çok insana göre doğru değil
ihtiyacı varsa sende yer içer gerekirse kalır birlikte yaşarsın, sabit giderlerini karşılarsın, o senin çocuğuna bakar sen de ona bakarsın. harçlığını verirsin. o seni bu yaşına kadar nasıl bakıp büyüttüyse sen de bu saatten sonra ona yaparsın. parayla baktırdıktan sonra herkes bakar o çocuğa. eee nerde kaldı sevgisiyle torun büyüten anneanne? bir de çocuğunun maddi durumu ortada ben çocuğunuza bakayım da siz kendinizi düze çıkartın demesi gerekirken zam isteyeceğini düşündürmüş insanlara.
evet aynende drum bundan ibaretbana göre doğru değil
bize göre doğru değil
bir çok insana göre doğru değil
ihtiyacı varsa sende yer içer gerekirse kalır birlikte yaşarsın, sabit giderlerini karşılarsın, o senin çocuğuna bakar sen de ona bakarsın. harçlığını verirsin. o seni bu yaşına kadar nasıl bakıp büyüttüyse sen de bu saatten sonra ona yaparsın. parayla baktırdıktan sonra herkes bakar o çocuğa. eee nerde kaldı sevgisiyle torun büyüten anneanne? bir de çocuğunun maddi durumu ortada ben çocuğunuza bakayım da siz kendinizi düze çıkartın demesi gerekirken zam isteyeceğini düşündürmüş insanlara.
uyarıyorum ilgileniyoorum diyor bana.. herkesin cocugu tv izliyor birşey olmaz diyor.Çok haklısınız ama sizin bulduğunuz bütün çözümlerde tek bir mağdur var o da çocuğunuz. Çocuğa iyi bakılmıyor. Tv bağımlısı olmuş çocuk. Belki yemeklerine bile dikkat etmiyordur anneniz. Oyun ihtiyacı karşılanmıyor. Çocuk biraz daha büyüyünce bunların olumsuz etkileri ortaya çıkmaya başlar. O zaman ben ne yaptım desenizde boş. Anneniz bari aldığı paranın hakkını versin. Hiç mi uyarmıyorsunuz ilgilen çocukla diye?
Nasıl birlikte yaşayabilirler ki? Annesi başka bir adamla evli evine bile gidemiyorlar. Kadın birikim yapmak istiyor olabilir ilerde yalnız kalma ihtimaline karşı. Anne böyle bir kadın onu böyle kabullenmek dışında konu sahibinin yapabileceği bir şey yok. Her anne fedakar değil düşünceli değil.
cok sagolun beni o kadar güzel anlamssnz ki inanın ruhen bittim maffoldum tükendim kahroldum.. hiç iyi değilim birde kalkıp üzerine zam isteyecek.. kaldırmaıyorum hazmedemiyorum bu ay o kadar sıkıstık ki.. kızım bu ay da vermeynde ihtiyclarını görün diyemedi... birikim derdindeAnnen birikim yapmak istiyor olabilir, ama bunu sen zordayken erteleyebilir. Çok kırıcı.
Ben oldum olası torununa parayla bakan anneleri anlamadım, saygı duyuyorum ama ben yapamazdım.
İhtiyacı olan anneye destek olmayacak bir insan olduğunuzu sanmıyorum zaten, öyle olsa annenizi almazdınız.
Çocuk yavaş yavaş ne görürse kapmaya başlayacak, onunla özenli ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca.
Anneniz olayı tamamen maddiyata bağlı görüyor, bu çok acı. Okurken sinirlendim ya ver bana ben bakayım verme para diyesim geldi.
Annemi bırakamam dersen eğer o zaman asla zam olayına girme. Annen bu yaşta birikim derdine düşmüş ama, senin 16 aylık oğluna birikimi kim nasıl yapsın? Sen o bebeğin güvence parasını annene verirken, bir de zam beklemesin.
Çok üzüldüm, inşallah tez zamanda makul çözüme kavuşursun...