- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Kendinize karşı vicdan yükünüz ne olacak?
Anne mutsuz ise çocuk da otomatik olarak mutsuz oluyor.
Anne mutsuz ise çocuk da otomatik olarak mutsuz oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki tarafta yoruldu aslında. Yani eşiminde hayalinde farklı bir evlilik varmış belliki onuda böyle bir evlilik mutsuz ediyor demek. Zaten konuşmasının sonunda hüngür hüngür ağladı yapamıyorum dedi. Ben ailemden farklı gördüm diyor anlattıklarım sana bir hikaye gibi geliyor ama gerçek bu diyor.Kreşe olan bakış açısından bile böyle bir adam olduğunu anlamıştım ben. Allah yardımcın olsun ama bu evlilik bitmiş. Sen de çok yorulmuşsun zaten anlaşılıyor yazından.![]()
Ben sana ve çocuklarına üzülürüm çilek. Eşine üzülmem. Adamın kendi çocuklarına tahamülü yok. Ağlayan erkeklere de pek inanmam zaten.İki tarafta yoruldu aslında. Yani eşiminde hayalinde farklı bir evlilik varmış belliki onuda böyle bir evlilik mutsuz ediyor demek. Zaten konuşmasının sonunda hüngür hüngür ağladı yapamıyorum dedi. Ben ailemden farklı gördüm diyor anlattıklarım sana bir hikaye gibi geliyor ama gerçek bu diyor.
Onun pişman olmasiyla çözülecek birsey değil bu malesef, keşke öyle olsa. Kafa yapilarimiz bakış acilarımız herşeyimiz o kadar farkliki. Evliliğe bile aynı yerden bakmıyoruz bakamiyoruz. Yaşımız ilerledikçe, kendi benligimizi ve prensiplerimizi benimsedikçe aramızdaki uçurum daha çok artıyor.Bence bir süre ayrı kalın yani bu adam zaten boşanmak istediğinin sinyallerini vermiş
Bir süre ayrı kalın eve gelmesin bir süre görüşmek istemediğinizi söyleyin belki pişman olur
Burda kalamam artık. Çok yıprandım. Yanlızlık bir yandan etrafımdaki cahil insanlarla uğraşmak bir yandan çok yordu beni. Orda en azından kendimi huzurlu hissettiğim yerde olacağım çocuklarıma bir gelecek hazirlamış olacağım.Bu adamla yurt dışına yerleşmek sizce mantıklı bir karar mı?
Ailesinden gördüğü, karısıyla ayri uyuyup, çocuklar rahatsız etmesin diye kapı kitlemek miymis?İki tarafta yoruldu aslında. Yani eşiminde hayalinde farklı bir evlilik varmış belliki onuda böyle bir evlilik mutsuz ediyor demek. Zaten konuşmasının sonunda hüngür hüngür ağladı yapamıyorum dedi. Ben ailemden farklı gördüm diyor anlattıklarım sana bir hikaye gibi geliyor ama gerçek bu diyor.
Siz yurt dışında mı büyüdünüz? Akrabalarınız falan mı var, sıfırdan düzen mi kuracaksınız? Tek mi gideceksiniz eşinizle mi? Anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayın. Bildiğiniz bir ülkeyse zaten problem yok. Sıfırdan düzen kuracaksanız çok daha yıpranırsınız demek istemiştim.Burda kalamam artık. Çok yıprandım. Yanlızlık bir yandan etrafımdaki cahil insanlarla uğraşmak bir yandan çok yordu beni. Orda en azından kendimi huzurlu hissettiğim yerde olacağım çocuklarıma bir gelecek hazirlamış olacağım.
Ah ah şu yazdiklariniz bile ne fena. Açın gözünüzü. Onun yorulacak birşeyi yok . Derdi kendi rahati. Bu adamla yurtdışı nasıl olacak? İstiyor mu gelmeyi? Medeni olacak sadece. Cani isteyince geleneksel cani isteyince modern evlilik olmuyor.İki tarafta yoruldu aslında. Yani eşiminde hayalinde farklı bir evlilik varmış belliki onuda böyle bir evlilik mutsuz ediyor demek. Zaten konuşmasının sonunda hüngür hüngür ağladı yapamıyorum dedi. Ben ailemden farklı gördüm diyor anlattıklarım sana bir hikaye gibi geliyor ama gerçek bu diyor.
Ben kendimi geçtim artık inan. Bir kadın olarak evliliğimin ilk 3 yılı hariç hak ettiğim değeri göremedim. Mutlu olmak gibi bir ümidim kalmadı. Çok yara aldım çok yıprandım. Bunu drama queenlik yapmak için söylemiyorum ama benim mutluluğum artik çoğunlukla çocuklarımın mutluluğuna bağlı. Birde aldigim eğitimin meyvelerini hakkıyla toplamaya başlasam çok mutlu olacağım. Karı koca olmak benim için koskoca bir hayal kırıklığından ibaret.Ben sana ve çocuklarına üzülürüm çilek. Eşine üzülmem. Adamın kendi çocuklarına tahamülü yok. Ağlayan erkeklere de pek inanmam zaten.