- 10 Aralık 2019
- 351
- 510
- 53
- Konu Sahibi aleynakarakox
-
Zaten normal olan istememektir bunu lütuf gibi sunmayın. Evlenecek iki insanın gücü yoksa evlenmemeli, adamın ailesine güvenerek yola çıkmakla ilk hatanızı yapmışsınız.Zaten cok üzgündüm, suan dahada üzüldüm bu yorumlara..ben burda yasiyorum bilmiyorum türkiyede masraflar nedir nasildir, bize öyle dedikleri icin buna güvenerek yola ciktik.. bi daire parasi bile istemedik..
Bu nasıl bir yüzsüzlük,pesssssSevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Bize öyle dedikleri için buna güvenerek yola çıktık’’ ne demek? Ne zaman dediler size bunu? Belki sevgilin zorladı insanları böyle böyle söyleyin diye. Bu tarz şeylere girmeyin. Erkek aileleri kimse kusura bakmasın ama düğünü derneği evi yatı katı almak yapmak zorunda değil. Hele de şu dönemde. Yazık bir ömür birikimlerini evlatları evlenecek diye harcamak zorunda değiller. Yaparsa tabiki varsa durumu ne güzel ama yok ise
Kukumu cok merak mi ettiniz anlayamadim amaci :)Avusturya kukusu pahalı demek
Sevgilinizin yerinde olsam o paraya vatandaşlık almaya çalışırdım
Kukumu cok merak mi ettiniz anlayamadim amaci :)
Heee bir de onlar var sahiSöz yok Nişan yok kız isteme yok ama ortada bir pazarlık var.
Nasıl düzelteceksiniz acaba?Suan haber geldi, istedigimiz herseye tamam demisler:) demekki kukumda altindanmis cidden cogu kisi bunu merak etmis haha, neyse saka bi yana..
Tabiki bu mesajlardan sonra iyice bi düsündüm, yarin ilk isim bu durumu düzeltmek olucak:) sagolun yorumlar icin
Iyi geceler
Kukumu cok merak mi ettiniz anlayamadim amaci :)
30.000 € degil yanliz 10 bilezigi unuttunuz30.000 euroluk kukuya saygıdan şaapıyoruz ya yanlış anlama
Benim mesajımda bahsettiğin yerle ilgili birşey bulamazsın. Ben fikrimi söylüyorum sadece. Aç gözlü ve insanları yolmaya çalışan bir ailesiniz.Kukumu cok merak mi ettiniz anlayamadim amaci :)
Tabiki ailemle konusup böyle biSey istemedigimi söyleyecegim :))Nasıl düzelteceksiniz acaba?
Arttır kız biraz daha fiyatı bak veriyorlarmışda30.000 € degil yanliz 10 bilezigi unuttunuz
Herseyimiz var Allah olmayanlarada versin :) cok sükür yolma gibi bi niyetimiz yokBenim mesajımda bahsettiğin yerle ilgili birşey bulamazsın. Ben fikrimi söylüyorum sadece. Aç gözlü ve insanları yolmaya çalışan bir ailesiniz.
denerizArttır kız biraz daha fiyatı bak veriyorlarmışda
Tabiki ailemle konusup böyle biSey istemedigimi söyleyecegim :))
Dalga mı geçiyorsunuz?Tamam demişler yazdınız.Sonra da istemem mi diyeceksiniz?Suan haber geldi, istedigimiz herseye tamam demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?