- Konu Sahibi aleynakarakox
Yarın sabah işe gideceğim yorumları okumaktan uyuyamıyorumay ahahahahahahshahaja shshsjsjsjsj
en eğlendiğim konu bu oldu ahahahahhs müthiş cjdjdjdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah işe gideceğim yorumları okumaktan uyuyamıyorumay ahahahahahahshahaja shshsjsjsjsj
en eğlendiğim konu bu oldu ahahahahhs müthiş cjdjdjdjd
Yok benim sizin kukunuzla bir münasebetim olmadı hanımefendi ama siz espri yapamıyorsunuz yapmayın size tapu kadastrodan devam edin onda iyisiniz
Okadar fakirmisiniz orda siz cidden ya1.5 milyona umumi tuvalet alamaz ama yöroo aldıkları için onlar orda çok şey yazmak istiyorum ama banlanıp makarayı kaçırmak istemiyorum
kavgaya gerek yok hepinize yer var, bi 10 bilezik daha atin hepinize sonsuz vizeOnce ben soyledim banane
İstanbul’da ev parasını euroya çevirmişler ya.30bin euro tutmuşAyyy bilezik hariç miydii 30 bin yöroo artı 10 bilezik değil miydi
sabah 7,20 de evden çıkıp 24luk nöbete gitmem lazım benim de xjdjdjYarın sabah işe gideceğim yorumları okumaktan uyuyamıyorum
Sağol balım benim vizeye ihtiyacım yok kiOkadar fakirmisiniz orda siz cidden ya
kavgaya gerek yok hepinize yer var, bi 10 bilezik daha atin hepinize sonsuz vize
o zaman ben geçen gün yanlış gördüm bağcılardaki ev parasına Amerikada müstakil ev alınıyormuşİstanbul’da ev parasını euroya çevirmişler ya.30bin euro tutmuş
Okadar fakirmisiniz orda siz cidden ya
kavgaya gerek yok hepinize yer var, bi 10 bilezik daha atin hepinize sonsuz vize
Uyku yalan oldu desene skdlskfkskdsabah 7,20 de evden çıkıp 24luk nöbete gitmem lazım benim de xjdjdj
Ayyyy Avropa bitigh yeeeniiim diyen dayılar gibisiniz valla.Okadar fakirmisiniz orda siz cidden ya
Konu yazdığınız yeri de kuku olarak okudum.Şaka mısınız?Konunuzun başlığına tekrar bir bakın isterseniz.Maytap mi geçiyorsunuz bizimle?
Basta ciddiydim ama suan konu banada fake geliyorYa bisey soracağım bu konu gercek mi, fake mi? Ciddiyet falan kalmamis merak ettim
Fakir mi yok kızzz biz zenginiz ailem ya da dedelerim Alamanyaya işçi olarak gitmedi zamanında çok şükürOkadar fakirmisiniz orda siz cidden ya
ya fake olmak için fazla detaylı ne bileyim bence kesin gerçek, kimse bu kadarını uyduramaz gibiYa bisey soracağım bu konu gercek mi, fake mi? Ciddiyet falan kalmamis merak ettim
Bende isterim ama kuku altından değil, sizin ki doğuştan mı yoksa daha sonradan mı oldu rica etsem bilgilendirir misinizBasta yorumlari cok ciddiye almisim ama suan bende egleniyorum, baska vize isteyen yokmu
Ahahahahah onun ki altın kaplama da ondan.Konu yazdığınız yeri de kuku olarak okudum.
Kukunuzun bsşlığına baktım…Çok kuku yazılmış konuda.
ya fake olmak için fazla detaylı ne bileyim bence kesin gerçek, kimse bu kadarını uyduramaz gibi
gerçek gerçek ben sanmıyorum fake olduğunuYa bisey soracağım bu konu gercek mi, fake mi? Ciddiyet falan kalmamis merak ettim