• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim nolur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten cok üzgündüm, suan dahada üzüldüm bu yorumlara.. :KK43: ben burda yasiyorum bilmiyorum türkiyede masraflar nedir nasildir, bize öyle dedikleri icin buna güvenerek yola ciktik.. bi daire parasi bile istemedik..
Zaten normal olan istememektir bunu lütuf gibi sunmayın. Evlenecek iki insanın gücü yoksa evlenmemeli, adamın ailesine güvenerek yola çıkmakla ilk hatanızı yapmışsınız.

Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Bu nasıl bir yüzsüzlük,pesssss😣.

Bize öyle dedikleri için buna güvenerek yola çıktık’’ ne demek? Ne zaman dediler size bunu? Belki sevgilin zorladı insanları böyle böyle söyleyin diye. Bu tarz şeylere girmeyin. Erkek aileleri kimse kusura bakmasın ama düğünü derneği evi yatı katı almak yapmak zorunda değil. Hele de şu dönemde. Yazık bir ömür birikimlerini evlatları evlenecek diye harcamak zorunda değiller. Yaparsa tabiki varsa durumu ne güzel ama yok ise
Avusturya kukusu pahalı demek😂
Kukumu cok merak mi ettiniz anlayamadim amaci :)

Adamlar hem 600bin, hem 10 bilezik verecek, hem de ogullarini gurbete gonderecek. Siradan bir aile bunu kabul etmez yani.
O degil de bilezigi takacak misiniz orda?

Suan haber geldi, istedigimiz herseye tamam demisler:) demekki kukumda altindanmis cidden cogu kisi bunu merak etmis haha, neyse saka bi yana..

Tabiki bu mesajlardan sonra iyice bi düsündüm, yarin ilk isim bu durumu düzeltmek olucak:) sagolun yorumlar icin
Iyi geceler
Nasıl düzelteceksiniz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X