• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim nolur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseyimiz var Allah olmayanlarada versin :) cok sükür yolma gibi bi niyetimiz yok
Amin inşallah ama gönül zenginliği önemli. O yüzden mi arada daha hiçbirşey yokken (nişan,söz) babanız insanları arayıp yapacak mısınız yapmayacak mısınız ona göre devam edelim diyor? Bu tehdit değil mi?

Amin inşallah ama gönül zenginliği önemli. O yüzden mi arada daha hiçbirşey yokken (nişan,söz) babanız insanları arayıp yapacak mısınız yapmayacak mısınız ona göre devam edelim diyor? Bu tehdit değil mi?
Insanlarda ona göre agizdan cikanlara dikkat eder bundan sonra ici bos vaatlerde bulunmazlar diyelim :)

Suan haber geldi, istedigimiz herseye tamam demisler:) demekki kukumda altindanmis cidden cogu kisi bunu merak etmis haha, neyse saka bi yana..

Tabiki bu mesajlardan sonra iyice bi düsündüm, yarin ilk isim bu durumu düzeltmek olucak:) sagolun yorumlar icin
Iyi geceler
Türkiye’de saat gece 2 olmuş şuan size haber gönderdilerse yazık size insanları nasıl bir külfete ve sıkıntıya sokmuşsunuz. Oğulları da ailesini sıkıştırmış. Neyse bu kafayla zaten bir kaç seneye ayrılırsın:)

Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen

Sevgili arkadaslar çevrenizde bu meblaglari veren varsa bende evlenirim. Huyum suyum iyidir bilirsiniz. Taliplerimi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X