• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim nolur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satıyorlar zaten, 600.000 verirsen kızı satın alıyorsun, vermezsen alamıyorsun.
Banlanacaksam da banlanayım, benden 600.000 isteyene para değil baş veririm ancak kimse kendini altından yapılma sanmasın :KK51:
Ben adamın ve ailesinin yerinde olsam asla bulaşmam bu aileye. Ama belli ki çocuk akıl edemiyor. Ortada hiçbirşey yok babası ev mev istiyor birşeyler olsa neler olacak kim bilir. Rezillik. Yıl olmuş 2023.

Anladim.. bukadar üstüme gelmeyin :KK43: niyetim kötü degildi beni para pul degil daha cok ailesinin tavri rahatsiz etti..
orda bi dügün yapmanin masrafi ne ? En azindan o konuda bana yol gösterirseniu cok sevinirim
O kadar isteyeyim bari diye mi düşündünüz şimdide. Aa bir düğün şu kadarmış zaten versinler ne olacak noktasına mı gelecek iş😂

Zaten cok üzgündüm, suan dahada üzüldüm bu yorumlara.. :KK43: ben burda yasiyorum bilmiyorum türkiyede masraflar nedir nasildir, bize öyle dedikleri icin buna güvenerek yola ciktik.. bi daire parasi bile istemedik..
Bize öyle dedikleri için buna güvenerek yola çıktık’’ ne demek? Ne zaman dediler size bunu? Belki sevgilin zorladı insanları böyle böyle söyleyin diye. Bu tarz şeylere girmeyin. Erkek aileleri kimse kusura bakmasın ama düğünü derneği evi yatı katı almak yapmak zorunda değil. Hele de şu dönemde. Yazık bir ömür birikimlerini evlatları evlenecek diye harcamak zorunda değiller. Yaparsa tabiki varsa durumu ne güzel ama yok ise yazık.

Zaten cok üzgündüm, suan dahada üzüldüm bu yorumlara.. :KK43: ben burda yasiyorum bilmiyorum türkiyede masraflar nedir nasildir, bize öyle dedikleri icin buna güvenerek yola ciktik.. bi daire parasi bile istemedik..
Evet mağdur olmuşsun cok. 10 bilezik 600k nakit ne ki vermiyollaa, cimri mi ne

Zaten cok üzgündüm, suan dahada üzüldüm bu yorumlara.. :KK43: ben burda yasiyorum bilmiyorum türkiyede masraflar nedir nasildir, bize öyle dedikleri icin buna güvenerek yola ciktik.. bi daire parasi bile istemedik
Hala olayın özünü anlayamıyorsun. Türkiye’de artık insanlar birbirini maddi konularda zorluyorsa ayıplıyoruz. Ben size ev alacağım araba alacağım diyenlerinki kabul edilmiyor hayır çalışır biz yaparız diyoruz. Düğün beklentimiz kalmadı herkes bi nikah olsun gereksiz masraf yapmayalım derdinde. He hala aşırıya kaçanlar var mı var. Onlara da sonradan görme vs diyoruz 😇
Ben sizin yerinizde olsam hala sizin mantalitenizde olan oradan biriyle evlenirim

Size niye daire parasi borclu olsun ki bu insanlar? Kimse burayi anlayamadi gercekten.

Size niye daire parasi borclu olsun ki bu insanlar? Kimse burayi anlayamadi gercekten.
Biz size ev aliriz İstanbul da demisler. Sonra alamiyoruz, durumlar yaş demisler. Kiz tarafi da bari 10 bilezikle 600bin nakit verin el sikisalim ev parasi bile degil, çit cekirdek aliriz anca biz onla demis. Bu parayi istemekte hak görme sebebi ev aliriz denmis olmasi. Ne koparsam kâr gibi bi duruma düşmüş farkinda degil. Ama karşılığında ben de onun oglunu Avrupa vatandasi yapacagum diyo bi de hepten alisveris.

Tamam da niye para istiyorsun afedersin ama sen mal mısın ?(eşya anlamında )
Kendini parayla mı satıyorsun. Ay hiç mi gurur yok ya başlık parası resmen. Bir de medeniyet görmüş deriz sizlere ,valla Türkiye’de yaşayanlar daha medeni 😂

Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?
Kendileri öyle söyledi biz öyle bi talepde bulunmadik, bizde ona güvenerek suan 600.000 tl istedik. Benmi anlatamiyorum acaba?
Evliliği siz ve eş adayınız mi yapıyorsunuz yoksa eşinizin ailesi de dahil mi ? Vermek zorunda değiller adamın gücü yoksa evlenmesin. Tanımadığınız insandan para istemek nedir ?

Benim zaten evim var, onlar basta bize istanbuldan ev aliriz diye tutturduklari ve inandirdiklari icin bizde simdi euroy cevirdiginde nekadar ediyorsa onu talep ettik. Buraya geldiginde tabiki yasamak icin biseye ihtiyacimiz olacak, oglu gelir gelmez bi ise giremicek. Hersey cok büyük sorun..

Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen

Biraz yanlis anlasilmis galiba, onlar bizden para istemedi. Sadece veremiceklerini 100.000 tl sirf ameliyata ihtiyaclarinin oldugunu söylediler.

Ve bazilari 600.000 tl arti ev istedigimizi sanmis, Oda yanlis. Bize KENDILERI bastan istanbuldan ev aliriz dedikleri icin bizde simdi daire almalarini degil, nakit vermelerini istedik. Hepsi bu. Ki alsalar en az 1.5 Milyon daireler.

Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?
Kendileri öyle söyledi biz öyle bi talepde bulunmadik, bizde ona güvenerek suan 600.000 tl istedik. Benmi anlatamiyorum acaba?

Anladim.. bukadar üstüme gelmeyin :KK43: niyetim kötü degildi beni para pul degil daha cok ailesinin tavri rahatsiz etti..
orda bi dügün yapmanin masrafi ne ? En azindan o konuda bana yol gösterirseniu cok sevinirim
Hep para,hep para.Sonra da niyetim para pul değil.Yemedik bunu.
Adam evi alsa kendine alır niye size ev parasını euro ya çevirip versin?
30 bin euro+10 bileziği de aşk için mi istediniz?
Yahu görmüyorsunuz?Babası 100 bin tl ameliyat parasını ödeyemiyor.Nasıl alsınlar bu istediklerinizi,nasıl yapsınlar düğünü?
Sonra da haksızmıyım diye sorun.Haksızsınız.Babanız da siz de.
Bu bildiğimiz başlık parası.Kendinizi buna mı layık görüyorsunuz?

Hep para,hep para.Sonra da niyetim para pul değil.Yemedik bunu.
Adam evi alsa kendine alır niye size ev parasını euro ya çevirip versin?
30 bin euro+10 bileziği de aşk için mi istediniz?
Yahu görmüyorsunuz?Babası 100 bin tl ameliyat parasını ödeyemiyor.Nasıl alsınlar bu istediklerinizi,nasıl yapsınlar düğünü?
Sonra da haksızmıyım diye sorun.Haksızsınız.Babanız da siz de.
Bu bildiğimiz başlık parası.Kendinizi buna mı layık görüyorsunuz?
Benimkinin ailesi doğulu bir de aşiretler burda okuduğum konulardan feyz alarak ben de bana düğün hediyesi Van Gölünü almalarını talep etmeyi düşünüyorum en kötü bir ilçe falan taksınlar güneydoğudan 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back