- 22 Mayıs 2012
- 10.738
- 29.655
- 798
- Konu Sahibi aleynakarakox
-
Amin inşallah ama gönül zenginliği önemli. O yüzden mi arada daha hiçbirşey yokken (nişan,söz) babanız insanları arayıp yapacak mısınız yapmayacak mısınız ona göre devam edelim diyor? Bu tehdit değil mi?Herseyimiz var Allah olmayanlarada versin :) cok sükür yolma gibi bi niyetimiz yok
Tabiki saka yapiyorum :) bu platform sandigimdan daha eglenceli ciddi olmayan biyermis o yüzdenDalga mı geçiyorsunuz?Tamam demişler yazdınız.Sonra da istemem mi diyeceksiniz?
Sadece kendi anlayabileceği bir frekansta espri yaptıDalga mı geçiyorsunuz?Tamam demişler yazdınız.Sonra da istemem mi diyeceksiniz?
Sence diyecek miDalga mı geçiyorsunuz?Tamam demişler yazdınız.Sonra da istemem mi diyeceksiniz?
Insanlarda ona göre agizdan cikanlara dikkat eder bundan sonra ici bos vaatlerde bulunmazlar diyelim :)Amin inşallah ama gönül zenginliği önemli. O yüzden mi arada daha hiçbirşey yokken (nişan,söz) babanız insanları arayıp yapacak mısınız yapmayacak mısınız ona göre devam edelim diyor? Bu tehdit değil mi?
Türkiye’de saat gece 2 olmuş şuan size haber gönderdilerse yazık size insanları nasıl bir külfete ve sıkıntıya sokmuşsunuz. Oğulları da ailesini sıkıştırmış. Neyse bu kafayla zaten bir kaç seneye ayrılırsın:)Suan haber geldi, istedigimiz herseye tamam demisler:) demekki kukumda altindanmis cidden cogu kisi bunu merak etmis haha, neyse saka bi yana..
Tabiki bu mesajlardan sonra iyice bi düsündüm, yarin ilk isim bu durumu düzeltmek olucak:) sagolun yorumlar icin
Iyi geceler
Kukumu konu eden sizdiniz bende espriye layik gördümSadece kendi anlayabileceği bir frekansta espri yaptı
Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Türkiye’de saat gece 2 olmuş şuan size haber gönderdilerse yazık size insanları nasıl bir külfete ve sıkıntıya sokmuşsunuz.
Sadece kendi anlayabileceği bir frekansta espri yaptı
Demez.Ama o adamda evlendikten sonra tüm parasını ailesine gönderir.Bir kuruş vermez karısına.Sence diyecek mi
Öyle bisey yok :) sakaydi haha bizim türk milleti niye bukadar ciddi ve sert asla anlamiyorumTürkiye’de saat gece 2 olmuş şuan size haber gönderdilerse yazık size insanları nasıl bir külfete ve sıkıntıya sokmuşsunuz.
Yok benim sizin kukunuzla bir münasebetim olmadı hanımefendi ama siz espri yapamıyorsunuz yapmayın siz tapu kadastrodan devam edin onda iyisinizKukumu konu eden sizdiniz bende espriye layik gördüm
Ben benimkini boşayıp geliyorum.Sevgili arkadaslar çevrenizde bu meblaglari veren varsa bende evlenirim. Huyum suyum iyidir bilirsiniz. Taliplerimi bekliyorum
İstanbul’da ev fiyatlarını bilmiyorlar daha.Yok benim sizin kukunuzla bir münasebetim olmadı hanımefendi ama siz espri yapamıyorsunuz yapmayın siz tapu kadastrodan devam edin onda iyisiniz
Şaka mısınız?Konunuzun başlığına tekrar bir bakın isterseniz.Maytap mi geçiyorsunuz bizimle?Öyle bisey yok :) sakaydi haha bizim türk milleti niye bukadar ciddi ve sert asla anlamiyorum
ay ahahahahahahshahaja shshsjsjsjsjYok kukusu Avusturya'da
1.5 milyona umumi tuvalet alamaz ama yöroo aldıkları için onlar ordaİstanbul’da ev fiyatlarını bilmiyorlar daha.
Aaa daha 10 bilezik var.Onu da ekleyin ama.1.5 milyona umumi tuvalet alamaz ama yöroo aldıkları için onlar ordaçok şey yazmak istiyorum ama banlanığ makarayı kaçırmak istemiyorum
Ayyy bilezik hariç miydii 30 bin yöroo artı 10 bilezik değil miydiAaa daha 10 bilezik var.Onu da ekleyin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?