• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim nolur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Vermek zorunda değiller isterlerse yan çizerler. Babanız eğer o parayı vermeyeceklerse evlenmeyin mi diyor. Eğer öyleyse bunun adı gelenek değil başlık parası.

Kizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..

Yani ablacım iş pazarlığa dönmüş iyice. Karşı taraf oğlanı gönderelim diye atmış tutmuş. Üstüne bir de sizden 100.000TL istemişler doğru mu? Ona karşın da baban bakmış ki bunlar para peşinde önce evi verin demiş. Bu işten hayır gelir mi sence?

İthal damatlara vize kapılığı yapacağına neden gerçekten düzgün bir ilişki yaşamak istemiyorsun? bence bu ithal damat işini toptan boşver olduğun yerden birini bul. Bu sekilde vize peşinde erkekleri bulursun ancak. Bu işi de boşver, tavsımış artık hayır gelmez.

Kizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Çok maddiyatçı yaklaştığınız için siz hatalısınız. Önceliğiniz bunlar olmamalı. Evlenip anlaşamadıktan sonra evin malın mülkün ne değeri var. Eş adayınızı seviyor musunuz, onunla bir ömür geçirebilir misiniz bunları düşünün. Ailelerle bu kadar yüz göz olmayın. Daha baştan böyle olursa yarın saç saça girersiniz

Ben erkek olsam kusura bakmayın arkama bakmadan kaçarım sizden, tamamen maddiyat düşünüyorsunuz böyle evlilik mi olur

Adam da cazip bir halt değil ki, vize avcısı :KK51: 2 taraf da birbirindne yaman, erkektarafı eve yan çizmiş bir de para istemiş. Valla oğlan da az uyanık değil adamı söğüşler billahi

Biraz yanlis anlasilmis galiba, onlar bizden para istemedi. Sadece veremiceklerini 100.000 tl sirf ameliyata ihtiyaclarinin oldugunu söylediler.

Ve bazilari 600.000 tl arti ev istedigimizi sanmis, Oda yanlis. Bize KENDILERI bastan istanbuldan ev aliriz dedikleri icin bizde simdi daire almalarini degil, nakit vermelerini istedik. Hepsi bu. Ki alsalar en az 1.5 Milyon daireler.

Adam da cazip bir halt değil ki, vize avcısı :KK51: 2 taraf da birbirindne yaman, erkektarafı eve yan çizmiş bir de para istemiş. Valla oğlan da az uyanık değil adamı söğüşler billahi
Para istememişler. Ev almamak için 100 bine ihtiyacımız var, ameliyat parası diye bahane uydurmuşlar. Tabi bu konu sahibinin aktarması. Belki de gerçekten ihtiyaçları vardır, düğün için ameliyatı ertelemişlerdir

Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Bari kredi kartına taksit yaptırırsanız....gerçekten pes siz mö döneminden mi geliyorsunuz 30.000 Euro ne demek ya bir de 10 bilezik yuh gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X