• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim nolur yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha isteme dahi olmamış ne evi? Adam parasızlıktan ameliyat olamıyormuş 🤔 ithal damat mı? aranızda bir anlaşmamı var anlayamadım.

İnsanların size ev borcu mu var ay yapmıyorlarsa eş adayınızla başınızın çaresine bakacaksınız. Alabiliyorsanız ikiniz alırsınız ya da kirada oturursunuz.
Ortada söz yok nişan yok maddi şeylerin pazarlığı var.

Ev alınmazsa sevgilinizle evlenmeyecek misiniz ben anlamadım, eski konularınız bilmiyorum. Sevgilinizin ailesiyle sizin aileniz arasında neden para muhabbeti geçiyor, evlilik mi ticaret mi yapiyorsunuz.
Benim zaten evim var, onlar basta bize istanbuldan ev aliriz diye tutturduklari ve inandirdiklari icin bizde simdi euroy cevirdiginde nekadar ediyorsa onu talep ettik. Buraya geldiginde tabiki yasamak icin biseye ihtiyacimiz olacak, oglu gelir gelmez bi ise giremicek. Hersey cok büyük sorun..

Nişanlinin ailesi nerede oturuyor?
Evlilik için Siz neler istediniz? Aileniz ne istedi? Altın ve ev mevzusunu biraz acar mısınız? Ev ve kac bilezik istenildi?

Bu soruların net yanıtı cevabimizda yardımcı olur..
Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen

Benim zaten evim var, onlar basta bize istanbuldan ev aliriz diye tutturduklari ve inandirdiklari icin bizde simdi euroy cevirdiginde nekadar ediyorsa onu talep ettik. Buraya geldiginde tabiki yasamak icin biseye ihtiyacimiz olacak, oglu gelir gelmez bi ise giremicek. Hersey cok büyük sorun..
Bu başlık parası gibi bişey oluyor ama, benim görüşüme çok ters. Eltim oğlunu nişanladı, kız tarafı hiç bişey istemedi. Tabiki bu hiç birşey alınmayacak anlamına gelmiyor oğlan tarafı da herşeyini dört dörtlük yapmaya calisiyor. Kızın annesini ben çok beğendim malda mulkte gözümüz yok kızım mutlu olsun diyor. Mantıklı olan bu değil mi.

Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Oh oh maşallah. Karşılığında siz ne veriyorsunuz peki?

Kurban pazarlığı gibi bu ne ya. Siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz? Bulunmaz hint kumaşı mısınız da 10 bilezik, 600 TL ve bir de ev almak zorundalar size. Altından mı sizinki

Bu başlık parası gibi bişey oluyor ama, benim görüşüme çok ters. Eltim oğlunu nişanladı, kız tarafı hiç bişey istemedi. Tabiki bu hiç birşey alınmayacak anlamına gelmiyor oğlan tarafı da herşeyini dört dörtlük yapmaya calisiyor. Kızın annesini ben çok beğendim malda mulkte gözümüz yok kızım mutlu olsun diyor. Mantıklı olan bu değil mi.
Oh oh maşallah. Karşılığında siz ne veriyorsunuz peki?
karsiliginda oglunun avusturyada tapusu olacak ve türkiyenin ekonimisinden kurtulup gayet güzel bi hayat sunuyorum yeterlimi?

Wayy biz bedavaya gitmişiz.

karsiliginda oglunun avusturyada tapusu olacak ve türkiyenin ekonimisinden kurtulup gayet güzel bi hayat sunuyorum yeterlimi?
Sizin evliliğe bakış açınız baştan yanlış. Evlilik mi yapıyorsunuz parayla vatandaşlık mı satıyorsunuz? Bu mu kendinize biçtiğiniz değer cidden?

Şimdi yurtdışına gitmek iş bulmak zor bişey değil, ben olsam size vereceğim o parayla Amerika'ya yerlesirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X