- 27 Ağustos 2022
- 4.679
- 7.861
- 88
- Konu Sahibi aleynakarakox
-
Biraz yanlis anlasilmis galiba, onlar bizden para istemedi. Sadece veremiceklerini 100.000 tl sirf ameliyata ihtiyaclarinin oldugunu söylediler.
Ve bazilari 600.000 tl arti ev istedigimizi sanmis, Oda yanlis. Bize KENDILERI bastan istanbuldan ev aliriz dedikleri icin bizde simdi daire almalarini degil, nakit vermelerini istedik. Hepsi bu. Ki alsalar en az 1.5 Milyon daireler.
Bilemedim açık açık yazmış ki havada kalmış o kısım. Konu sahibi sizden 100.000 tl mi istendi?Borç istenen arkadaşın kanka yaaaa bende de para yok sen bana bir binlik at demesi gibi mi
Para istediği nerde yaziyor ben görmedim, adam ameliyat olamamış 100.000tl. ameliyat parasını verememiş , oğluna ev sözü verdiği için . Kız tarafından istememiş kiAdam da cazip bir halt değil ki, vize avcısı2 taraf da birbirindne yaman, erkektarafı eve yan çizmiş bir de para istemiş. Valla oğlan da az uyanık değil adamı söğüşler billahi
+1hiçbir şey anlamadım,
anlayan özet yazarsa iyi olur
Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?O zaman baştan aşağı yanlış olan taraf sizsiniz. Adamlar size niye 1.5 milyon getirip versin sen altından yapılma mısın? Başka insanlardan bu miktar parayı isterken utanmadınız mı?
Hayretle okuyorum konunuzu. Avusturya'da yasayacak kadar acik goruslusunuz
Ben öyle bisey yazmadim hic bir konuda :)Bir konunuzda sevgiliniz çalışmayı sevmediği tembel olduğu için ayrıldığımız yazmissiniz o bu kişi değil mi
Bence gayet net anlatıyorsun ve biz Türkiye’deki hanımlar olarak ağzımız açık yazdıklarını okuyoruz.Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?
Kendileri öyle söyledi biz öyle bi talepde bulunmadik, bizde ona güvenerek suan 600.000 tl istedik. Benmi anlatamiyorum acaba?
Para istediği nerde yaziyor ben görmedim, adam ameliyat olamamış 100.000tl. ameliyat parasını verememiş , oğluna ev sözü verdiği için . Kız tarafından istememiş ki
Mutlaka oyledir de. Yani yurtdisi gormus gecirmis, o vizyonda olan birinin bilezik hesabi yapmasi ilginc geldi.Avusturyayı gözde fazla büyütmeyin bence, yerli halk Almanlardan da cimri yumruk sıkıp yalıyorlar. Ayrıca çoğunluğu ırkçı ve İslamafobik .. köylerde yaşayanlar da zaten apayrı bir kafada yani öyle kozmopolit bir yer falan sanmayın cimri köylüler var işte
Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?
Kendileri öyle söyledi biz öyle bi talepde bulunmadik, bizde ona güvenerek suan 600.000 tl istedik. Benmi anlatamiyorum acaba?
Kuzum adam ev alırız dediyse oğluna ev alacak senin üstüne yapmaz ki, sende eeee ev alacaktı o zaman ev parasını bana versin diyorsun. Niye sana versin ev parasını ben onu anlamadım. Hem 1 yıl önce 300.000olan evler şuan ikimilyon oldu. O zaman ev almaya gücü yeten insanlar şu an araba alamıyor sen bunun farkında mısın acaba Türkiye'de ekonomi altüst market yapamıyoruz sen 10 bilezik diyom bacım.Ya hayir. Ben öyle bisey istemedim. Neden zorla yanlis yere cekiyorsunuz?
Modern başlık parası.Daha ortada hiçbir şey yok babanız niye elalemden ev istiyor?
Ben böyle düşünüyorum öteki türlü bana özür dilerim ama eşya gibi kendini satıyomuş gibi geliyor.
Bence gayet net anlatıyorsun ve biz Türkiye’deki hanımlar olarak ağzımız açık yazdıklarını okuyoruz.
Anladim.. bukadar üstüme gelmeyinKuzum adam ev alırız dediyse oğluna ev alacak senin üstüne yapmaz ki, sende eeee ev alacaktı o zaman ev parasını bana versin diyorsun. Niye sana versin ev parasını ben onu anlamadım. Hem 1 yıl önce 300.000olan evler şuan ikimilyon oldu. O zaman ev almaya gücü yeten insanlar şu an araba alamıyor sen bunun farkında mısın acaba Türkiye'de ekonomi altüst market yapamıyoruz sen 10 bilezik diyom bacım.
Bana vize parası gibi geldiModern başlık parası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?