- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
- Konu Sahibi aleynakarakox
-
Vermek zorunda değiller isterlerse yan çizerler. Babanız eğer o parayı vermeyeceklerse evlenmeyin mi diyor. Eğer öyleyse bunun adı gelenek değil başlık parası.Sevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
Vaat vermeleri yanlış bu konuda haklısınız ama siz direk şart koşmuşsunuz yani bu şartları yerine getirmezler de sevgiline postayı koyacaksın.o yüzden evet haksizsinKizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Siz evlenmek için para istiyorsunuz yani. Yok artık ya neler görüyoruz artık.karsiliginda oglunun avusturyada tapusu olacak ve türkiyenin ekonimisinden kurtulup gayet güzel bi hayat sunuyorum yeterlimi?
Kizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Ben erkek olsam kusura bakmayın arkama bakmadan kaçarım sizden, tamamen maddiyat düşünüyorsunuz böyle evlilik mi olurKizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Evet.Kizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Çok maddiyatçı yaklaştığınız için siz hatalısınız. Önceliğiniz bunlar olmamalı. Evlenip anlaşamadıktan sonra evin malın mülkün ne değeri var. Eş adayınızı seviyor musunuz, onunla bir ömür geçirebilir misiniz bunları düşünün. Ailelerle bu kadar yüz göz olmayın. Daha baştan böyle olursa yarın saç saça girersinizKizlar yani benimi hatali görüyorsunuz ben akil istedim sadece ..
Ben erkek olsam kusura bakmayın arkama bakmadan kaçarım sizden, tamamen maddiyat düşünüyorsunuz böyle evlilik mi olur
Napicagimi bilmiyorum suanherkes türkiyden birisiyle olmaz diyor ama ben onu seviyorum
Sevdiğine emin misin? Sevginin olduğu yerde böyle mal,mülk,para konuşulmaz.Napicagimi bilmiyorum suanherkes türkiyden birisiyle olmaz diyor ama ben onu seviyorum
Bir konunuzda sevgiliniz çalışmayı sevmediği tembel olduğu için ayrıldığımız yazmissiniz o bu kişi değil miNapicagimi bilmiyorum suanherkes türkiyden birisiyle olmaz diyor ama ben onu seviyorum
Neden olmuyormuş? Ve siz hatalısınız bence. Eşya mısınız siz? Ne demek şu kadar nakit şu kadar bilezik. Kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz bilemedim.Napicagimi bilmiyorum suanherkes türkiyden birisiyle olmaz diyor ama ben onu seviyorum
Ben o kısmı daha çok erkek tarafının kız tarafına para vermemek için ortaya attığı bir şey olarak anladım ama?Sen seviyorsun da adamlar sizi dolandırma peşinde, 100.000TL gönder demişler ona ne diyorsun?
Ben o kısmı daha çok erkek tarafının kız tarafına para vermemek için ortaya attığı bir şey olarak anladım ama?
Para istememişler. Ev almamak için 100 bine ihtiyacımız var, ameliyat parası diye bahane uydurmuşlar. Tabi bu konu sahibinin aktarması. Belki de gerçekten ihtiyaçları vardır, düğün için ameliyatı ertelemişlerdirAdam da cazip bir halt değil ki, vize avcısı2 taraf da birbirindne yaman, erkektarafı eve yan çizmiş bir de para istemiş. Valla oğlan da az uyanık değil adamı söğüşler billahi
Bari kredi kartına taksit yaptırırsanız....gerçekten pes siz mö döneminden mi geliyorsunuz 30.000 Euro ne demek ya bir de 10 bilezik yuh gercektenSevgilimin ailesi istanbulda kaliyor. Evlilik icin 30.000€ nakit 10 bilezik istedik.
Istanbulda kalsaydik, bize bi ev alacaklarini söylediler (henüz biz öyle bisey agzimiza dahi almamisken) . 30.000€ 600.000 tl yapiyor, yani istanbulda bi daire parasi bile istemedik. Simdi yan ciziyorlar konu aslinda bu tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?