- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bir önceki sevgilim o minvalde konuşuyordu. Daha doğrusu beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra kendimi vururum gibi tuhaf bir şeyler zırvalardı.İnşallah adam ya benimsin,ya kara toprağın demez bu işin sonunda.
Bence bir iliskide biri diger kisinin kalbini kiriyorsa ve karsi taraf bunun karsiliginda kendini savunmuyorsa bu iyi birsey degildir. Insan kendini küfür ve aggro konusmadan da savunabilir. Ama sen istedigini sayarken "ama o hic kötü söz kullanmadi" bana saglikli bir iletisim sekli gibi gelmiyor. Benim gözümde kimse birine kalbini kirarak saydirmamali. Bu iki taraf icinde gecerliMerhaba. Konudan bağımsız olacak ama neden böyle düşündünüz acaba, merak ettim.
Ama hakkımı yeme şimdi ceycey. Bayağı akıllandım sayenizde. Aşka kapılıp gitmiyorum. Daha mantıkçıyım artık.olmayacağını kendi de biliyor zaten.konu sahibi bizim söylememizle ilişkisini bitirmez.daha önceki adamlardan da ayrıl demiştik nazikçe dinledi ama yanlışlarından da dönmedi.kendi bitti demedikçe bitmez o yüzden
Ya ben sizi kırdıysam özür dilerim,kadına şiddet ve kadın cinayetleri o kadar arttı ki,başınıza kötü birşey gelmesini hiç istemem.Çünkü bu tür ilişkilerde,bu tür erkekler biraz zor vazgeçer.Bir önceki sevgilim o minvalde konuşuyordu. Daha doğrusu beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra kendimi vururum gibi tuhaf bir şeyler zırvalardı.
Estağfurullah, olur mu hiç öyle şey. Yine de ince düşünceniz için teşekkür ederim.Ya ben sizi kırdıysam özür dilerim,kadına şiddet ve kadın cinayetleri o kadar arttı ki,başınıza kötü birşey gelmesini hiç istemem.Çünkü bu tür ilişkilerde,bu tür erkekler biraz zor vazgeçer.
Çok teşekkür ederim iltifatınız için. Gece gece gülümsettiniz beni.
Biraz ağır bir karşılık verdim: Genlerimi seninkilerle asla birleştirmem. Sarışın çocuklarım olsun istiyorum dedim. Babamdan kayınpeder diye bahsedince pardon da ne saçmalıyorsun sen dedim.
Denk gibi gözükmüyorsunuzMerhabalar hanımlar,
Belki hatırlayanınız olur. Bir süre önce 'Ayrı Dünyaların İnsanı' olduğumuzu düşündüğüm biri için konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar yine görüşmeye devam ettik, ediyoruz. Bu sırada daha fazla şey yaşadım. Gözlemleme imkanı buldum.
Bu adam dürüst bir adam. Yalanı, dolanı, entrikası yok. Düz biri. Bir süre önce birlikte kaldık. Gece bilmem kaç kere, ben derin uykudayken saçlarımı okşamasına uyandım. Sinirli anlarımda hunharca söylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını açıp kötü bir söz söylemedi. Acıktım derim elleri kolları dolu dolu gelir. Taksi şoförü olduğunu söylemiştim size. Bazı sabahlar gelip ısrar kıyamet onca trafiğe girip, absürt bir yerdeki işyerime bırakır. Zaten şimdiden bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bunlara bakıp bu adamın bana önem verdiğini, hisleri olduğunu fazlasıyla biliyorum, hissediyorum.
Gelelim fazlasıyla negatif olan yönlerine. Geçmişimiz, şu anımız, geleceğimiz iki zıt kutup. Ailelerimiz, aldığımız eğitim çok çok farklı. Geçen gün bendeyken gece 2de yüksek volümde bağırarak arkadaşıyla konuşuyor mesela. Sonuçta apartmanda yaşıyoruz ve en dikkat ettiğim konudur insanları rahatsız etmemek. İşi gereği sürekli birtakım kavga-şiddet içeren olaylar yaşıyor.
Geçen gün patronumun bir iş platformundaki profilini gösterdim. Aldığım tepki 'L*vuğun tekiymiş'. Neden çünkü adam aşırı derecede cool giyinen, görünen, New York'ta okumuş, kibar biri.
Yine geçen gün işyerinde yılbaşı partisi düzenlendi. İnsanlar sevgililerini vs. getirdiler. Ortama uyum sağlayamayacağını düşündüğümden onu davet etmedim.
Gelecek odaklı düşündüğümde de, zaten işim gereği muhtemelen yurtdışına gideceğim. Hadi kaldım diyelim, evlensek işten gelip haldır huldur yemek yapıp muhtemelen yere fırlattığı çorapları toplayan bir kadın moduna girerim. Eşine yardım edecek türden bir erkek değil.
Mantıklı düşünürsek bu iş olmaz değil mi hanımlar? Şimdi güzel hoş da sonradan çok yıpranırım, mutsuz olurum diye düşünüyorum. Ama şu an onu hayatımdan aniden çıkarma düşüncesi bile kalbimi daraltıyor. Ne yapacağımı bilemediğimden çok huzursuzum.
Sizlerin değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum. Beni girdiğim çıkmazdan KK kurtarır diye düşünüyorum..
Defineciligin kibarcasi arkeoloji.....Bastan sona okudum, çok tatlısınız..
Bu kadın bu hhödüğe nasıl bakmıs bee dedigimiz kadın sizsiniz malesef.
Arkeoloji ilgisi var demişssiniz yüksek ihtimal 'definecilik' meerakı var arkadasın.
Uzatmadan kaçın derim.
Zaten uzaklasmaya baslamıssınız:)
Oha ayrılma o zaman o adam çok yakışıklıŞöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.
O kesimde öyle. Ve buna, kalıbımı basarımDefineciligin kibarcasi arkeoloji.....
Yanlış yoldasın. Bir ilişki “Tutku” üzerine kurulmaz. Tutku eninde sonunda, hele ki aynı eve, hayatın sıkıcı sorunlarının içine girince biter.Öyle tipler nedense erkeksi gelmiyor. Bir süre önce bir tanesiyle buluşmuştum. Adam gayet bakımlı, kültürlü, nazik. Ama ben de tutku oluşturmadı. Masaya karşı bile daha fazla tutku hissedebiliyorum.
Ayy evett ben de hayri’yi canlandırdım gözümde ama harunmuşCamdaki kiz kitabindaki nalan sizsiniz, o ise hayri. Bu anlattiklarinizdan gozumde canlanan bu oldu k.bakmayin. nasil denk geldiniz bilmiyorum..