Çıkamadım bu işin içinden..

Merhaba. Konudan bağımsız olacak ama neden böyle düşündünüz acaba, merak ettim.
Bence bir iliskide biri diger kisinin kalbini kiriyorsa ve karsi taraf bunun karsiliginda kendini savunmuyorsa bu iyi birsey degildir. Insan kendini küfür ve aggro konusmadan da savunabilir. Ama sen istedigini sayarken "ama o hic kötü söz kullanmadi" bana saglikli bir iletisim sekli gibi gelmiyor. Benim gözümde kimse birine kalbini kirarak saydirmamali. Bu iki taraf icinde gecerli

Ama hakkımı yeme şimdi ceycey. Bayağı akıllandım sayenizde. Aşka kapılıp gitmiyorum. Daha mantıkçıyım artık.

Bir önceki sevgilim o minvalde konuşuyordu. Daha doğrusu beni aldatırsan önce o adamı, sonra seni, sonra kendimi vururum gibi tuhaf bir şeyler zırvalardı.
Ya ben sizi kırdıysam özür dilerim,kadına şiddet ve kadın cinayetleri o kadar arttı ki,başınıza kötü birşey gelmesini hiç istemem.Çünkü bu tür ilişkilerde,bu tür erkekler biraz zor vazgeçer.

Estağfurullah, olur mu hiç öyle şey. Yine de ince düşünceniz için teşekkür ederim.

siz kırmadan falan onu çok alttan vurmadan bu işi bitirmeye bakın derim .. böylelerinin sağı solu belli olmaz .. herkesin hayatında bir adet bu kılıklı adam girmiştir yapacak bir şey yok

aklıma doğduğun ev kaderindir dizisindeki gibi bir ilişki geldi..
yok bence bu ilişkinin geleceği olmaz, olsa da fazlaca zorlanırsınız gibi geldi. şimdiden ortamınıza bile girmesini istememişsiniz, o ortama uyduramamışsınız çünkü siz aynı yapıda değilsiniz. bazı şeyler dengi dengine olmalı ilişkinin sağlıklı ilerleyebilmesi için.

Ben carpe diem diyor ve çekiliyorum. Zaten duygularınız yavaş yavaş körelmeye başlamış gibi hissediyorum. Gerçi konularınızda hep bir Yeşilçam havası alıyorum. Okumuş etmiş zengin kızı, fakir ama mağrur genç adam. Gerçi bunlar kaba Saba tipler oluyor Yeşilçam güzelleme yapıyor da. Kendi kendime gerçek hayatta böyle bir kız bu davara bakmaz saçmalıyorlar diye düşünürdüm. Gerçekten bakıyorlarmış demek ki ay afedersiniz.

Denk gibi gözükmüyorsunuz

ama öte yandan yurtdışı düşünüyorsanız bu tarz erkekler daha kolay tutunuyor oralarda. elinden her iş gelir en kötü uber yapar

İçinize Recep İvedik kaçmış
Hemen çıkarın onu.
Olma ihtimalinin ihtimali bile yok.
Aynı kulturden denk gördüğünüz ile bile neler neler çıkıyor.
Babasız büyümüş olabilirsiniz bu adamda o sahiplenici duygu hoşunuza gitmiş olabilir ama sadece bukadariyla kalsin.

Ayrıl canım. Olmaz. Bana söyle davranıyor şuraya bırakıyor kibar vs dediginiz şeyler zaten her ilişkinde olması gereken şeyler. Daha önce belki yaşamadığın için sana çok farklı gelebilir. Elbettte bırakacak elbettte eli kolu dolu gelecek acıktım diyince elbette sevecek . Herkes dengiyle mutlu olur. Bu kadar basit.

Siz daha ortama uyum sağlayamaz diye adamı katıldığımız davete goturmuyorsunuz. .arkadaşlarınız,aileniz ile nasıl tanistiracaksiniz? Olmaz

Defineciligin kibarcasi arkeoloji.....

Öyle tipler nedense erkeksi gelmiyor. Bir süre önce bir tanesiyle buluşmuştum. Adam gayet bakımlı, kültürlü, nazik. Ama ben de tutku oluşturmadı. Masaya karşı bile daha fazla tutku hissedebiliyorum.
Yanlış yoldasın. Bir ilişki “Tutku” üzerine kurulmaz. Tutku eninde sonunda, hele ki aynı eve, hayatın sıkıcı sorunlarının içine girince biter.
Yaşın kaç bunu peşinden gidiyorsun?
Bu ilişkinde de aşık değilsin. Mantığın devreye girmiş. Aşık olsan bu muhasebeleri yapmazsın.
Arzun uzun süreli bir ilişki yaşamak ise ortak paydalarının olduğu birini seçmelisin. Taksici adam duygusal mıdır bilmiyorum ama şüphelerin olduğunda karşındaki insanları da çok umutlandırma.

Tarz gereği olmazsınız bence de ama ben adamın bir hödüklüğünü göremedim. Yani aynı hödüklükler öğretmende de olabiliyor mühendiste de. Erkeklerin kıskandığı erkeklerden “lavuk” diye bahsetmesinin geyiği dönmüştü twitterda falan. Bu kişiye özel bir şey değil yani. Konuda taksici değil de avukat yazsa yorumlar hiç böyle olmazdı gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…