Çıkamadım bu işin içinden..

Açıkçası siz zaten yeterince mantıklı düşünüp yazılacak olanları yazmışsınız erkekler değişmezler daha da beter olurlar o yüzden bence bitirin ilerde üzülmektense şimdi 2 gün üzülürsünüz inşallah hakkinızda hayırlısı olsun

Bulmus senin gibisini yapar tabi.. senin ne istediğin önemli .. yavaştan yavaştan kaç sen iyisi mi
Çok teşekkür ederim iltifatınız için. Gece gece gülümsettiniz beni.

Biraz ağır bir karşılık verdim: Genlerimi seninkilerle asla birleştirmem. Sarışın çocuklarım olsun istiyorum dedim. Babamdan kayınpeder diye bahsedince pardon da ne saçmalıyorsun sen dedim.

Bana özgüvensiz ve kompleksli bir tip gibi geldi. Ben hayır diyorum
uzun vadede zaten hayır ama ben bu adamdan ayrılırsa gene kendini kullanan o adamlara döner diye korkuyorum.açıkça yazmayacağım yaşadıklarını gerek yok.bu adam kendisine iyi geldi sanki ayrı dünyalardan da olsalar

Ee bu adam geçmişinizi nasıl hazmediyor? Bu tür adamlar geçmişi çok kurcalar. Acaba evlilikten bahsetmesi, sizin sevgisine inanmanizi ve yanında kalmanızı sağlamak için bir yol mu? Nasılsa evlenmek istemediğinizi biliyor.

Magazin benden sorulur

Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül

Bu arada bizde de bir konuda benzer bir durum var. Konuma yazacaktım ama rahatsız olanlar olur diye yazmadım..

Cidden ayrı dünyaların insanısınız. Şu anki çevrenden değişik bir tip olduğu için hoşuna gidiyor olabilir ama arkadaşlarımla tanıştırmaktan utanacağım birini ben olsam hayatımda istemezdim.

İşte ne kadar uzun vadede? Bu adamla kendi sosyal çevresine girmesi imkansız. Hep ikisi mi takılacaklar?

konu sahibi biraz seren serengil e benziyor.o da sevgi şevkat açlığından olmadık adamlar buluyor tuhaf ilişkiler yaşıyor sonra da ayy bu adam benim dengim miydi diyor.sonra hoppp başa sarıyorrr

Bu iş olmaz. Ve eklemek istiyorum: "Sinirli anlarımda hunharca söylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını açıp kötü bir söz söylemedi. " Bu iyi birsey degildir her iki taraf icinde
Merhaba. Konudan bağımsız olacak ama neden böyle düşündünüz acaba, merak ettim.

konu sahibi biraz seren serengil e benziyor.o da sevgi şevkat açlığından olmadık adamlar buluyor tuhaf ilişkiler yaşıyor sonra da ayy bu adam benim dengim miydi diyor.sonra hoppp başa sarıyorrr

Evet ya nokta atışı bir tespit oldu Ceren Cerengil. Beyefendi de Cengiz İmren oldu bu durumda.

İşte ne kadar uzun vadede? Bu adamla kendi sosyal çevresine girmesi imkansız. Hep ikisi mi takılacaklar?
Ben onun çevresine girdim. Ama çok hoşnut kalmadım. Sohbet seviyesi hayli düşüktü. Şahsen kadınlar varken konuşulmaması gereken şeyler bile tek tük duydum.

Önceki ilişkimdeki eski sevgilim mesela hiç böyle ortamlara tanık olmamam için üstün çaba sarf ederdi. Misal ufak bir örnek vereyim. Bir gezimizde tuvalet ihtiyacı gelmişti. En yakın opsiyon cami tuvaletiydi fakat caminin yanında kahve vardı. Orada onu beklememi istemediğinden karşı tarafa geçirip bir takıcıya bırakıp sen burada takı falan bak orada adamlar var demişti. İnce bir detay ama hoşuma gitmişti.

Aslında ceycey çok düzgün, efendi, eğitimi vs bana uygun erkekler talibim oldu. Hala oluyor. Ama nedense onları erkeksi bulamıyorum. İçimdeki tutkuyu uyandıramıyorlar.

Maalesef olacağını düşünmüyorum. Farkındaysanız içten içe yanınıza yakıştıramıyorsunuz ilerde evlenseniz ailenizin, akrabalarinizin, arkadaşlarınızın yaninada gitmek istemezsiniz bu kisiyle muhtemelen ki onlarda yakistiramazlar size . Hemde adam belli klasik eski tip türk erkeği yani kendinizde yazmışsınız evlilik sonrası yaşanacak olanları. oyuzden cıkk olmaz sizden beklentileriniz ve yaşam tarzlarıniz farklı çünkü

Biliyorlar. Güzel seviyor seni dediler. Ama tabii bana yakıştırmadılar.

Annemle tanıştılar.
Bi önceki konu başlığını da okudum, Oluru yok. Aşık olsanız, sevseniz döşünde yatıp kıllarını evirirken anlattığı her şey size pembik gelir, ama siz gerçeklikten hiç kopamıyorsunuz. Zamanla olacak şey de değil... He bi de Kadına Şefkat yeterli gelseydi hepimiz anamız babamızla yaşamaya devam ederdik.

insanları ailesi, eğitimi, üstündeki pılı pırtı mı 'insan' yapıyor? hindistanda bile işler değişirken türkiye niye böyle anlamıyorum. bu ülkenin en iyi üniversiteleri maalesef avrupanın liseleri ayarında. iyi bir üniversiteye hatta en beterine bile gidebilmek için imkan sahibi olmak lazım. adamın ailesinde para yoksa okuyamamıştır. bu ayıp mı? nyc de okuyan patronla erkek arkadaşınız aynı imkanlara sahipti de erkek arkadaşınız ben anadoluda taksi şöförü olurum daha iyi mi dedi? en hafifinden haksızlık bu yaptığınız. birinden gönlünüz geçince açıkca ifade edin yürüyün gidin. zaten sizin denginiz değilmiş gibi davranmayın. siz bu adamı nasıl hakir görüyorsanız unutmayın ki birileri için de siz hakir görülecek birisiniz. ananızı babanızı, mezun olduğunuz okulları, tipinizi, görgünüzü bilginizi gülünç bulacak milyonlar var dünyada. bunu unutmayın.

kendinle çelişiyorsun ama meredith.özgür ilişkiye ok sin aşk sevgi olmadan cinselliğe ok sin.yani ülkemize göre marjinal yaşayan bir kadınsın ama ağır abi denilecek adamların davranış biçimlerinden de etkileniyorsun hoşuna gidiyor.bence kendi içinde savaşıyorsun sen.önce kim olduğunu nasıl yaşamak istediğini bir belirle kendi kimliğini bul.gerisi çorap söküğü gibi gelir

Ben onun çevresine girdim. Ama çok hoşnut kalmadım. Sohbet seviyesi hayli düşüktü. Şahsen kadınlar varken konuşulmaması gereken şeyler bile tek tük duydum.
Yani karşıdaki kişi bu seviyeden yüksek olsa bi nebze çekilebilir ama o da hep seni aşağı çekmek isteyecek. Sana yetişmek için çaba sarf etmeyecek çünkü denk olmadığınızın farkında değil. Hatta kendini senden üstün görüyor bile olabilir. Gösterdiğin kişiye lavuk dediğine göre.

Toplu ortama götürmekten çekindiğinize göre yanınıza yakıştırmıyorsunuz sanırım? Başkalarının düşüncesi olsa buna takılmayın derim ama kendinize uygun görmediğiniz biriyle olmak pek doğru değil. Arkadaşlar da yazmış oluru yok bu işin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…