- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ortamı tahmin ettim, zaten çağırsaydınız zengin çocuklarının partisine köylü kıyafetleriyle gelip, ortamdakilere çeşitli özlü sözlerle birbirinden cringe ayarlar veren yeşilçam figürü gibi dururdu o zaman.
Çok teşekkür ederim iltifatınız için. Gece gece gülümsettiniz beni.Bulmus senin gibisini yapar tabi.. senin ne istediğin önemli .. yavaştan yavaştan kaç sen iyisi mi
Aşk olsun sormamışsın sizdeki mevzu ne diyemahsun konservatuarlıdır ve kendini o kadar geliştirdi ki benim diyen eğitimli insanlardan daha iyi bir sinema yönetmeni oldu.asıl bade bomboş bir kadın
uzun vadede zaten hayır ama ben bu adamdan ayrılırsa gene kendini kullanan o adamlara döner diye korkuyorum.açıkça yazmayacağım yaşadıklarını gerek yok.bu adam kendisine iyi geldi sanki ayrı dünyalardan da olsalarBana özgüvensiz ve kompleksli bir tip gibi geldi. Ben hayır diyorum
Ee bu adam geçmişinizi nasıl hazmediyor? Bu tür adamlar geçmişi çok kurcalar. Acaba evlilikten bahsetmesi, sizin sevgisine inanmanizi ve yanında kalmanızı sağlamak için bir yol mu? Nasılsa evlenmek istemediğinizi biliyor.Evet, kıskanç. Ya da sahiplenici mi desek bilemedim. Misal bir yerde buluşacağız diyelim konumu açtırır gelene kadar nerelerdeyim bakar.
Genelde buluştuğumuzda çalışırken yaşadığı olayları, çocukluk anılarını vs anlatır. Saçma bir şekilde arkeolojiye ilgisi var. Onlarla ilgili belgesel vs izleriz.
Magazin benden sorulur
Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül
Bu arada bizde de bir konuda benzer bir durum var. Konuma yazacaktım ama rahatsız olanlar olur diye yazmadım..
İşte ne kadar uzun vadede? Bu adamla kendi sosyal çevresine girmesi imkansız. Hep ikisi mi takılacaklar?uzun vadede zaten hayır ama ben bu adamdan ayrılırsa gene kendini kullanan o adamlara döner diye korkuyorum.açıkça yazmayacağım yaşadıklarını gerek yok.bu adam kendisine iyi geldi sanki ayrı dünyalardan da olsalar
konu sahibi biraz seren serengil e benziyor.o da sevgi şevkat açlığından olmadık adamlar buluyor tuhaf ilişkiler yaşıyor sonra da ayy bu adam benim dengim miydi diyor.sonra hoppp başa sarıyorrrCidden ayrı dünyaların insanısınız. Şu anki çevrenden değişik bir tip olduğu için hoşuna gidiyor olabilir ama arkadaşlarımla tanıştırmaktan utanacağım birini ben olsam hayatımda istemezdim.
Merhaba. Konudan bağımsız olacak ama neden böyle düşündünüz acaba, merak ettim.Bu iş olmaz. Ve eklemek istiyorum: "Sinirli anlarımda hunharca söylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını açıp kötü bir söz söylemedi. " Bu iyi birsey degildir her iki taraf icinde
konu sahibi biraz seren serengil e benziyor.o da sevgi şevkat açlığından olmadık adamlar buluyor tuhaf ilişkiler yaşıyor sonra da ayy bu adam benim dengim miydi diyor.sonra hoppp başa sarıyorrr
Ben onun çevresine girdim. Ama çok hoşnut kalmadım. Sohbet seviyesi hayli düşüktü. Şahsen kadınlar varken konuşulmaması gereken şeyler bile tek tük duydum.İşte ne kadar uzun vadede? Bu adamla kendi sosyal çevresine girmesi imkansız. Hep ikisi mi takılacaklar?
Aslında ceycey çok düzgün, efendi, eğitimi vs bana uygun erkekler talibim oldu. Hala oluyor. Ama nedense onları erkeksi bulamıyorum. İçimdeki tutkuyu uyandıramıyorlar.konu sahibi biraz seren serengil e benziyor.o da sevgi şevkat açlığından olmadık adamlar buluyor tuhaf ilişkiler yaşıyor sonra da ayy bu adam benim dengim miydi diyor.sonra hoppp başa sarıyorrr
Bilmediğim yere denk geldi bu sefer. Cengiz İmren'i duymadımEvet ya nokta atışı bir tespit oldu Ceren Cerengil. Beyefendi de Cengiz İmren oldu bu durumda.
Bi önceki konu başlığını da okudum, Oluru yok. Aşık olsanız, sevseniz döşünde yatıp kıllarını evirirken anlattığı her şey size pembik gelir, ama siz gerçeklikten hiç kopamıyorsunuz. Zamanla olacak şey de değil... He bi de Kadına Şefkat yeterli gelseydi hepimiz anamız babamızla yaşamaya devam ederdik.Biliyorlar. Güzel seviyor seni dediler. Ama tabii bana yakıştırmadılar.
Annemle tanıştılar.
kendinle çelişiyorsun ama meredith.özgür ilişkiye ok sin aşk sevgi olmadan cinselliğe ok sin.yani ülkemize göre marjinal yaşayan bir kadınsın ama ağır abi denilecek adamların davranış biçimlerinden de etkileniyorsun hoşuna gidiyor.bence kendi içinde savaşıyorsun sen.önce kim olduğunu nasıl yaşamak istediğini bir belirle kendi kimliğini bul.gerisi çorap söküğü gibi gelirBen onun çevresine girdim. Ama çok hoşnut kalmadım. Sohbet seviyesi hayli düşüktü. Şahsen kadınlar varken konuşulmaması gereken şeyler bile tek tük duydum.
Önceki ilişkimdeki eski sevgilim mesela hiç böyle ortamlara tanık olmamam için üstün çaba sarf ederdi. Misal ufak bir örnek vereyim. Bir gezimizde tuvalet ihtiyacı gelmişti. En yakın opsiyon cami tuvaletiydi fakat caminin yanında kahve vardı. Orada onu beklememi istemediğinden karşı tarafa geçirip bir takıcıya bırakıp sen burada takı falan bak orada adamlar var demişti. İnce bir detay ama hoşuma gitmişti.
Yani karşıdaki kişi bu seviyeden yüksek olsa bi nebze çekilebilir ama o da hep seni aşağı çekmek isteyecek. Sana yetişmek için çaba sarf etmeyecek çünkü denk olmadığınızın farkında değil. Hatta kendini senden üstün görüyor bile olabilir. Gösterdiğin kişiye lavuk dediğine göre.Ben onun çevresine girdim. Ama çok hoşnut kalmadım. Sohbet seviyesi hayli düşüktü. Şahsen kadınlar varken konuşulmaması gereken şeyler bile tek tük duydum.