Çıkamadım bu işin içinden..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Belki hatırlayanınız olur. Bir süre önce 'Ayrı Dünyaların İnsanı' olduğumuzu düşündüğüm biri için konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar yine görüşmeye devam ettik, ediyoruz. Bu sırada daha fazla şey yaşadım. Gözlemleme imkanı buldum.

Bu adam dürüst bir adam. Yalanı, dolanı, entrikası yok. Düz biri. Bir süre önce birlikte kaldık. Gece bilmem kaç kere, ben derin uykudayken saçlarımı okşamasına uyandım. Sinirli anlarımda hunharca söylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını açıp kötü bir söz söylemedi. Acıktım derim elleri kolları dolu dolu gelir. Taksi şoförü olduğunu söylemiştim size. Bazı sabahlar gelip ısrar kıyamet onca trafiğe girip, absürt bir yerdeki işyerime bırakır. Zaten şimdiden bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bunlara bakıp bu adamın bana önem verdiğini, hisleri olduğunu fazlasıyla biliyorum, hissediyorum.

Gelelim fazlasıyla negatif olan yönlerine. Geçmişimiz, şu anımız, geleceğimiz iki zıt kutup. Ailelerimiz, aldığımız eğitim çok çok farklı. Geçen gün bendeyken gece 2de yüksek volümde bağırarak arkadaşıyla konuşuyor mesela. Sonuçta apartmanda yaşıyoruz ve en dikkat ettiğim konudur insanları rahatsız etmemek. İşi gereği sürekli birtakım kavga-şiddet içeren olaylar yaşıyor.
Geçen gün patronumun bir iş platformundaki profilini gösterdim. Aldığım tepki 'L*vuğun tekiymiş'. Neden çünkü adam aşırı derecede cool giyinen, görünen, New York'ta okumuş, kibar biri.
Yine geçen gün işyerinde yılbaşı partisi düzenlendi. İnsanlar sevgililerini vs. getirdiler. Ortama uyum sağlayamayacağını düşündüğümden onu davet etmedim.
Gelecek odaklı düşündüğümde de, zaten işim gereği muhtemelen yurtdışına gideceğim. Hadi kaldım diyelim, evlensek işten gelip haldır huldur yemek yapıp muhtemelen yere fırlattığı çorapları toplayan bir kadın moduna girerim. Eşine yardım edecek türden bir erkek değil.

Mantıklı düşünürsek bu iş olmaz değil mi hanımlar? Şimdi güzel hoş da sonradan çok yıpranırım, mutsuz olurum diye düşünüyorum. Ama şu an onu hayatımdan aniden çıkarma düşüncesi bile kalbimi daraltıyor. Ne yapacağımı bilemediğimden çok huzursuzum.
Sizlerin değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum. Beni girdiğim çıkmazdan KK kurtarır diye düşünüyorum..

Daha önce de yazdım, tutku azalınca sona erecek bu lümpen arkadaşla ilişkiniz
Artık tuhaf bir şekilde yaptığımız seksten de aman aman zevk almıyorum eskisi kadar. Yani onunla seks yapmasak da olur. Beni az çok bildiğinize istinaden yazıyorum, libidosu yüksek biriyim.
Tek ruhumu okşayan nokta gösterdiği şefkat.

uzuleceksen biraz takil zamanla zaten iyice her seyi batmaya baslar ayrilirsin. olumsuz ozellikleri uzun vadede istemedigin alisik olmadigin bir hayatla sonuclanir devam edersen. oluru yok ya i ih. sacini oksamasi falan da duz sevgi iste diger sevgilinde de bulursun bunlari, ekstrem biseyini goremedim, olumsuzluklari agir basiyor.

Bir saç okşamaya düşecek değilim de adam bildiğin ben horul horul uyurken yaptığı için bunu bi düşmedim değil :/ Hani etkileme vs çabasına girmeden, ben uyurken içinden geldiği için beni seviyor..

Zaten Şefkate düşmeyen kadın da ne bileyim... buna bir şey diyemem.
Henüz farkında olmayabilirsiniz ama, yılbaşı partisine herkes özel birini davet etmişken sizin onu çağırmadan yalnızlığı tercih etmiş olmanız grafikte düşüşlerin başladığına dair ciddi bir işaret aslında.

Bir saç okşamaya düşecek değilim de adam bildiğin ben horul horul uyurken yaptığı için bunu bi düşmedim değil :/ Hani etkileme vs çabasına girmeden, ben uyurken içinden geldiği için beni seviyor..
esine yardim edecek turden biri degil
kisminda direkt eledim. yardimi gectim, her sey ortak olmali. sacimi oksamasin ama klasik eski kafali da olmasin daha iyi degil mi? konularinizi goruyorum ara ara. ben sizin yaniniza yl master yapmis o adamin lavuk dedigi tipleri yakistiriyorum
ama gidip hep ayni tipleri buluyorsunuz :/

İşyerindekiler 'maili forward ettim' tadında takılan beyaz yakalılar. Benimki ise bildiğin esnaf ağzıyla konuşan bir adam.

Sevişmekten eskisi kadar zevk almıyorsaniz ve artık yuksek sesle konuşması gibi şeyleri batiyorsa, ustune arkadaşlarınızın olduğu bir yere bile göturmüyorsaniz, bu sürdürme ısrarı neden?

Şefkat demişsiniz. Sadece şefkatle iliski yürür mü? Kusura bakmayın ama, hanzonun teki canladi gözümde yazdiklariniza bakarak. Sizin için vakit kaybı. Ayrı dünyaların insanlarisiniz.

Olmaz. Çok bağlanmadan yolunuza bakın.

Teşekkür ederim bu arada bana güzel bir şeyler yakıştırdığınız için :)

Öyle tipler nedense erkeksi gelmiyor. Bir süre önce bir tanesiyle buluşmuştum. Adam gayet bakımlı, kültürlü, nazik. Ama ben de tutku oluşturmadı. Masaya karşı bile daha fazla tutku hissedebiliyorum.

Şöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.

Gittigi yere kadar gitsin bakalım.. neden çıkmazda hissediyorsun ki .. muhtemelen o ciddiyet istese sen istemeyebilirsin .. o yüzden sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…