- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aslında güzel bir noktaya değinmişsiniz. Utanma sayılmaz belki ama işyerindeki imajımın sarsılmasını istemedim.Bi partiye bile götürmekten çekindiğin(aslında utandığın) biriyle ne geleceği hayal edebiliyorsun?
eş olarak düşünerek zaten başlamamıştın bu ilişkiye.f.b ilişki de değil o konuda sana çok kızıyordum biliyorsun.gittiği yere kadar gider bu ilişki biterse de herkes yoluna bakar derim benŞöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.ı
Vakit kaybetmek istemiyorum.Gittigi yere kadar gitsin bakalım.. neden çıkmazda hissediyorsun ki .. muhtemelen o ciddiyet istese sen istemeyebilirsin .. o yüzden sıkıntı yok
Ceycey bu ilişkim için kızmadın dimi ama :)eş olarak düşünerek zaten başlamamıştın bu ilişkiye.f.b ilişki de değil o konuda sana çok kızıyordum biliyorsun.gittiği yere kadar gider bu ilişki biterse de herkes yoluna bakar derim ben
Sevgilinizin, patronunuzun fotografini görünce, 'lavuk' demesi bile kafa yapısını ortaya koyuyor. Bu tiplere göre zaten herkes lavuktur. Ben şundan da korktum adınıza, ayrılmak isterseniz bunu kabul edecek mi? Bu tip adamlar, aşırı kıskanç tiplerdir ve kolay kolay bırakmazlar özellikle cinsellik yaşadıkları kadınları. Kendi yaşam tarzınıza göre birini bulsanız ya. Olmazı oldurarak devam ediyorsunuz. Ortak bir konunuz bile yoktur ki, konuşacak. Ne evliliği ne şeyi.Şöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.
Geleceğe yönelik durmuyor nereden bakarsan bak ..muhtemelen siz de aynısını düşünüyorsunuz.. ileride böyle biri çıkarsa veya gitmek istediğinizde anlayışla karşılar mı .. o da biliyor mu ciddi bir şeyler olmayacağının farkında mı .. başınızı agritmaz umarım ileride .Vakit kaybetmek istemiyorum.
Önceden çok laylaylom tarzı ilişkiler yaşadığım için artık geleceğe yönelik bir ilişkim olsun istiyorum.
yok kızmadım değer gördüğünü duyunca sevindim hatta ama uzun vadede zaten yürümez bu iş.Ceycey bu ilişkim için kızmadın dimi ama :)
İşyerindekiler 'maili forward ettim' tadında takılan beyaz yakalılar. Benimki ise bildiğin esnaf ağzıyla konuşan bir adam.
Peki bu kişiyi arkadaşlarınızla tanıştırdınız mı?Aslında güzel bir noktaya değinmişsiniz. Utanma sayılmaz belki ama işyerindeki imajımın sarsılmasını istemedim.
valla bu adam eski çıktıklarının yanında bir melek.o yüzden ben destekliyorummmBu ilişki bittikten sonra sizden ‘Özüme döndüm, artık lahmacun yemiyorum.’ gibi bir demeç bekliyorum.
Bilin bakalım siz kimsiniz, karşıdaki kim?
Evet, kıskanç. Ya da sahiplenici mi desek bilemedim. Misal bir yerde buluşacağız diyelim konumu açtırır gelene kadar nerelerdeyim bakar.Sevgilinizin, patronunuzun fotografini görünce, 'lavuk' demesi bile kafa yapısını ortaya koyuyor. Bu tiplere göre zaten herkes lavuktur. Ben şundan da korktum adınıza, ayrılmak isterseniz bunu kabul edecek mi? Bu tip adamlar, aşırı kıskanç tiplerdir ve kolay kolay bırakmazlar özellikle cinsellik yaşadıkları kadınları. Kendi yaşam tarzınıza göre birini bulsanız ya. Olmazı oldurarak devam ediyorsunuz. Ortak bir konunuz bile yoktur ki, konuşacak. Ne evliliği ne şeyi.
Magazin benden sorulurBu ilişki bittikten sonra sizden ‘Özüme döndüm, artık lahmacun yemiyorum.’ gibi bir demeç bekliyorum.
Bilin bakalım siz kimsiniz, karşıdaki kim?
Şimdiden evlilik-çocuk muhabbeti yapıyor. Ben de ağzının payını veriyorum.Geleceğe yönelik durmuyor nereden bakarsan bak ..muhtemelen siz de aynısını düşünüyorsunuz.. ileride böyle biri çıkarsa veya gitmek istediğinizde anlayışla karşılar mı .. o da biliyor mu ciddi bir şeyler olmayacağının farkında mı .. başınızı agritmaz umarım ileride .
Ahahahaha ev kahkahamla çınladı toscanaOrtamı tahmin ettim, zaten çağırsaydınız zengin çocuklarının partisine köylü kıyafetleriyle gelip, ortamdakilere çeşitli özlü sözlerle birbirinden cringe ayarlar veren yeşilçam figürü gibi dururdu o zaman.
valla bu adam eski çıktıklarının yanında bir melek.o yüzden ben destekliyorummm
Bulmus senin gibisini yapar tabi.. senin ne istediğin önemli .. yavaştan yavaştan kaç sen iyisi miŞimdiden evlilik-çocuk muhabbeti yapıyor. Ben de ağzının payını veriyorum.
Biliyorlar. Güzel seviyor seni dediler. Ama tabii bana yakıştırmadılar.Peki bu kişiyi arkadaşlarınızla tanıştırdınız mı?
mahsun konservatuarlıdır ve kendini o kadar geliştirdi ki benim diyen eğitimli insanlardan daha iyi bir sinema yönetmeni oldu.asıl bade bomboş bir kadınMagazin benden sorulur
Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül
Bu arada bizde de bir konuda benzer bir durum var. Konuma yazacaktım ama rahatsız olanlar olur diye yazmadım..