- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben adamı hakir görmüyorum.insanları ailesi, eğitimi, üstündeki pılı pırtı mı 'insan' yapıyor? hindistanda bile işler değişirken türkiye niye böyle anlamıyorum. bu ülkenin en iyi üniversiteleri maalesef avrupanın liseleri ayarında. iyi bir üniversiteye hatta en beterine bile gidebilmek için imkan sahibi olmak lazım. adamın ailesinde para yoksa okuyamamıştır. bu ayıp mı? nyc de okuyan patronla erkek arkadaşınız aynı imkanlara sahipti de erkek arkadaşınız ben anadoluda taksi şöförü olurum daha iyi mi dedi? en hafifinden haksızlık bu yaptığınız. birinden gönlünüz geçince açıkca ifade edin yürüyün gidin. zaten sizin denginiz değilmiş gibi davranmayın. siz bu adamı nasıl hakir görüyorsanız unutmayın ki birileri için de siz hakir görülecek birisiniz. ananızı babanızı, mezun olduğunuz okulları, tipinizi, görgünüzü bilginizi gülünç bulacak milyonlar var dünyada. bunu unutmayın.
Babasının taksi durağı var. Orada çalışıyor. Kaç yıldır çalışmasına rağmen, ailesiyle yaşamasına rağmen hiçbir birikim yapmamış. Borç harç içinde.
Siz niye bana bu kadar saldırdınız anlamadım.