- 12 Temmuz 2022
- 23.207
- 85.017
- Konu Sahibi Orangegreysky
Ben de çok hata yaptım ama hatamı ölüm döşeğine düşmeden fark ettim. Babam vefat ettiğinde bi hata yaptın, tamam. Dedem vefat ettiğinde yaptın, tamam. Bunların üstüne affedip zaten beraber yaşamaya devam ettik. Hasta kadını evden kovmaya çalıştın sonra bıraktım o işleri dedin geldin yine affettik. Ama cidden evden kovana kadar uğraşmak bilmiyorum pişman olduğunu düşünmüyorum ben. Yoksa ilk hatasında silmedim ama çok soğuğum şu an açıkçasıBenim bir dayim vardi. Ve cok olaylar oldu ve anneme ve babama cok haksizliklari oldu. Agir bir hastalik gecirdiginde annem hastaneye yanina gitmek istedi. Biz ilk karsi ciktik ne isin var diye, ama diretti.bende yalniz gitmesin diye yaninda gittim. Dayim bizi görünce bir sevindi, bir sevindi. Bende anlamadim. Annem le sohbet ettiler baya. Zaten cok uzun yasamadan da vefat etti. Adamin yaptiklarindan pisman oldugunu hissettim, ama dogru dürüst barismaya firsatlari olmadi. Ölüm garip birsey. Amcaniz da muhtemelen pismandir ve belkide karma gibi birsey yasadigini düsünüyordur. O yüzden sizi görmek istemesine de sasirmiyorum. Ben dayimi son kez gördügüme pisman degilim. Annem gitmeseydi pisman olurdu kesin. O yüzden icinizden geldigi gibi hareket edin. Keske aile iliskiler hayatdayken bu duruma getirilmese, ama maalesef insanlar sanki hic ölmeyecekmis gibi kirip dökebiliyor. Allah annenize de acil sifalar versin