- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.152
- Konu Sahibi Orangegreysky
Gidecekseniz de hakkım haram olsun, ateşin bol olsun deyin. Acaba kendisine bakacak kimse kalmadı da ondan mı sizi arıyorlarCevaplarınız için çok teşekkürler. Kendisi aslına bakarsanız hiçbir şeyi hak etmiyor. Babam hastanedeyken evde yeğeniyle okey oynuyordu, annem çağırdığında gelmemişti bile. Dedem yine hastanedeyken vurduğunu hatırlıyorum koskoca adama. Kendinde bile değildi dedem. Annemin mevzusunu yazdım zaten. Zamanında kendisinden az da dayak yemedim kafamla komodinin kulbunu kırdığını hatırlıyorum ki birkaç sene öncesine kadar saklardım o kulbu hep aklımın bi yerinde olsun diye. Psikolojik şiddeti daha fenaydı, senden bi bok olmaz, kocan senden kaçar (bunu dediğinde ben daha 15-16 yaşındayım) çocukların senden kaçar bilmem ne. Düşününce benden uzak Allah'a yakın demek geliyor içimden ama dediğiniz gibi olay onun affedildiğini hissetmesi değil benim içimin rahat olması belki de. Anneme söylemeli miyim bilmiyorum eğer gidersem il değiştirmiş olacağım kalacak bi yerim yok başka mecbur annemde kalırım, öyle şak diye de gitmedim hiç illaki sebep sorar. Bilmiyorum cidden.