Çıkamadım bu işin içinden..

Bastan sona okudum, çok tatlısınız..
Bu kadın bu hhödüğe nasıl bakmıs bee dedigimiz kadın sizsiniz malesef.

Arkeoloji ilgisi var demişssiniz yüksek ihtimal 'definecilik' meerakı var arkadasın.
Uzatmadan kaçın derim.

Zaten uzaklasmaya baslamıssınız:)
Çok teşekkür ederim öncelikle iltifatınız için :)

Evet, tahmininiz sonuna kadar doğru. Definecilik merakı var. Daha doğrusu kolay yoldan para kazanma merakı. Konuma da yazacaktım bunu ama düşündüm de hangimizin kolay yoldan para kazanma merakı yok diye.

Çok teşekkür ederim öncelikle iltifatınız için :)

Evet, tahmininiz sonuna kadar doğru. Definecilik merakı var. Daha doğrusu kolay yoldan para kazanma merakı. Konuma da yazacaktım bunu ama düşündüm de hangimizin kolay yoldan para kazanma merakı yok diye.
Kolay para kazanma yolları da var ama definecilik degil.. En azından Belli bir kesim için degil.

Bence uzatmadan sakin sakin yol verin. İlerde bırakılmak daha zoruna gidecek.

uzun vadede olmaz o iş.
ama ille şimdi ayrılmak zorunda değilsin ki bırak ilişki ömrünü tüketsin.
insan içine birlikte çıkmaya utandığın adamla çokta uzun ömrü olmayacaktır zaten.
kopamamanın sebebide bundan önce hep bebelerle takılmış olman bence🤷‍♀️

Merhabalar hanımlar,

Belki hatırlayanınız olur. Bir süre önce 'Ayrı Dünyaların İnsanı' olduğumuzu düşündüğüm biri için konu açmıştım. O zamandan bu zamana kadar yine görüşmeye devam ettik, ediyoruz. Bu sırada daha fazla şey yaşadım. Gözlemleme imkanı buldum.

Bu adam dürüst bir adam. Yalanı, dolanı, entrikası yok. Düz biri. Bir süre önce birlikte kaldık. Gece bilmem kaç kere, ben derin uykudayken saçlarımı okşamasına uyandım. Sinirli anlarımda hunharca söylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını açıp kötü bir söz söylemedi. Acıktım derim elleri kolları dolu dolu gelir. Taksi şoförü olduğunu söylemiştim size. Bazı sabahlar gelip ısrar kıyamet onca trafiğe girip, absürt bir yerdeki işyerime bırakır. Zaten şimdiden bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bunlara bakıp bu adamın bana önem verdiğini, hisleri olduğunu fazlasıyla biliyorum, hissediyorum.

Gelelim fazlasıyla negatif olan yönlerine. Geçmişimiz, şu anımız, geleceğimiz iki zıt kutup. Ailelerimiz, aldığımız eğitim çok çok farklı. Geçen gün bendeyken gece 2de yüksek volümde bağırarak arkadaşıyla konuşuyor mesela. Sonuçta apartmanda yaşıyoruz ve en dikkat ettiğim konudur insanları rahatsız etmemek. İşi gereği sürekli birtakım kavga-şiddet içeren olaylar yaşıyor.
Geçen gün patronumun bir iş platformundaki profilini gösterdim. Aldığım tepki 'L*vuğun tekiymiş'. Neden çünkü adam aşırı derecede cool giyinen, görünen, New York'ta okumuş, kibar biri.
Yine geçen gün işyerinde yılbaşı partisi düzenlendi. İnsanlar sevgililerini vs. getirdiler. Ortama uyum sağlayamayacağını düşündüğümden onu davet etmedim.
Gelecek odaklı düşündüğümde de, zaten işim gereği muhtemelen yurtdışına gideceğim. Hadi kaldım diyelim, evlensek işten gelip haldır huldur yemek yapıp muhtemelen yere fırlattığı çorapları toplayan bir kadın moduna girerim. Eşine yardım edecek türden bir erkek değil.

Mantıklı düşünürsek bu iş olmaz değil mi hanımlar? Şimdi güzel hoş da sonradan çok yıpranırım, mutsuz olurum diye düşünüyorum. Ama şu an onu hayatımdan aniden çıkarma düşüncesi bile kalbimi daraltıyor. Ne yapacağımı bilemediğimden çok huzursuzum.
Sizlerin değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum. Beni girdiğim çıkmazdan KK kurtarır diye düşünüyorum..
Şimdi nasıl güzel hoş, ben onu hiç anlamıyorum. Yani böyle bir insanla nasıl paylaşacak bir şey bulabiliyorsun? Ben böyle insanlarla iletişim kuramıyorum hiçbir şekilde.

Artık tuhaf bir şekilde yaptığımız seksten de aman aman zevk almıyorum eskisi kadar. Yani onunla seks yapmasak da olur. Beni az çok bildiğinize istinaden yazıyorum, libidosu yüksek biriyim.
Tek ruhumu okşayan nokta gösterdiği şefkat.
Yaşam tarzın, kafa yapın, yetiştirilme şeklin aynı insanlar da şefkat gösterebilir. Bu öyle ahım şahım, ona özgü bir artı değil ki 😅.

Eğitim,aileler,kültür farkı,yetistiginiz çevre,hayata bakış açınız. Bugün yılbaşı partisine davet etmek istemediğiniz adamı yarın gururla bu da sevgilim/nişanlım/eşim diye tanıştıran atacaksınız. Bir saç okşamaya,trafiğe girmesine tav olmayın.

Ya meredith adamla yaptığın seksten bile zevk almıyorsun eskisi kadar. Ayrıca aradaki yadsınamaz kültür şoku bir süre sonra aranızda uçurumu yol açmakla birlikte sizi bambaşka yerlere sürükler. Adım adım bugün bunu giyme,yarın su partiye gitme,dallama ve lavuk shiftinle görüşme.. kısacası Haluk kıvamında biri geldim geliyorum diyor. Şefkate hayatım boyunca tav olmadım. Benim saçımı oksadi,göğsüne kafamı yatırdı bundan olur demedim. Ben şefkat duygusunu aileden almamış insanların bunun yoksunluğunu çektikleri için karşı cinste ilk baktıkları şey olduğunu düşünürüm.

İnsan içinde elini tutmaktan çekindiğiniz, sevgili olmaktan utandığınız adamdan olmaz. O yılbaşı partisine davet etmeme nedeniniz bariz bir şekilde ondan utanmanızdı bence onun sıkılması değil. Bence bunu kendinize itiraf ederek başlayın.

gözümde iğrenç bir herif canlandı. kendisinin tam zıttı adam neden lavuğun teki oluyor? gece 2'de bağır çağır konuşulmaması gerektiğini çocuk bile bilir. her şeyi geç ortama uyum sağlayamaz diye yanında götürmedin sen bunu, kendine yakıştırmıyorsun, utanıyorsun ondan bal gibi de farkındasın. kahveye falan takılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bugüne dek büyük bir kavga ettiniz mi mesela hiç bugüne kadar? asıl öyle zamanlarda ortaya çıkacak zaten içindeki ayılık. yarın öbür gün el kaldırırsa şaşırma. şutla gitsin harcama kendini böyle biriyle. düşündüm de şefkat istesem anamın babamın dizine yatarım böyle bir hödükle takılmam. anlattığın kadarıyla senin gibi bir kadınla değil seks yapması, aynı ortamı paylaşması bile tuhaf bir şans bu herif için.

🤗siz kırmadan falan onu çok alttan vurmadan bu işi bitirmeye bakın derim .. böylelerinin sağı solu belli olmaz .. herkesin hayatında bir adet bu kılıklı adam girmiştir yapacak bir şey yok😉
kesinlikle. fazla zıtlaşmadan kaçmaya bak. ne yapacağı belli olmaz. erkekliğine falan pek laf söyleme, başkalarıyla kıyaslama. fazla gıcığına gitmesin bu ayrılık. gururuna falan dokunmadan uzaklaş bence. gerçekten ne yapacakları belirsiz bunların.

Ya meredith adamla yaptığın seksten bile zevk almıyorsun eskisi kadar. Ayrıca aradaki yadsınamaz kültür şoku bir süre sonra aranızda uçurumu yol açmakla birlikte sizi bambaşka yerlere sürükler. Adım adım bugün bunu giyme,yarın su partiye gitme,dallama ve lavuk shiftinle görüşme.. kısacası Haluk kıvamında biri geldim geliyorum diyor. Şefkate hayatım boyunca tav olmadım. Benim saçımı oksadi,göğsüne kafamı yatırdı bundan olur demedim. Ben şefkat duygusunu aileden almamış insanların bunun yoksunluğunu çektikleri için karşı cinste ilk baktıkları şey olduğunu düşünürüm.
Libidosu tavan biriyim. Öpüşmeyi de çok severim. Artık bu adamla öpüşmekten bile keyif almıyorum. Her yerim tükürük oluyor gibi geliyor ki önceden ben sürekli öpüşmek isterdim onunla.

Babasız büyüdüm. Annem-teyzem bayagi sevgiyle buyuttuler ama hayatimdaki baba figürü eksikliği dolmamış demek ki.

Libidosu tavan biriyim. Öpüşmeyi de çok severim. Artık bu adamla öpüşmekten bile keyif almıyorum. Her yerim tükürük oluyor gibi geliyor ki önceden ben sürekli öpüşmek isterdim onunla.

Babasız büyüdüm. Annem-teyzem bayagi sevgiyle buyuttuler ama hayatimdaki baba figürü eksikliği dolmamış demek ki.
Heyecan zaten bitmiş,yakında kendin yol verirsin zaten. Bence olmaz yani

gözümde iğrenç bir herif canlandı. kendisinin tam zıttı adam neden lavuğun teki oluyor? gece 2'de bağır çağır konuşulmaması gerektiğini çocuk bile bilir. her şeyi geç ortama uyum sağlayamaz diye yanında götürmedin sen bunu, kendine yakıştırmıyorsun, utanıyorsun ondan bal gibi de farkındasın. kahveye falan takılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. bugüne dek büyük bir kavga ettiniz mi mesela hiç bugüne kadar? asıl öyle zamanlarda ortaya çıkacak zaten içindeki ayılık. yarın öbür gün el kaldırırsa şaşırma. şutla gitsin harcama kendini böyle biriyle. düşündüm de şefkat istesem anamın babamın dizine yatarım böyle bir hödükle takılmam. anlattığın kadarıyla senin gibi bir kadınla değil seks yapması, aynı ortamı paylaşması bile tuhaf bir şans bu herif için.
Şu yorumunuzla adamdan aşırı derecede soğudum. Numarasını sildim. Bir nevi ghosting yapıyorum hoş olmasa da.
Tesekkur ederim ayrıca önemseyip uzun ve detayli bir yorum yaptığınız için.

Nedense bazılarının dümdüz bad boy olmayı seçtiğini, hödükçe bir hayat tarzını bile isteye benimsediğini ve okuyan kendini geliştiren insanlarla monşer diye dalga geçtiğini görmezden geliyor büyük bir kesim. Yok imkanı yokmuş da yok üstündeki pılı pırtı insan yapmazmış bla bla..
Herifin babasının taksi durağı varmış, al işte..basbayağı kendi seçimi neyin boş edebiyatı yapılıyor?şaka gibi..
Ayrıca sırf iyi giyiniyor cool görünüyor diye kız arkadaşının patronuna hakaret eden bir keko.

Ya katılıyorum. Kimse maddi durumu olmayan veya eğitim alamamış insanlarla dalga geçmiyor hakir görmüyor. Bu ülkenin erkeklerinin bir kısmı parası da olsa 100 tane evi de olsa kraldan çok kralcı, maço, seksist, doğru düzgün bi bok bilmediği halde sırf kadınsın diye insanı hakir gören, saçma sapan komplo teorilerine inanıp saçma sapan laf eden tipler. Bu tiplere antipatim var ve malesef evet onyargi ile bakıyorum. O da insandan insana değişiyor yani. Lavuk demese çok tatlı bir insan olsa kıza konum actirmasa hakir gormezdim ama saçma sapan davranan adamı da hakir görürüz yani napalim 🤷‍♀️

Şöylr yazanları görünce, sırf sevmiyorum sogudum diye eşimden bosanamıyorum. 2 kızım var boşamdıgım anda baba figürleri olöayacak hayatlarında.

Yapmayın bunu kendinize valla.

X