Çıkamadım bu işin içinden..

Şöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.ı
eş olarak düşünerek zaten başlamamıştın bu ilişkiye.f.b ilişki de değil o konuda sana çok kızıyordum biliyorsun.gittiği yere kadar gider bu ilişki biterse de herkes yoluna bakar derim ben

Gittigi yere kadar gitsin bakalım.. neden çıkmazda hissediyorsun ki .. muhtemelen o ciddiyet istese sen istemeyebilirsin .. o yüzden sıkıntı yok
Vakit kaybetmek istemiyorum.
Önceden çok laylaylom tarzı ilişkiler yaşadığım için artık geleceğe yönelik bir ilişkim olsun istiyorum.

Şöyle diyeyim gözünüzde iyi canlanması adına; Behzat Ç'de Harun Sinanoğlu vardı ya tipi zaten ikizi gibi ona benziyor. Yüzü, boyu posu. Tavırları da aynısı.
Sevgilinizin, patronunuzun fotografini görünce, 'lavuk' demesi bile kafa yapısını ortaya koyuyor. Bu tiplere göre zaten herkes lavuktur. Ben şundan da korktum adınıza, ayrılmak isterseniz bunu kabul edecek mi? Bu tip adamlar, aşırı kıskanç tiplerdir ve kolay kolay bırakmazlar özellikle cinsellik yaşadıkları kadınları. Kendi yaşam tarzınıza göre birini bulsanız ya. Olmazı oldurarak devam ediyorsunuz. Ortak bir konunuz bile yoktur ki, konuşacak. Ne evliliği ne şeyi.

Vakit kaybetmek istemiyorum.
Önceden çok laylaylom tarzı ilişkiler yaşadığım için artık geleceğe yönelik bir ilişkim olsun istiyorum.
Geleceğe yönelik durmuyor nereden bakarsan bak ..muhtemelen siz de aynısını düşünüyorsunuz.. ileride böyle biri çıkarsa veya gitmek istediğinizde anlayışla karşılar mı .. o da biliyor mu ciddi bir şeyler olmayacağının farkında mı .. başınızı agritmaz umarım ileride .

İşyerindekiler 'maili forward ettim' tadında takılan beyaz yakalılar. Benimki ise bildiğin esnaf ağzıyla konuşan bir adam.

Ortamı tahmin ettim, zaten çağırsaydınız zengin çocuklarının partisine köylü kıyafetleriyle gelip, ortamdakilere çeşitli özlü sözlerle birbirinden cringe ayarlar veren yeşilçam figürü gibi dururdu o zaman. :KK70:

Sevgilinizin, patronunuzun fotografini görünce, 'lavuk' demesi bile kafa yapısını ortaya koyuyor. Bu tiplere göre zaten herkes lavuktur. Ben şundan da korktum adınıza, ayrılmak isterseniz bunu kabul edecek mi? Bu tip adamlar, aşırı kıskanç tiplerdir ve kolay kolay bırakmazlar özellikle cinsellik yaşadıkları kadınları. Kendi yaşam tarzınıza göre birini bulsanız ya. Olmazı oldurarak devam ediyorsunuz. Ortak bir konunuz bile yoktur ki, konuşacak. Ne evliliği ne şeyi.
Evet, kıskanç. Ya da sahiplenici mi desek bilemedim. Misal bir yerde buluşacağız diyelim konumu açtırır gelene kadar nerelerdeyim bakar.
Genelde buluştuğumuzda çalışırken yaşadığı olayları, çocukluk anılarını vs anlatır. Saçma bir şekilde arkeolojiye ilgisi var. Onlarla ilgili belgesel vs izleriz.

Bu ilişki bittikten sonra sizden ‘Özüme döndüm, artık lahmacun yemiyorum.’ gibi bir demeç bekliyorum.

Bilin bakalım siz kimsiniz, karşıdaki kim? 😜
Magazin benden sorulur :KK70:

Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül :p

Bu arada bizde de bir konuda benzer bir durum var. Konuma yazacaktım ama rahatsız olanlar olur diye yazmadım..

Geleceğe yönelik durmuyor nereden bakarsan bak ..muhtemelen siz de aynısını düşünüyorsunuz.. ileride böyle biri çıkarsa veya gitmek istediğinizde anlayışla karşılar mı .. o da biliyor mu ciddi bir şeyler olmayacağının farkında mı .. başınızı agritmaz umarım ileride .
Şimdiden evlilik-çocuk muhabbeti yapıyor. Ben de ağzının payını veriyorum.

Ortamı tahmin ettim, zaten çağırsaydınız zengin çocuklarının partisine köylü kıyafetleriyle gelip, ortamdakilere çeşitli özlü sözlerle birbirinden cringe ayarlar veren yeşilçam figürü gibi dururdu o zaman. :KK70:
Ahahahaha ev kahkahamla çınladı toscana :KK70:

Magazin benden sorulur :KK70:

Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül :p

Bu arada bizde de bir konuda benzer bir durum var. Konuma yazacaktım ama rahatsız olanlar olur diye yazmadım..
mahsun konservatuarlıdır ve kendini o kadar geliştirdi ki benim diyen eğitimli insanlardan daha iyi bir sinema yönetmeni oldu.asıl bade bomboş bir kadın :KK45:

X