ya tmm eşin haksız ama sende çok uzatmışsın gelmek istemişler işte kv veya eşine size gelipte özür dilicez diyemezler heralde sadece gelicez diyerek söylemişlerdir.keşke biraz susup fırsat verseydinde gelince öğrenseydin ayrıca şuan burada yazıyor olmazdın azıcık sussaydın...
Karşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani
bir de yatıya mı geliyorlar,bazı insanlarda haya kalmamış,hatalı kim olursa olsun küs olduğum birinin evine gidemem utanırım,ama eşinizi ev sahibi olarak görüyor sizi pek saymıyorlar bu durum da,gelmeleri kaçınılmaz ise,robot gibi yapmanız gerekeni yapın mecbur kalmadıkça konuşmayın o zman .
Anlatamadim herhalde ben ya. KV de istanbulu gezmeye gidicez ama abimlerde kalcaz otele polis evine para vereneyiz demişler. Bunu duyuncada bi zahmet soyleneyim yani
aaa..ama bak bu kısmını ilk konuya yazmamışsın cnm bnm suçum ne ozmn..tmm öyle bişey diyerek geliyolarsa sonuna kadar söylen tabiki ayrıca alma eve bile kocan bulsun bi bahane nasıl kabul ettiyseAnlatamadim herhalde ben ya. KV de istanbulu gezmeye gidicez ama abimlerde kalcaz otele polis evine para vereneyiz demişler. Bunu duyuncada bi zahmet soyleneyim yani
Aklıma bir fıkra geldi, paylaşmadan edemeyeceğim...
A.ına K.dumun Bankasi ...
Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki gorevli kadina yaklasmis ve
- "A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirmak istiyorum " demis. Kadin bir anda afallayip ...
"Afedersiniz anlayamadim tekrar eder misiniz ?" demis. Bunun uzerine adam
"Anlamayacak bisey yok, A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirmak istiyorum " demis , kadin cok bozulmus ve
" Aman beyfendi sozlerinize dikkat edin lutfen ve ne istediginizi kibarca soyleyin " demis.Neyse adamda hicbir degisme yok ayni lafi tekrar tekrar soylemis...En sonunda kadin dayanamamis ve muduru yanina cagirmis .. Mudur ters ters yanlarina yaklasmis, kadin durumu iletmis, bunun uzerine mudur adama donup
"Beyefendi mesele nedir ?" diye sormus. Bunun uzerine adam ..
" Ulan Azina s.ctimin sayisal lotosundan en buyuk ikramiye bana cikti ve bunu A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirarak degerlendirmek istiyorum" demis... Bu lafi duyan mudur eliyle bankodaki bayani isaret ederek .....
" VE BU A.ına K.dumun O.OSPUSU SIZE YARDIMCI OLMUYOR HAA...? "
VE SİZ HALA BU KADAR LAFIN ÜZERİNE A.INA K.DUMUN EVİNDE HALA OTURUYOR MUSUNUZ yahu???
çok saçma bi fıkraAklıma bir fıkra geldi, paylaşmadan edemeyeceğim...
A.ına K.dumun Bankasi ...
Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki gorevli kadina yaklasmis ve
- "A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirmak istiyorum " demis. Kadin bir anda afallayip ...
"Afedersiniz anlayamadim tekrar eder misiniz ?" demis. Bunun uzerine adam
"Anlamayacak bisey yok, A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirmak istiyorum " demis , kadin cok bozulmus ve
" Aman beyfendi sozlerinize dikkat edin lutfen ve ne istediginizi kibarca soyleyin " demis.Neyse adamda hicbir degisme yok ayni lafi tekrar tekrar soylemis...En sonunda kadin dayanamamis ve muduru yanina cagirmis .. Mudur ters ters yanlarina yaklasmis, kadin durumu iletmis, bunun uzerine mudur adama donup
"Beyefendi mesele nedir ?" diye sormus. Bunun uzerine adam ..
" Ulan Azina s.ctimin sayisal lotosundan en buyuk ikramiye bana cikti ve bunu A.ına K.dumun bankasinda b.ktan bir hesap actirarak degerlendirmek istiyorum" demis... Bu lafi duyan mudur eliyle bankodaki bayani isaret ederek .....
" VE BU A.ına K.dumun O.OSPUSU SIZE YARDIMCI OLMUYOR HAA...? "
VE SİZ HALA BU KADAR LAFIN ÜZERİNE A.INA K.DUMUN EVİNDE HALA OTURUYOR MUSUNUZ yahu???
Yok benim hatam haklısınız. Şimdi babamı arasam olay büyüdükçe buyucek ve öyle bi yapısı varki esimjn. Haklisindir ama sonra dönüp kendine sorarsin lan hakketten boylemiydi diye.aaa..ama bak bu kısmını ilk konuya yazmamışsın cnm bnm suçum ne ozmn..tmm öyle bişey diyerek geliyolarsa sonuna kadar söylen tabiki ayrıca alma eve bile kocan bulsun bi bahane nasıl kabul ettiyse
Katılıyorum sizeSizin küs olduğunuz kişiyi eşinizin size sormadan eve kabul etmesi bbuyuk saygısızlık bana göre
Seni adamdan saymıyorum demektir benim için
geldiklerinde çok soğuk davranırdım hatta madem çağırdın buyur ilgilen misafirinle der kenara cekilirdim
Hayır o cagirmadi ama kv söylediğinde de bi de suziella ya haber verelim demedi. Oo tamam gelsinler ya nolcak demiş. KV söyledi banada
Suziellaya haber verelim deseydi eşiniz, birşey değişecek miydi bunu merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?