Eşin davet etmis olmasın onlarıyani benim aklıma ilk bu geldi. Ayrıca çık git ne demek bu lafın bi karşılığı olmalı bence. Yutma bu hakareti
Aslında sen çok didiklemişsin
Evet kabalık etmişler seni ya da eşini aramayıp ama gelmek te bir adım değil mi ? İlle de özür şart mı diyecektiSonunu bir okudum ağzım açık kaldı
Eşin çok saçmalamış, sen onun ailesi için hazır kıta bekleyen bir hizmetçi misin sadece
Evden git diyenler olmuş ama şartlarınızı be, ben olsam gitmem kapımın kilidini değişirim o gelmesin
Sadece yazmak seni rahatlatiyosa bu sözlerden sonra ne mutlu sana
Tabiki bende söyledim altta kalmadim. Ağır da konuştum kan beynime sıçradı ve her zamanki gibi terbiyesiz edepsiz insan mısın sen herseye bi şey üretiyorsun falan falan. Yani anlıcağınız o saydı ben saydim
Eşinizin size ilk dengesizliği değil bu belli ki. Sizin yerinizde olsaydım eğer; asla benden özür dilemeyen insanlara bir de hizmet etmezdim. Eşimin dediği gibi çıkar anneme falan bir yerlere giderdim. eşiniz bundan dolayı ayrılmak istemeyecektir herhalde. he tabi isterse de zaten evlilik biteli çok olmuş buda bahanesiymiş der yoluma bakardım.
Yani aile içi huzursuzluğu ömür boyu sürdürmek çok yıpratıcı olur. Karşı taraf kendince adım atmış gibi. Bunda bişey yok. Arayıp haber vermeleri nezaketen gerekir. Bunların hepsi tamam da sen ne işe yarıyorsun çık git demek de şahsen benim tahammülümü aşacak bir cümle olurdu. Herşeyin dışında gelen misafirimi güzelce ağırlardım ama bu lafı da ettiğine pişman ederdim eşimi.
Karşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani
Karşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani
Nedeni belli oldu işte. Size değil istanbulu ziyarete geliyorlar. Da o kadar yasanandan sonra nasıl evinizde rahat rahat yatıp kalkacak onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?