Bir yorumun da ben anneyim, güçlü olmam lazım demişsin, mantıklı düşünmen, kendini salmaman çok güzel ve sen bence gerçekten de güçlü bir kadınsın. Eşin seni kaybettiğine çok yanacak ama iş işten geçmiş olacak. Sen senin gerçek değerini bilenlere layıksın, değeri beş para etmezlere değil
Dumanı tutmeye başladı zaten :) ama malesef bazı şeyler istediğin gibi gitmez bu hayatta. O da bunu görecek.. annelik her anlamda zaten zor. Oğlum için yapamayacagim hicbirsey yok. Oğlumu gostermicem diye zirvalamistim ama ona haksızlık yapamam oğlumun mutlu olmasi daha önemli. Tabiki oğlum için bir araya gelicez parka da gidicez sinemaya da yemeğe de ama ondan ötesine gidemez
Ben eşimle tartisararak ayrıldım ama Boşandıktan sonra iyi bi arkadas olmayı tercih ederim oğlumuz için en azından. Ama eşim bunu beceremez
Eşiniz eş olmayı becerememişken, arkadaş olmayı nasıl becerebilir ki ? Her kişinin değil, er kişinin harcıdır onu becerebilmek.
Iyi bir eş olamamasi iyi bir baba olmadığı anlamını taşımıyor ki. Oğlumuz için mecbur iletisimimiz devam edicek
Ben baba olamaz demedim zaten :) siz arkadaş kalmayı beceremez dediniz bende eş olmayı becerememiş, arkadaşlığı nasıl becersin dedim. Eş olmak başka, baba olmak başka.
Arkadaş kalırsa işine yarar kalmazsa kendi bilir tatlım daha bu adama ne diyim ha bu arada bugünden beri mesaj atıyor bende engelledim şimdi kardeşime yazior sürekli onada engelle dedim :)
Nasılya o nasıl söz ....siz zaten konuşmuyorsunuz .sizde ne işleri var...salaklık onlarda...ama belki oda.sinirle söylemis olabilir
Konunuzu ilk sayfadan beri okudum. Eşinizin yapmış olduğu davranış çok kötü ayrıca babanızı arayıp kızını gönderiyorum demesi hiç hoş değil.
Eşiniz son derece kibirli bir insan gibi geldi bana. Sizi babanızın evine gönderince herhalde ailece yalvarmanızı filan bekledi. Zaten avukatla görüştüm boşanma davası açıyorum demesi de sizi iyice üzüp telaşlandırmak.
Eşinizin blöfünü gördünüz. Şimdi o düşünsün. Hiçbir erkek eşini baba evine bu kadar rahat gönderemeyeceğini bilmeli.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?